Masina de spalat rufe Arctic APL71015XLW0, pret, pareri

  In randul masinilor de spalat, modelul Slim Arctic APL71015XLW0 este o alegere inteligenta daca tintesti sa alegi un dispozitiv de spalat rufe cat mai performant disponibil la un pret accesibil. Arctic, fiind o firma de prestigiu de la noi in tara, cu o experienta vasta in domeniul electrocasnicelor se recomanda ca fiind cea mai buna alegere daca vrei sa nu platesti extra adaos la pret privind taxele extracomunitare, sau alte taxe de publicitate care in randul altor masini de spalat cu aceleasi caracteristici se vede in pretul de la raft. Calitatea acestui produs este inca o dovada prin faptul ca producatorul ofera garantie standard de 24 de luni, timp in care daca apare o defectiune masina este schimbata cu alta noua sau primesti banii inapoi. Stim bine ca problema spatiului este prezenta in fiecare locuinta, astfel ca solutia imbatabila pentru a economisi cat mai mult din spatiul de manevrare al casei, este Arctic APL71015XLW0 care a fost gandita ca o masina slim ce beneficiaza de un design compact descris de urmatoarele valori: 49 cm adancime, 60 cm latime si 84 cm inaltime. Culoarea predominanta la exterior este cea alba, aparatul de fata nefiind unul luxos, construit pentru a indeplini operatiunile de nevoie din orice casa, fara sa emita alte pretenii de design. Interiorul este unul incapator, drept dovada stand capacitatea mare a aparatului ce vine in ajutorul unei familii de pana in 3 sau 4 membrii. Tot la capitolul design, cei de la Arctic au optimizat mai bine forma peretilor laterali „S-Shape” care au fost reganditi sa absoarba mai bne din vibratiile din timpul functionarii aparatului. Indiferent de momentul in care doresti sa folosesti masina de spalat, vei observa cat de silentioasa este aceasta, nivelul zgomotului la spalare fiind de 62 dB si de 72 dB la centrifugare. 

Masina de spalat rufe Arctic APL71015XLW0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, ExtraSteam, Motor Silent Inverter, Alb

      Aparatul de spalat rufe Slim Arctic APL71015XLW0 are o constructie solida, dominat de un design care urmareste liniile clasice, fara elemente decorative care sa emita pretentii, culoarea predominanta de jos pana sus fiind albul. Capacitatea utila pe care Arctic APL71015XLW0 o pune la dispozitie utilizatorului este de 7 Kg rufe, procesul de spalare desfasurandu-se la o viteza maxima de 1000 rpm. Incarcarea este una standard, prin fata, fiind nevoie sa deschizi usa hubloului pentru introducerea rufelor la interior. Arctic APL71015XLW0 ofera utilizatorului posibilitatea de alimentare cu detergent granule sau lichid.

Imagini pentru Masina de spalat rufe Slim Arctic APL71012BDW0

     Panoul de comanda este unul usor de analizat si lucrat cu el, toate comenzile fiind actionate prin alegerea optiunii potrivite din seletorul de programe, temperatura sau durata de lucru. Activarea functiilor specifice va fi semnalizata in zona de comanda prin aprinderea de becuri LED. In jurul butonului de selectie exista pictograme sugestive pentru fiecare tip de program, iar cu ajutorul actionarilor cu taste putem face orice modificari ale parametrilor implicati in ciclul de spalare. In dreapta selectorului de programare se afla 4 butoane cu taste cu functii de prespalare, clatire suplimentara, fara rotire centrifugare si pauza start. In dreapta panoului de comanda se afla si sertarul cu 3 compartimente pentru detergent solid si lichid, cu un dispozitivul ce ofera posibilitatea de a utiliza la spalare detergent lichid sau concentrat, in functie de preferinta utilizatorului. Programul Child Lock permite blocarea butoanelor masinii de spalat pentru a preveni oprirea accidentala sau schimbarea programului.

