Calorifer electric cu ulei Zass ZR 13 E, pret, specificatii tehnice

  Caloriferul electric cu ulei Zass ZR 13 E este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii capabil sa faca fata cu bine temperaturilor scazute din timpul iernii si sa ofere caldura de care ai nevoie. In curand se va instala frigul asa ca e cazul sa te asiguri inca de pe acum ca totul va fi bine si pe timp de iarna. Acesta impresioneaza si ca aspect, fiind un dispozitiv cu un aspect elegant, demn de o prezenta permanenta in oricare dintre colturile casei tale. Indiferent ca vorbim despre sufragerie, bucatarie sau dormitor, acesta se incadreaza perfect in orice decor.

Calorifer electric cu ulei Zass ZR 13 E, 2600 W, 13 elementi, termostat reglabil, protectie la supraincalzire

       Caloriferul electric cu ulei Zass ZR 13 E este util atat si pentru cei care au deja o centrala termica instalata deoarece pana se raceste de-a binelea il poti folosi pe acesta ca sursa de incalzire.

      Caloriferul electric cu ulei Zass ZR 13 E are o putere de aproximativ 2600 W, putere distribuita prin caldura eliberata prin cei 13 elementi. Termostatul reglabil poate fi setat in una din cele 3 trepte de incalzire in functie de preferinte (1100/1500/2600 W) cu ajutorul unui selector rotativ.  Ele se pot folosi pentru a reduce consumul de energie electrica sau pentru a folosi puterea maxima de incalzire, in functie de necesitati. Caloriferul Zass ZR 13 E este usor de deplasat datorita manerului integrat si a rotilor 360°. Este usor de mutat dintr-o parte in alta a camerei sau dintr-o camera in alta fara a intra in contact cu elementii fierbinti.

Calorifer electric cu ulei Zass ZR 13 E, 2600 W, 13 elementi, termostat reglabil, protectie la supraincalzire

       Puterea sa de 2600W este suficient de mare pentru a incalzi cu succes orice camera (cu usa inchisa) din cadrul unui apartament de bloc sau al unei case, cu suprafata maxima de aproximativ 30 m2. Normal, suprafata incalzita depinde de inaltimea incaperii, gradul de izolare, numarul si marimea geamurilor, numarul de pereti externi, etc. Este recomandat pentru incaperi de pana in 30 mp. Protectia anti incalzire opreste automat functionarea acestuia in cazul in care este depasita limita de temperatura optima a componentelor sale. 

     Cu o dimensiune a elementilor de 145 x 590 mm, caloriferul are capacitatea de a compensa pierderile de caldura, astfel incat sa iti asigure confortul termic de care ai nevoie. Caloriferul este dotat cu un sistem de protectie ce determina inchiderea automata a acestuia in cazurile in care este rasturnat accidental, prevenind astfel riscul aparitiei unui incendiu. In momentul in care caloriferul este readus in pozitia verticala, acesta va reincepe sa incalzeasca.

     Cablul de alimentare are o lungime de aproximativ 1,3 metri, este dotat si cu roti pentru a fi transportat si depozitat mai usor si cantareste aproximativ 11,9 Kg. Acesta masoara in dimensiuni 60,5 cm lungime, 15,8 latime si 66,5 inaltime, fiind alagerea perfecta pentru incalzirea unor spatii de locuint de dimensiuni medii spre mari.

Recomandare:

        Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un calorifer performant de la Zass disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Calorifer electric cu ulei Zass ZR 13 E, 2600 W, 13 elementi, termostat reglabil, protectie la supraincalzire

Lasă un comentariu