Review: Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR6030SEUN

  Masinile verticale au fost dintotdeauna mai practice fata de cele in format frontal, fiind mult mai rezistente in timp la vibatii, uz tehnic, oferind comoditate in privinta plasarii rufelor la interior. Astfel, din aceasta gama,Whirlpool TDLR6030SEUN cu un design de culoare alb polar, este o alegere perfecta daca doresti sa faci o achizitie in viitorul apropiat. Acest model este o masina de spalat foarte bine dotata din punct de vedere al programelor de lucru, cu o capacitate de stocare la interior de 6 Kg si 1000 rpm, viteza de rotatie. De altfel in acest caz avem de-a face si cu o masina de spalat economica si din punct de vedere al consumului energetic fiind incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ la spalare si clasa A la centrifugare, cu umiditatea reziduala de 44%. Whirlpool TDLR6030SEUN este dotata cu un motor universal, ce asigura o functionare ultra-silentioasa de 60 dB la spalare si 78 dB la centrifugare, ridicandu-se la cele mai ridicate standarde de eficienta energetica. Masina este suficient de ingusta pentru a fi incadrata in spatiile mici din baie sau bucatarie, avand (IxLxA) cm 90 x 40 x 60 si o greutate de 53 Kg.

    Spre deosebire de masinile de spalat cu incarcare frontala acest model permite introducerea hainelor de sus in jos detinand tehnologia (Soft opening) tambur cu deschidere în sus, iar deschiderea nu este una brusca ci una de tip Soft Open. In plus usa masinii de spalat poate fi deschisa usor prin simpla apasare a manerului, pentru o utilizare facila. In primul rand, cea mai desteapta tehnologie cu care se lauda Whirpool este Al 6-lea Simt / 6th Sense. Aceasta tehnologie se refera la faptul ca masina de spalat este dotata cu senzori capabili sa detecteze cantitatea de rufe introduse in cuva, nefiind nevoie sa o umpli la capacitatea maxima, reprezinta in primul rand economie la toate resursele. Detectand cantitatea de rufe introdusa in cuva, masina de spalat rufe isi ajusteaza consumul de detergent, apa si, implicit, curent electric si timp, la aceasta cantitate de rufe. Astfel, consuma intelept, doar cat are nevoie pentru a spala cantitatea din interior, care poate fi chiar si numai jumatate din capacitatea maxima de incarcare a cuvei. Asemanator felului in care functioneaza tehnologia Al 6-lea Simt / 6th Sense, ciclul de spalare ECO a fost conceput pentru o economie in plus la energia electrica pe care masina de spalat rufe Whirpool o consuma de obicei. Ciclul Eco promite un consum de curent electric cu pana la 40 % mai redus decat ciclurile obisnuite de spalare, fara a compromite insa rezultatele excelente de spalare.Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR6030SEUN, 6kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Tehnologia Al 6-lea Simt, Alb     Panoul de comanda este oblic si are la mijloc un buton mare rotativ pentru selectarea programelor de spalare. In stanga butonului rotativ vom avea 4 butoane ce actioneaza, viteza de centrifugare, clatire suplimentara, pornire intarziata, respectiv spalare intensiva. Toate informarile si indicatiile vor apare pe un ecran tip LCD. De asemenea se va cunoaste etapele de spalare cu ajutorul unor LED-uri de semnalizare. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor puteti face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. Cu butonul Cotton, in variantele de 40/60/90 de grade, alegem sa spalat rufele din bumbac la temperatura dorita in functie de specificatiile trecute pe etichetele fiecarei piese de vestimentatie. Exista programe dedicate specifice unui anumit tip de tesatura, de ex: lana, bumbac, sintetice sau chiar si mixt, ce pot fi selectate cu ajutorul selectorului rotativ de pe consola de comanda. Spin si Rise and spin fac selectia vitezei de rotatie, afisata digital pe ecranul LCD frontal. Hygiene, spala lucrurile ce necesita o dezinfectare la tempertauri mai ridicate in timp ce Rapid 30 reprezinta cel mai scurt program la care poti opta pentru spalarea rufelor usor murdare. Play si pause dau drumul programului sau il pun in pauza, atunci cand doresti sa intervii in setarile in functiune.