Beneficii:

  • Masina de spalat rufe standard Slim cu incarcare frontala;
  • Capacitate de incarcare de 7 kg, potrivita pentru o familie de peste 3-4 membrii;
  • Hublou mare cu diametrul de 34 cm cu deschidere pe partea stanga;
  • Este echipata cu 15 programe de spalare;
  • Viteza maxima de centrifugare de 1000 rotatii pe minut, si un zgomot de 72 db la centrifugare si 62 db la spalare;
  • Masina de spalat rufe dotata cu tehnologiile  Motor Silent InverterAquasurf si ExtraSteam, iar ca functii, Afisare timp ramas, Child Lock, Eco Dose, Amanare pornire pana la 24 ore (9/19/24).
  • Clasa energetica A+++ cu un consum annual de energie de 173 kWh si un consum al apei de 45 L.

    Cu ajutorul tehnologiei ExtraSteam hainele tale au parte de o ingrijire delicata si scapi de cutele nedorite. Articolele tale preferate de imbracaminte se vor mentine impecabil datorita aburului care se poate utiliza la inceput sau la final in functie de programul selectat. Daca aburul este eliberat la inceputul programului are rolul de a inmuia hainele murdare usurand astfel procesul de curatare, iar daca este eliberat la final are o contributie majora pentru inlaturarea cutelor, tesaturile devenind placute la atingere. ExtraSteam trateaza cu delicatete hainele si te ajuta sa te bucuri de ele un timp indelungat.

   Cuva masini de spalat Arctic APL71015XLW0 este facuta dintr-un material termorezistent poliplex iar tamburul este din otel inox cu o capacitate de 45 de litri, avand diametrul hubloului de 34 cm. Deschiderea hubloului se realizeaza la 170 de grade. Rezistenta masinii este acoperita cu un strat de nichel care protejeaza de rugina si asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si depuneri de calcar cu 40% mai mici. Masina ta va functiona eficient si economic pentru o perioada indelungata. Grila formata din cele 15 programe de spalare este usor de accesat si intuitiva si cuprinde majoritatea optiunilor disponibile pe o masina de spalat. Incarcarea cu rufe a masinii de spalat poate varia in functie de volumul sau tipul tesaturii. Datorita sistemului automat de reglare a consumului de apa si a excesul de apa Aqua Safe, aportul de apa este ajustat electronic in functie de cantitatea si tipul rufelor, pentru obtinerea celor mai bune performante de spalare si consum energetic. Acest model are prevazut o rezistenta acoperita cu un strat de nichel care o protejeaza de rugina si ii asigura o durabilitate de 100 de ori mai mare decat rezistentele standard si cu depuneri de calcar cu 40% mai mici. Astfel ca masina va functiona eficient si economic pentru mai mult timp, iar costurile de intretinere ale ei vor fi mai reduse.  

     Design-ul special, al tamburului creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Arctic dispune de doua sisteme care ajuta la scaderea vibratiei si zgomotului. Masina de spalat Arctic APL71015XLW0 beneficiaza si de un asa numit sistem Flow Control ce realizeaza o sigilare a scurgerii pentru a pastra detergentul in masina pana in momentul clatirii. Masina de spalat Arctic beneficiaza de sistem automat de reglare consum de apa ce permite modificarea modului de lucru si consum raportat la cantitatea de rufe de la interior. Astfel nu e nevoie ca de fiecare data sa strangi capacitatea maxima a masinii de spalat, poti spala si cu 3, 4 sau 5 Kg rufe, cu un consum mai redus de resurse energetice. Tehnologia Eco Dose asigura o dozare optima a detergentului lichid, in timpul ciclului de spalare, deoarece acesta se dizolva mai usor, patrunde mai repede in tesatura, actioneaza mai eficient si este mai delicat cu hainele. In plus, nu lasa nici urme pe haine. Folosesti eficient detergentul lichid!

     Masina de spalat cu motor SILENT Inverter asigura cel mai ridicat nivel de performanta si tehnologie. Acest tip de motor beneficiaza de 10 ani garantie si vine echipat cu un set de avantaje care sporesc confortul: eficienta energetica pe care o poti observa inca de la prima factura de energie electrica, consum optim de apa si nivel redus de zgomot.

