Lada Frigorifica Arctic AO20W30, pret, specificatii tehnice

   Arctic AO20W30 este o lada frigorifica, model autohton, produsa cu atentie de catre inginerii nostrii, chiar la noi in tara, un produs finit ideal pentru pastrarea in timp a alimentelor. De regula, cazul cel mai intalnit al lazilor frigorifice este acela in care detii un spatiu de comercializare produse alimentare, aceasta fiind de curand utilizata si in cazul gospodariilor, dovedind eficienta. Arctic AO20W30 este o lada frigorifica avantajoasa prin specificul vertical, ceea ce o face sa manance o suprafata mai mica de spatiu, pastrand in acelasi timp specificul spatiului generos la interior. Detaliile de design de la exterior raman deficitare, constrcutorii de la Artic, luand decizia sa pastreze acelasi clasic alb, preponderent. Usa se deschide prin actionarea manerului in directia vertical, la un unghi maxim de 135 de grade. Dimensiunile acestui model in clar conform cu fisa tehnica sunt urmatoarele: 75,5 cm latime, 91,2 cm inaltime, si 67,5 adancime, avand o greutate de 35 Kg. 

Lada Frigorifica Arctic AO20W30, 205 l, Clasa A+, Alb

     Setarea temperaturii din compartimentul de congelare poate fi facuta simplu si rapid de la butonul din interiorul lazii. Ai la dispozitie 6 trepte de racire. La o prima vedere, interiorul este unul generos, cei 205 litri fiind suficienti daca sti sa te organizezi in mod eficient ca spatiu si asezare.

 

   Consumul energetic este la fel de important ca si celelalte aspecte, lada frigorifica Arctic AO20W30 fiind incadrata in clasa de energetica A+ care implica un consum de 224 kWh/an. Controlul termic se face prin modificarea parametrilor functionali electronic, prin intermediul termostatului mecanic, situat la interiorul aparatului. Temperatura optima este asigurata constant, timpul de inghetare fiind relativ dependent de incarcatura de la interior. Consumul energetic zilnic ajunge la o valoare de 0,77 kWh. Lada este dotata cu o izolatie de calitate, asigurandu-se astfel un consum redus de energie si o functionare mult mai eficienta in procesul de racire, pastrand alimentele la o temperatura constanta pentru mai mult timp.

      Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: SN-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +10°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

    Interiorul este la fel de bine organizat si cuprinde 2 zone in care pot fi depozitate alimentele, un cos de sarma cu doua compatimente cat jumatate din lada frigorifica iar cealalta jumatate este organizata ca open space, zona in care poti depozita alimente de dimensiuni mari. Capacitatea de congelare pentru acest dispozitiv este de 12 Kg in 24 de ore. Pentru o racire mai rapida poti apela si la functia super-congelare care se foloseste de toate resursele energetice pantru ca fenomenul de congelare sa se realizeze intr-un timp cat mai scurt. La interior combina frigorifica este dotata si cu un sistem de drenare eficient atunci cand esti pus in situatia sa o decongelezi. Decongelarea survine atunci la un interval de 2-3 luni de zile, atunci cand poti observa un consum energetic mai mare sau o eficienta la congelare sub nivelul standard. Lada frigorifica Arctic AO20W30 semnal sonor poate fi auzit atunci cand temperatura creste dincolo de parametrii adecvati pentru conservarea alimentelor. Aceasta lada frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Important este si aspectul zgomotului de fond, lucru care poate deveni suparator in timp, doar ca la modelul de fata nu putem discuta de asa ceva, fiind mai mult decat silentioasa (nivel zgomot 39 dB). In cazul unei opriri necontrolate atunci cand apare o pana de curent, autonomia sa pana cand se dezgheata in totalitate este de aproximativ 36 de ore. Lada frigorifica Arctic este proiectata si gandita sa reziste in conditii extreme, cum ar fi: variatii mari de temperatura si de tensiune electrica. Astfel, va continua sa functioneze eficient la temperaturi de -15 grade Celsius si la variatii de tensiune intre 187 V si 246 V.

Recomandare:

          Zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lada Frigorifica Arctic AO20W30, 205 l, Clasa A+, Alb

Lasă un comentariu