Bicicleta electromagnetica Nautilus U627, pret, specificatii tehnice

     Nautilus este unul din brandurile cele mai intalnite din randul echipamentelor fitness utilizate in salile de fitness de profil, fiind un distribuitor cunoscut atat in randul benzilor de alergare cat si al bicicletelor fitness. De regula cand vine vorba de acest brand avem in fata dispozitive impresionante, ce au ca unic scop constrcutia unor aparate performante care sa deserveasca cu succes nevoile sportivilor de ocazie pana la cei care practica sportul in regim de performanta. De data aceasta vorbim despre o bicicleta electromagnetica, model Nautilus U627, ce se pliaza perfect pe nevoile celor care doresc performanta in miscare independent de mersul la sala de fitness. Comod de acasa, in functie de programul propriu, Nautilus U627 te va ajuta sa obtii o silueta perfecta. Deasemenea il consider in dispozitiv sportiv excelent pentru persoanele care practica un sport de performanta, aparatul beneficiind de numeroase setari de rezistenta prin intermediul celor 32 de nivele diferentiale. Fie ca esti un incepator sau un sportiv de performanta, Nautilus U627 este aparatul fitness de care ai nevoie acasa. 

Bicicleta electromagnetica Nautilus U627, rezistenta EMS 205-400W, greutate maxima utilizator 150kg

      Constructia aparatului de fitness Nautilus U627 este una solida, bicicleta arata foarte bine la exterior si inspira in acelasi timp siguranta. Cadrul metalic este capabil sa sustina fara problema e greutate corporala de pana la 150 Kg. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. In functie de nivelul de pregatire poti lucra diferit setand un nivel de dificultate optim pentru puterile personale – 32 trepte de dificultate. 

     Pentru a nu cadea in rutina la sala sau acasa, e util sa iti diversifici sedintele de mers pe bicicleta stationara. De cele mai multe ori, folosesti pedalarea drept miscare de incalzire inaintea antrenamentului cu greutati sau fitness, ori drept ultim pas, de relaxare. Bicicleta fitness Nautilus U627 este unul din cele mai populare aparate deoarece prezinta varietate in ce priveste numarul de programe si trepte de dificultate disponibile, poate exersa atat muschii picioarelor, cat si pe cei ai mainilor si se adreseaza atat persoanelor active, cat si celor care poate au nevoie de ajutor in ce priveste activitatea fizica, ce nu stau la fel de bine la capitolul sanatate.

Bicicleta electromagnetica Nautilus U627, rezistenta EMS 205-400W, greutate maxima utilizator 150kg

     In zona centrala a ghidonului bicicleta fitness Nautilus U627 este prevazuta si cu un computer de bord care afiseaza in timp real parametrii de lucru din timpul exercitiilor, si anume, timp, distanta, viteza, calorii, si puls. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD de dimensiune 6.5 inchi, care afiseaza informatii cu scanare la impuls, viteza, timp de antrenament, distanta parcursa, calorii, RPM. Bicicleta are in dotare 2 senzori tactili sensibili plasati pe ghidon, datorita carora controlul ritmului cardiac se face comod si rapid. Monitorizarea impulsurilor transmise de senzori au un impact semnificativ asupra eficacitatii exercitiului, modul de masurare fiind unul activ, eficient si foarte exact. Poti seta pana la 4 profile de utilizator, astfel ca intreaga familie sa poata lucra cu aceasta bicicleta fitness si sa monitorizeze progresul exercitiilor.

     Afisajul clar al panoului de comanda usurează controlul antrenamentelor si va permite sa reactionati rapid daca efectele biologice sunt nesatisfacatoare, de exemplu numarul de calorii arse este foarte redus. O privire si deja stiti daca trebuie sa mariti intensitatea antrenamentului pentru a va bate depasi recordul personal de antrenament. Mai mult, panoul de comanda va permite sa efectuati si un test cardiac dupa antrenament, care va va arata cat de repede progresati. In plus in timpul exercitiilor fizice, puteti masura nivelul stratului adipos lucru care vă va ajuta nu numai in pastrarea greutati corporale, ci si in obtinerea unei siluete de invidiat. 

      Nautilus U627 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. Aparatul are 32 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul electronic de presiune cu sistem de franare magnetic, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un electromagnet, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 30 cm, cu o greutate de 16 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga.

Bicicleta electromagnetica Nautilus U627, rezistenta EMS 205-400W, greutate maxima utilizator 150kg

     Saua de sustinere a corpului are un sistem de reglare in inaltime ce poate fi setat in functie de constitutia fizica a fiecaruia pentru un confort sporit la pedalare. Manerele ghidonului sunt dotate cu senzori ce masoara pulsul valori afisate in computerul de bord. Bicicleta este una rezistenta la greutati corporale de pana la 150 Kg, cum spuneam un model foarte bine construit, capabil sa faca fata unor sarcini peste medie. Pedalele sunt prevazute cu o suprafata antiderapanta care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Sistemul de franare magnetic permite o franare exacta in momentul in care te hotarasti ca exercitiul a luat sfarsit. Bicicleta pentru fitness Nautilus U627 ajuta la construirea si tonifierea musculaturii si imbunatatirea circulatiei cardiovasculara. Beneficiul principal este pentru picioare, maini si articulatiile acestora. Este recomandat ca inainte de oricare exercitiu sa incepi printr-o sedinta de incalzire.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru a incepe o viata de sportiv plina de miscare si de a va mentine un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

        Daca ai noroc, o poti achizitiona zilele acestea chiar mai ieftin avand un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Bicicleta electromagnetica Nautilus U627, rezistenta EMS 205-400W, greutate maxima utilizator 150kg

Lasă un comentariu