     Poti alege intre cele 15 programe predefinite pentru o spalare cat mai eficienta: clatire, prespalare, mixt, delicate, sintetice, bumbac, lana, sport, camasi spalare rapida etc. Programele speciale ale masini Arctic sunt: programul de spalare intensiva a rufelor, perfect pentru hainele din bumbac. Speli hainele preferate fara a le deteriora si te bucuri de ele pe termen lung. Cu programul Bumbac Eco 40°C,60°C speli eficient hainele rezistente din bumbac, cu un consum redus de energie si apa. Programul bumbac cu apa rece si cu apa la temperatura de: 40°C,60°C cu prespalare si 90°C. Sintetice 40°C,60°C la acest program este destinat hainelor care necesita o spalare atenta, precum cele din material sintetic sau amestec cu bumbac. Sintetice cu apa rece. Programul Mixt 40°C ce permite spalarea in acelasi timp a articolelor din bumbac sau materiale sintetice, de aceeasi culoare. Poti spala tesaturi diferite in cele mai bune conditii, dintr-o singura incarcare. Cu programul dedicat ECO bumbac, articolelor din materiale bumbac vor fi curate si mereu gata de purtare, acestea trecand printr-un proces de spalare la temperatura joasa de 40-50 de grade. Astfel, hainele vor rezista mai mult timp. Programul de spalare manuala la 20°C este dedicat hainelor care nu se spala in masina de spalat in mod obisnuit. Cu acest program speli rapid si fara efort chiar si rufele pentru care spalarea manuala ar consuma timp si efort. Programul Lana la 40°C permite spalarea articolelor din lana, fara a le deteriora. Acum poti spala hainele din lana in siguranta si fara efort. Programul Rapid 30 minute este cel mai scurt program de spalare, destinat unui volum mic de rufe cu un grad redus de murdarie. Obtii prospetime de durata pentru rufele pe care le porti zilnic, in cel mai scurt timp posibil. Programul Economic la 20°C permite spalarea rapida si economica, cu detergent lichid, a unei cantitati de maxim 3 kg de rufe. Cu acest program faci economii importante chiar si atunci cand trebuie sa speli o cantitate redusa de haine. Improspatare este un program dedicat hainelor purtate o singura data, care nu necesita un ciclu complet de spalare.

       Exista si o serie de programe care folosesc puterea aburului induc, pentru a obtine astfel performante mai bune la spalat astfel: Autocuratare cu Extrasteam: Acest program te ajuta sa indepartezi rezidurile si depunerile de detergent cu ajutorul aburului, astfel ca masina ta de spalat isi mentine buna functionare o perioada cat mai indelungata, Camasi 40°C cu ExtraSteam – Acest program este folosit pentru a spala impreuna camasi din bumbac, materiale sintetice sau combinate. Reduce cutele. La sfarsitul programului se utilizeaza abur pentru a ajuta la reducerea cutelor. Pentru haine groase voluminoase exista un program dedicat denumit simbolic „geci cu puf ExtraSteam” ce este recomandat pentru spalarea eficienta cu abur a obiectelor vestimentare mai voluminoase.

Masina de spalat rufe Arctic APL71015XLW0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, ExtraSteam, Motor Silent Inverter, Alb

     Masina Arctic are o clasa de eficienta energetica inalta A+++ si consum redus de resurse, avand un consum mediu de apa anual de 9899 litri si de energie in program standard de 0,75 kWh/ciclu si 173 kWh/an consum in medie anual. Acest consum a fost calculat la 220 de cicluri standard de spalare pentru program bumbac la 60°C şi 40°C la capacitate maxima si partiala, precum şi consum de energie in mod oprit şi inactiv. Consumul real va depinde de modul de utilizare al masinii. Este un aparat care il recomanda atat pretul dar si dotarile tehnice care vin la pachet cu aceasta.

Recomandare:

       Zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

       Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Arctic APL71015XLW0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, ExtraSteam, Motor Silent Inverter, Alb