Termosemineu pe peleti Fornello Primo Pellet 25 KW, review

    Este prima data cand vad asa ceva si de aceea si entuziasmul pe care il exprim poate este unul poate exagerat. Nu stiu daca sunt multi dintre noi care au avut ocazia sa testeze sau sa vada in real un astfel de aparat de incalzire, dar daca ai in plan sa gasesti o sursa convenabila pentru incalzirea locuinte, pot spune ca merita banii. Termosemineul pe peleti Fornello Primo Pellet 25 KW este solutia pe care o recomand celor care nu au acces la gaz, sau pur si simplu vor o alimentare sigura la sursa de caldura, independenta de reteaua de gaz livrata la suprapret. Este un model actionat automat, de la distanta prin intermediul telecomenzii proprii sau folosind panoul de comanda cu functie touch-screen. Beneficiaza de tiraj fortat avand in componenta o pompa de circulatie cu vas de expansiune.

Termosemineu pe peleti Fornello Primo Pellet 25 KW, aprindere automata, telecomanda, buncar, tiraj fortat, pompa circulatie, vas expansiune, touch screen, Ivory, A+

      Sobele pe peleți sunt relativ noi dar foarte apreciate mai ales în occident. Sunt o alternativă prietenoasă cu mediul, deoarece folosesc rămășițe de lemn pentru combustibil. Semineul (soba) pe peleti cu tiraj fortat Fornello Stelaun are un sistem de ventilație special și un sistem de alimentare automat, deci ai nevoie de electricitate pentru a o folosi. Aceasta functioneaza prin transmiterea energiei calorice obtinute prin ardere, incalzind direct aerul.

     Semineul pe peleti Fornello Primo Pellet 25 KW este destinat incalzirii directe si este potrivit pentru incalzirea de locuinte, birouri, unor restaurante mici, etc. Acesta creaza o atmosfera placuta si de confort, designul sau fiind potrivit unei locuinte moderne. Arzatorul semineului e turnat dupa o tehnologie speciala, dintr-un material rezistent la foc, neinflamabil, supus testarii anti-incendiu. Usa semineului se inchide ermetic pentru a facilita o buna izolare a caldurii la interior, fara pierderi pe parcurs. Sticla de ceramica a usii este termorezistenta – temperaturi de pana in 700°C, fapt care certifica calitatile tehnice superioare ale acestui produs. Gratie sticlei de ceramica, se poate observa focul, eliminand contactul cu scanteile ce pot fi periculoase sau fumul. Afisajul digital iti permite sa setezi modul de functionare dorit si vizualiza statusul arderii recurente la interior in timp real, datorita masuratorilor electronice. Datorita programatorului electronic, poti programa semineul sa execute oprizri si porniri in intervalul de timp convenit de tine.

     Sistemul de aprindere electric permite pornirea aparatului rapida, fara a mai fi nevoie de benzina sau alte surse de agregare a focului imediata. Aeroterma incorporata ofera un tiraj fortat, fapt care permite apoi o disipare rapida si eficienta in locuinta proprie. Modul de functionare al sobei poate fi gestionat fie din apropierea acesteia, folosind panoul de comanda, sau de la distanta prin intermediul unei telecomenzi proprii. Pentru o siguranta foarte buna in timpul folosirii, este prevazuta cu termostat si cu supapa de siguranta, care anunta in cazul in care regimul de functionare depaseste limitele admise. 

Avantaje:

– Pentru incalzire directa de locuinte;
– Usa cu sticla rezistenta la foc;
– Controler inteligent. Control la distanta;
– Proces de ardere ecologic si eficient;
– Circulatie fortata a aerului cu un ventilator incorporat;
– Arzator pe peleti si buncar de peleti integrate;
– Design modern.

    Arderea peletilor se face cu eficienta de 90 – 93% si autonomia la soba pe peleti variaza in functie de izolatia casei, temperatura exterioara si alti factori ajungand la intervale cuprinse intre 15 pana la 36 ore. Pentru o functionare buna trebuie folositi peleti de inalta calitate cu diametru de 6 mm, care sunt arsi cu un consum de 0,8 /- 3 kg/h in functie de treapta in care functioneaza. Cosul pentru evacuarea gazelor arse are racordul de 80mm la soba si trebuie scos in exteriorul cladirii.

    Ca putere, este unul din modelele de capacitate mai ridicata, cei 10 de kilowati fiind adecvati pentru o casa de 130 de metri patrati. Fiind un model cu tiraj fortat, acest semnineu elimină noxele printr-un ventilator. Este recomandata acolo unde nu se poate construi un horn. Totuși are nevoie de curățare săptămânală și este necesar să intreprinzi o verificare la o perioada mai scurta de timp.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti o aeroterma, capabila sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Termosemineu pe peleti Fornello Primo Pellet 25 KW, aprindere automata, telecomanda, buncar, tiraj fortat, pompa circulatie, vas expansiune, touch screen, Ivory, A+

Lasă un comentariu