Bicicleta spinning Hammer Racer S, pret, specificatii tehnice

     O bicicleta de spinning care sa conteze in demersul personal de a mentine o silueta adecvata este modelul Hammer Racer S. Acesta este potrivita indiferent de statutul personal pe care il ai, experimentat sau incepator, deoarece ofera numeroase trepte de ajustare prin care poti creste in grad dificultate exercitiul urmat. Chiar si ca incepator, in timp vei dori sa atingi noi bariere ale performantei, astfel ca au nevoie de un model profesionist, asa cum este si Hammer Racer S. Greutatea voalanta de dimensiuni mari cu mecanism magnetic, la fel si greutatea maxim suportata sunt puncte tari pe care sa le iei in considerare atunci cand te gandesti sa achizitionezi aceasta bicicleta de spinning. Deasemenea remarc si calitatea materialelor folosite in constructia ei, la fel si numeroasele puncte de ajustare ce pot face orice exercitiu mult mai confortabil. 

Bicicleta spinning Hammer Racer S, volanta 22kg, greutate maxima utilizator 130 kg

    Bicicleta de antrenament va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model cu dimensiunile de: (L, l, H) cm 110 x 52 x 160 are o greutate neta de 55 Kg lucru care o face compacta si usor de manevrat. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii cu privire la: scan, timpul de antrenament, viteza de deplasare virtuala, distanta virtuala parcursa, caloriile consumate in timpul sedintei de antrenament si odometru. Cu butonul Set/Stop derulam toate functiile calculatorului de antrenament. Cu butonul SET accesam functia de monitorizare aleasa. Cu butonul Reset il folosim pentru a anula toate setarile. Modul de alimentare al acestui computer de antrenament se face cu ajutorul a doua baterii de 1,5 volti cc tip AAA. Ecranul LCD integrat ofera o vizualizare bine ordonata a tuturor datelor cheie de antrenament. Va arata viteza, timpul parcurs, distanta pe care ati parcurs-o, caloriile arse si ritmul cardiac. Un program de ritm cardiac asigura o siguranta optima la antrenament atunci cand va setezi o valoare maxima pentru ritm cardiac. Odata ce aceasta limita este depasita, vei auzi un semnal acustic de avertizare. Asta inseamna este gata pregatita sa intre in actiune.    Hammer Racer S functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa sau afara in curte. Aparatul are un sistem de ajustare rezistenta la manetele de pedalare de la picioare micrometric, ce poate fi accesat de variatorul mecanic de presiune cu sistem de franare prin frecare, fara a opri antrenamentul. Tot la nivel de oportunitate, cu ajutorul suportului din jurul panoului central poti conecta prin bluetooth o tableta pe suportul special atasat, pe care o poti conecta la functiile aparatului pentru a prelua din datele antrenamentului. Exista aplicatii special dedicate ce simuleaza trasee de alergare totul ca tu sa ai parte de o ambianta placuta in miscarea intentionata cu aceasta. Motivatia astfel creste, iar acest lucru poate fi benefic pentru dumneavoastra. Deasemenea pentru o polarizare si mai buna a antrenamentului, recomand sa asculti si o muzica antrenanata, care sa iti dea incredere.

 Conectati-va smartphone-ul sau tableta prin Bluetooth si profitati de aplicatiile de fitness compatibile oferite, inclusiv Iconsole, Kinomap sau BITGym. Intrati in zona cu aplicatia GoogleMaps compatibila si bucurati-va de peisajul pe unele dintre cele mai frumoase rute din lume!

    O volanta de 22 kg cromata va impinge sa oferiti tot ce aveti in secvente de viteza octanica mare, facandu-va sa va simtiti de parca va aflati pe pista de curse chiar acolo, doar ca sunteti in propria casa. FACT: Ciclismul in interior este arzatorul numarul unu de calorii printre sporturile de anduranta. Pierderea in greutate, antrenamentul de fitness sau pregatirea pentru o cursa viitoare sau triatlon – HAMMER Speedracer S este partenerul dumneavoastra de antrenament performant. Aplicatiile de fitness compatibile Iconsole si BITGym adauga motivatie si divertisment de inalta tehnologie.

     Sistem de franare este format dintr-un sabot radial cu zona de frecare din pasla, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. Acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 60 cm, cu o greutate de 22 kg care determina miscarea in ambele sensuri. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga.

Bicicleta spinning Hammer Racer S, volanta 22kg, greutate maxima utilizator 130 kg

      Bicicleta spinning Hammer Racer S are brat pedalier din aluminiu format din 3 piese cu suprafata de sprijin aderenta, dotate cu cureluse reglabile pentru o fixare mai buna a picioarelor pe pedale. Pentru utilizare usoara si silentioasa cu pedalare in ambele sensuri, acest model este dotat tehnologic cu sistemul de transmisie V-Belt Drive System. Sistemul de transmisie cu raportul de transmisie de 1: 3 de la pedale la volanta se face prin curea care implica o forta si un control bun la picioare.  Aceasta permite secvente de antrenament de mare viteza fara „alunecare” enervanta gratie mecanismului complex si a pedalelor cu sistem anti-derapant. Puteti simti dinamica perfecta si nu exista zgomot distractiv. Asta inseamna ca va puteti concentra pe deplin asupra antrenamentului fara a-i deranja pe cei din jur.

Bicicleta spinning Hammer Racer S, volanta 22kg, greutate maxima utilizator 130 kg

    Ghidonul de la aceasta bicicleta are in dotare un sistem de reglare in inaltime si in plan orizontal cu blocaj pentru un antrenament cat mai confortabil in functie de inaltimea fiecaruia. Iar saua acestui model cu sistem de aerisire, are si ea un sistem de reglare pe verticala in 6 trepte si pe orizontala la fel pe 6 trepte cu sistem de blocare, pentru o pedalare cat mai comoda. Saua este foarte bine proportionata la nivel de materiale constructie fiind destul de confortabila.Bicicleta spinning Hammer Racer S, volanta 22kg, greutate maxima utilizator 130 kg     La acest model cadrul de rezistenta pentru confortul nostru are in dotare si suport pentru sticla. Acest model fiind construit din otel gros de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 130 Kg. Hammer Racer S include o pereche de brate fixe reglabile pe verticala si in plan orizontal, pentru a obtine un antrenament mai stabil. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante cu nivelatoare de podea ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. In plus pentru deplasarea dispozitivului de antrenament dintr-o locatie in alta locatie este dotat si cu o pereche de role din plastic dur. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe saua bicicletei; Ajustati inaltimea aparatului si nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune si pedalati pentru o viata mai sanatoasa.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta fitness performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul exercitiilor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

Bicicleta spinning Hammer Racer S, volanta 22kg, greutate maxima utilizator 130 kg