          Cuva masini este facuta dintr-un material termorezistent polipropilena de culoare alb iar tamburul cu capacitatea de 42 de litri este din otel inox. Masina de spalat poate fi deschisa usor prin simpla apasare a manerului de tip Push & Go. Acesta securizeaza foarte bine interiorul pentru a se evita astfel accidentele neprevazute. Grila formata din cele 13 programe de spalare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat de obicei mult mai scumpa. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Acest model are prevazut o rezistenta electrica nichelata, cu 40% avand mai putina depunere de calcar pe rezistenta, ce asigura o mai buna protectie impotriva coroziunii Design-ul special, al tamburului creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Indesit dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului: Design-ul special al peretilor laterali ai masinii de spalat reduc foarte mult zgomotul si nivelul vibratiilor in timpul spalarii, iar sistemul electronic de control al balansului, distribuie uniform rufele in interiorul masinii diminuand si mai mult zgomotul si vibratiile. Totul se intampla datorita senzorilor instalati la interior capabili sa optimizeze profilul rotatiei si sa detecteze si sa previna incarcaturile neechilibrate. Datorita acestui lucru creste rezistenta de functionare in timp cu pana la 25 ani. Acest tip de masina de spalat are sistemul de detectare spuma si prea plin (ideal, mai ales ca nimeni nu vrea sa se trezeasca cu spuma si apa prin casa).

     Poti alege intre cele 13 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: extra-clatire, prespalare, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, spalare manuala, spalare rapida etc. Programele de spalare disponibile sunt cele de: Lana; Delicate; Colorate; Bumbac; Sintetice. Principalul program de Bumbac are trei optiuni de temperatura (40°C, 60°C, 90°C), in functie de nivelul de murdarie, programe ce se deruleaza la capacitate maxima. Programul de Bumbac Eco, cu doua optiuni de temperatura de (40 – 60)°C. Acest program este ideal pentru articolele de imbracaminte din bumbac albe sau colorate cu un nivel normal de murdarie. Acest program cu consum redus de energie este in schimb mai extins decat un program obisnuit. Ambele programe de bumbac pot fi folosite la capacitate maxima. Cu optiunea Eco, cu temperatura de spalare la 30⁰C, disponibila numai la ciclurile de spalare de: Bumbac, si Sintetice, se asigura aceleasi performante de curatare ca si spalarea la o temperatura mai mare, datorita optimizarii consumului de apa si a miscarii mecanice a tamburului. Programele de spalare Rapida ale acestei masini sunt de 5 tipuri in functie de materialul din care sunt facute articolele de imbracaminte, acestea sunt: Programul de spalare Delicate acest program este dedicat pentru a spala hainele de lana/delicate care au etichete cu „a nu se spala în maşina”, pentru care se recomanda spalarea manuala. Acest program se deruleaza la temperatura de 20°C, cu timpul scurt de 35 de minute, la o cantitate de maxim 1,5 Kg. Program de spalare articole Sintetice la 30°C. Acest program se deruleaza la o cantitate de maxim 3 Kg de articole de imbracaminte timp de 50 de minute. Program de spalare articole Colorate din bumbac sau amestec ce se deruleaza la o temperatura scazuta de 30°C, cu durata scurta de 30 de minute. Program scurt de spalare articole din Bumbac cu temperatura de spalare de 30°C, cu durata de 30 de minute. Acest program cu nivel redus de murdarie se deruleaza la o cantitate de maxim 1,5 Kg de rufe. Programul de Prespalare este necesara numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la prespalare economisim energie, apa, detergent şi timp. Programele speciale ale acestui model sunt: Programul de Clatire suplimentara la capacitate maxima; Programul de Stoarcere si Evacuare de 10 de minute la capacitate maxima si programul de doar Evacuare, de 3 de minute la capacitate maxima. Timer-ul de la 30 de minute la maxim 12 ore, ii confera un grad ridicat de autonomie acestui model, ce permite functionarea pe intervale presetate de timp. 

    Masina Whirlpool TDLR6030SEUN are o clasa de eficienta energetica inalta A+++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 8500 litri si de energie in program standard de spalare calculat la programul bumbac 60° si încărcătură completă de 0,69 kWh/ciclu iar de apa de 39 l/ciclul. Consumul anual de energie este de 153 kWh/an.

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR6030SEUN, 6kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Tehnologia Al 6-lea Simt, Alb

     Acest consum a fost calculat la 200 de cicluri standard de spalare pentru program bumbac la 60°C şi 40°C la capacitate maxima si partiala, precum şi consum de energie in mod oprit şi inactiv. Consumul real va depinde de modul de utilizare al masinii. In plus acest model, conform noilor norme legate de economia de energie, este dotat cu un sistem de oprire automata in aproximativ 15 minute dupa ce programul selectat de spalare sa finalizat. In acest caz masina va comuta automat catre modul de economisire a energiei, unde intensitatea diodelor luminiscente va scadea. De asemenea, afisat care arata timpul de derulare a programului de spalare, va fi oprit complet.

Recomandare:

    Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

    Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

     Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Whirlpool TDLR6030SEUN, 6kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Tehnologia Al 6-lea Simt, Alb