Statie de calcat Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM, review

    Electrolux, un brand local, adaptat mai mult pentru export lanseaza prima generatie de statii de calcat, cu adevarat profesioniste, fiind la concurenta acum cu mult mai cunoscutele Tefal, Philips sau Rowenta. Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM este o statie de calcat de generatie noua, un model de perspectiva daca studiem atent specificatiile tehnice iar pretul bun o face sa intre direct in categoria de best buy. Hainele pe care le purtam sunt oglinda interioara, asa spune un proverb care cred ca a ramas inca de actualitate si in prezent. Indiferent daca mergem la serviciu sau la o intalnire de afaceri sau iesim in oras cu prietenii, sa ai tinuta aranjata, sa nu fie sifonata este un must have. Fierul de calcat face si si ce face dar daca doresti sa usurezi si mai mult acest proces prin care sa obtii mai repede rezultatele dorite, iti recomand aceasta statie de calcat de la Electrolux. 

Statie de calcat Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM, 2400W, 7,2 bar, 430g, talpa Resilium Ski 264 Gold, LED

      Am testat statia de calcat cu aburi Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM deja de 2 saptamani si pot spune ca este exact ceea ce imi doream, un dispozitiv performant cu care nu trebuie sa insisti de 2-3 ori in acelasi loc pentru a scoate cutele de pe haine. Panoul de comanda activeaza optiunile si parametrii de functionare prin comanda electronica, un mod relativ comod dar si usor de urmarit datorita sistemului de semnalzare cu becuri LED cu care este prevazuta. 

Statie de calcat Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM, 2400W, 7,2 bar, 430g, talpa Resilium Ski 264 Gold, LED

      Talpa ceramica RESILIUM se pozitioneaza perfect pe suprafata de lucru si imprima hainelor temperatura necesara cat sa nu arda tesatura oferind un maxim de performanta atat din punct de vedere al temperaturii de lucru cat si al sistemului cu aburi. Talpa speciala cu designul sau cu 3 zone garanteaza distributia ideala a aburilor si alunecare maxima. Tehnologia cu trei zone de calcare include procese de umezire, uscare si netezire. Procesul de calcare impreuna cu dispunerea sofisticata a canalelor pentru aburi face aceasta activitate casnica semnificativ mai confortabila si mai putin stresanta. Aceasta distribuie aburul uniform si asigura o calcare mai lina in toate directiile.

       Statia de calcat Rowenta are o putere de lucru de 2400 W avand in componenta si un rezervor de apa destul de generos de 1.5 litri. Presiunea exercitata la interiorul instalatiei de functionare de 7,3 bar pune in miscare un jet de abur de 115 g/min cat sa strabata intreaga suprafata de lucru. Debitul de abur poate fi variat in intervalul 50 g/min si 115 g/min iar activand modul ECO vei obtine un consum minim de energie din partea aparatului de calcat. Rezervorul este unul detasabil, astfel ca la incarcarea din nou cu apa nu va trebui sa deplasezi si statia de calcat. Functia Jet abur elibereaza punctiform o cantitate mai mare de abur pentru a relaxa acele zone cu cute mai dificil de indepartat din prima. Aceasta foloseste un debit maxim de 460g/min, o cantitate de abur consistenta ce ajuta la indepartarea cutelor dificile cu succes. Alimentarea cu abur se face din rezervorul detasabil de capacitate 1,2 litri. Atunci cand apa este pe terminate din rezervor, statia poseda o functie de atentionare cum ca trebuie alimentat rezervorul in curand.

   Functiile de siguranta vor asigura o protectie sporita in cea ce priveste calcarul depus in timp, acesta fiind indepartat automat dupa fiecare utilizare. Sistemul de blocare automat scoate din functiune statia in cazul in care aceasta nu este folosita un timp mai indelungat evitanduse astfel un consum energetic mare sau posibile accidente. Colectorul anticalcar asigura indepartarea usoara a depunerilor de calcar din boiler, prelungind durata de viata a aparatului si performante durabile. Acele urme de depunere care se strang pe marginea talpei sunt istorie, functia anticalcar oferind nu numai siguranta hainelor, in acelasi timp respecta si regula de baza unei functionari corecte, mecanismele de la interior fiind protejate de calcar sau alte depuneri ce pot scurta durata de functionare a aparatului de calcat. Functia ECO activeaza modul de functionare ecologic, ce optimizeaza consumul de resurse, apa si energie electrica.

       Sistemul avansat de temperatura si control ofera combinatia optima de temperatura si abur pentru o calcare rapida si in siguranta a tuturor tipurilor de tesaturi. In cazul in care uiti fierul de calcat in priza acesta se opreste automat dupa mai multe minute de inactivitate prevenind astfel accidentele. Talpa din ceramica este dotata si cu sistem anti-calcar pentru a preveni depunerile de calcar precum si sistem anti-picurare ce impiedica evacuarea unei cantitati mai mari de apa ce ar putea pata tesatura. Sistemul de deconectare automata Secure opreste automat functionarea acestuia in momentul in care statie nu mai este folosita o perioada de timp reusind fiind un factor important pentru a face economie la energie dar si din punct de vedere al sigurantei.

Avantaje:

– Presiune ridicata a aburului de pana la 7,2 bar;
– SteamBoost 460 g – extra jet de aburi pentru cute dificile;
– Continuous PulseSteam: 115 g/min;
– Talpa RESILIUM Ski 264 : pentru rezultate optime la alunecare si rezistenta sporita la zgarieturi;

       Sistemul de blocare ofera statiei siguranta la transport si ergonomie pentru a ocupa un spatiu cat mai mic in bagaju de calatorie. Cablul de lungime 1.5 metri este mai mult decat suficient pentru o portabilitate maxima iar manerul moale va completa cu succes tabloul unei statii de calcat performante ce beneficiaza de cele mai noi tehnologii din domeniu din partea celor de la Electrolux.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret actualizat

Statie de calcat Electrolux RENEW 800 E8ST1-6DBM, 2400W, 7,2 bar, 430g, talpa Resilium Ski 264 Gold, LED

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>