Topper HypoallergenicMed Somnart, pret, specificatii design

     Un topper aditional saltelei aduce un beneficiu sustinut zonei de confort a saltelei tale. In cazul in care preferi o saltea cu un nivel fermitate mai bun, un topper poate insemna o alegere excelenta pentru a prelungi viata saltelei, pana la o eventuala schimbare. HypoallergenicMed Somnart este un topper ce aduce cateva proprietati beneficie somnului oferind clipe de relaxare binemeritate unui somn care se doreste a fi odihnitor. HypoallergenicMed Somnart este o alegere perfecta in acest caz, avand un raport calitate/pret excelent. Umplutura este preaglomerata in bilute individuale (fibra buclata sau ciorchine) de dimensiunea unei perle, ce rezulta o capacitate antiaglomeranta foarte buna. Asta inseamna ca aceast topper isi va pastra proprietatile initiale o mare perioada de timp.

Topper HypoallergenicMed Somnart, 140x200x5 cm, cu husa detasabila, lavabila la 90°C

      Cu un design special creat pentru a oferi sustinere coloanei vertebrale in timpul sederilor lungi pe scaun, topperul HypoallergenicMed Somnart este raspunsul ideal tuturor problemelor lombare si de disconfort. Miezul realizat din spuma poliuretanica de inalta calitate asigura stabilitatea, tesatura care regleaza temperatura, absorbind umezeala si prevenind transpiratia in timpul anotimpului cald, husa detassabila lavabila la 90 de grade, toate acestea sunt calitati ce fac din topperul Somnart obiectul ce nu poate lipsi din casa dumneavoastra.

     Stratul de baza de spuma poliuretanica asigura suport ortopedic cu beneficii pentru circulatie si coloana vertebrala, ajutand la relaxarea muschilor si la reducerea punctelor de presiune. Eticheta Oeko-Tex de testare ofera un instrument important de luare a deciziilor atunci cand achizitionati produse textile. Increderea in textile, un sinonim international pentru productia de textile responsabil, de la materia prima la produsul finit pe rafturile magazinelor.     Topperul este pastrat uscat prevenind aparitia transpiratiei, caldurii si umiditatii mai ales in zilele caniculare de vara. Baza acestuia este compusa din 2 straturi cu densitatii diferite din spuma poliuretanica indeformabila cu grosimea de 5 cm avand o densitatea 23 kg/mc si de 45 kg/mc, ce confera o sustinere anatomica a corpului si o pozitie corecta si sanatoasa a coloanei in timpul somnului. Decupajele in sectiune permit celor 2 straturi de spuma sa reproduca efectul arcurilor si permit o aerisire corespunzatoare a saltelei.

     Spuma din interior se adapteaza formei corpului in timp ce stai intins pe ea, ajutind la reducerea tensiunii articulatiilor. Aceasta topper a fost creat pentru a fi folosita de 2 persoane in cuplu. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei avansate a spumei suport care impreuna cu cea a stratului cu memorie cu grosimea de 2 cm inclus pe o fata a husei impiedica propagarea miscarilor pe toata suprafata saltelei pentru a nu deranja partenerul in timpul somnului. Fata topper-ului va transforma salteaua intr-un mediu de dormit mai confortabil. Aceast topper cu profil special piramidal va oferi maxima sustinere si in acelasi timp va distribui uniform greutatea corporala. In plus topper-ul va protejeaza salteaua pentru o utilizare indelungata.

     Indiferent pe ce parte a saltelei alegeti sa dormiti straturile din spuma poliuretanica de densitatii diferite, ajuta la eliminarea a punctelor de presiune in timpul somnului (umeri, sezut, picioare) si relaxarea muschilor in timpul somnului. Structura saltelei cu memorie are beneficii anatomice excelente pentru circulatie si pentru coloana vertebrala. Acest material reduce punctele de presiune, imbunatateste fluxul de trafic si permite coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara. Coloana este intotdeauna corectata si prin urmare acest model este excelent pentru cei care sufera de scolioza, hernie, col uterin si sciatica. Este o saltea cu nivel de fermitate bun 4 din 5 din cele 4 nivele de fermitate, ce poate suporta o greutate maxima de 100 Kg, fiind recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac.

     Acest model are dimensiunile variate, fiind disponibil avand urmatoarele dimensiuni: 90/200, 140/200 si 160/200 cm. Acest model reprezinta o investitie pentru mai multi ani, iar calitatile sale il recomanda sa se pastreze cat mai mult timp fara sa se deformeze. Aceast topper este perfecta pentru persoanele cu alergii la materialele naturale de (ex. puf de gasca), dar care doresc confortul pufului natural. Acest tip de saltea se curata frecvent numai cu aspiratorul, iar cand se schimba lenjeria, este recomandat ca si salteaua sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita.

Recomandare: 

     Este o optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

     Zilele acestea acest model de saltea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Topper HypoallergenicMed Somnart, 140x200x5 cm, cu husa detasabila, lavabila la 90°C

Lasă un comentariu