Lada frigorifica MIDEA MDRC405FZF01CE, pret, pareri

   Prezenta unei lazi frigorifice in cazul unul magazin alimentar sau chiar in locuinta proprie este aproape o necesitate daca obisnuiesti sa conservi cantitati mari de alimente, de la carne sau alimente de natura vegetala. Vara este anotimpul cand caldura de afara poate duce la alterarea rapida a alimentelor asa ca o lada frigorifica asemenea celei de la MIDEA MDRC405FZF01CE este o solutie de luat in seama daca doresti sa nu te trezesti cu surprize neplacute. Ca design, exteriorul respecta in principiu aceleasi linii clasice cu care am fost invatati pana acum si la alte modele, este de culoare alba, deschiderea standard este verticala iar dimensiunile sale se incadreaza in urmatoarele valori: 111,5 cm latime x 85 cm inaltime x 65 cm adancime. Modelul de fata are o forma dreptunghiulara, cu deschidere in partea de sus, oferind astfel avantajul prin faptul ca nu va ocupa spatiu foarte mare. Usa se deschide prin actionarea manerului in directia vertical, la un unghi maxim de 135 de grade. 

Aceasta dispune de un spatiu de stocare mai mult decat generos, avand o capacitate de 290 l. Design-ul sau iti ofera libertate in organizarea alimentelor, datorita proiectarii orientate catre utilitate si functionalitate astfel incat sa poti stoca cu usurinta, o cantitate cat mai mare de alimente.

  Desi a fost conceputa sa functioneze ca lada frigorifica are posibilitatea sa functioneze si ca frigider, pentru a fi folosita intr-o locuinta, pana la achizitia unui frigider dedicat. Cu un volum de 290 litri net, spatiul de la interior este impartit intre cele doua incinte prevazute cu o tava de separare ce asigura pastrearea alimentelor intr-un cadru ordonat si igiena perfecta.

   Consumul energetic este la fel de important ca si celelalte aspecte, lada frigorifica MIDEA MDRC405FZF01CE fiind incadrata in clasa de energetica A+ care implica un consum de 268 kWh/an. Controlul termic se face prin modificarea parametrilor functionali electronic, prin intermediul consolei digitale de la baza aparatului. Temperatura este monitorizata digital, parametrii fiind afisati pe un display extern, mentinut la un nivel constant. Consumul energetic zilnic ajunge la o valoare de 0,735 kWh. Lada este dotata cu o izolatie de calitate, asigurandu-se astfel un consum redus de energie si o functionare mult mai eficienta in procesul de racire, pastrand alimentele la o temperatura constanta pentru mai mult timp.

    Acest model cu un compresor a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: N-SN-ST-T fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +43°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria. 

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43 

    Interiorul este la fel de bine organizat si cuprinde 2 zone in care pot fi depozitate alimentele, un cos de sarma cu doua compatimente cat jumatate din lada frigorifica iar cealalta jumatate este organizata ca open space, zona in care poti depozita alimente de dimensiuni mari. Capacitatea de congelare pentru acest dispozitiv este de 9 Kg in 24 de ore. Pentru o racire mai rapida poti apela si la functia super-congelare care se foloseste de toate resursele energetice pantru ca fenomenul de congelare sa se realizeze intr-un timp cat mai scurt. La interior combina frigorifica este dotata si cu un sistem de drenare eficient atunci cand esti pus in situatia sa o decongelezi. Decongelarea survine atunci la un interval de 2-3 luni de zile, atunci cand poti observa un consum energetic mai mare sau o eficienta la congelare sub nivelul standard. Lada frigorifica MIDEA MDRC405FZF01CE are incorporat si un sistem de monitorizare a temperaturii de la interior: un semnal sonor poate fi auzit atunci cand temperatura creste dincolo de parametrii adecvati pentru conservarea alimentelor. Aceasta lada frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Important este si aspectul zgomotului de fond, lucru care poate deveni suparator in timp, doar ca la modelul de fata nu putem discuta de asa ceva, fiind mai mult decat silentioasa (nivel zgomot 42 dB). In cazul unei opriri necontrolate atunci cand apare o pana de curent, autonomia sa pana cand se dezgheata in totalitate este de aproximativ 30 de ore.

Lada frigorifica MIDEA MDRC405FZF01CE, 290l, Control Digital, Functie frigider, Clasa A+, Alb

       Termostatul electronic cu afisaj digital de la exterior este elementul de control al temperaturii. Deasemena avand doua roti pentru transport, poti muta cu usurinta lada de congelare dintr-o locatie in alta. 

Recomandare:

          Zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Lada frigorifica MIDEA MDRC405FZF01CE, 290l, Control Digital, Functie frigider, Clasa A+, Alb