Scaun de birou ergonomic Kring Atlas, specificatii design

   Munca de birou, implicit statul pe scaun vreme indelungata, te solicita atat psihic, cat si fizic asa ca in acest caz ai nevoie de tot confortul prin intermediul unui scaun de birou modern si confortabil asa cum este si Kring Atlas. Pielea ecologica de la exterior ii da acestuia un aspect premium, placut la atingere, materialul fiind unul foarte placut ca design. In timp pentru o pastrare cat mai aproape de forma initiala se recomanda ca la perioade de timp sa il cureti cu susbstante care nu contin solventi, spuma de sapun sau detergenti de vase, ce ar putea degrada calitatile pielii ecologice. 

Scaun de birou ergonomic Kring Atlas, cu suport lombar si tetiera, PU, Negru/Maro

      Dimensiunile sale sunt reprezentate de urmatoarele valori: latime 54.5 cm / adancime 58 cm / inaltime variabila min-max 124.5-134.5 cm avand greutatea maxima suportata de 120 Kg. Forma acestuia este inspirata de scaunele masinilor sport pentru a asigura prestanta si confort chiar si in cazul unei utilizari indelungate. Spatarul inalt si curbat impreuna cu pernele moi, tapitate cu piele ecologica de buna calitate, ofera un suport uniform pentru a preveni durerile de spate, gat si pentru a creste eficienta la locul de munca.

    Este un scaun foarte bun de birou ce poseda numeroase optiuni de reglare pentru a se adapta pozitiei corpului in fata biroului. In aceeasi masura avand un design completat de materiale de calitate ii ofera un avantaj superior daca iti doresti un produs avantajos pentru tine ca constructie si aspect. In forma actuala, scaunul Kring asigura un suport sigur pe toata lungimea coloanei vertebrale prin reglarea pe inaltime, are in componenta o tetiera si un suport lombar reglabil, toate din aceleasi materiale de constructie piele ecologica. Baza este din nylon iar restul tapiteriei din piele ecologica. Bratele de sprijin sunt robuste si se pot regla pe inaltime, conferind siguranta necesara unei utilizari indelungate.

Scaun de birou ergonomic Kring Atlas, cu suport lombar si tetiera, PU, Negru/Maro

    Atat sezutul cat si spatarul va asigura confort, ele fiind tapitate cu piele ecologica moale si care permite aerului sa circule. Bratele de sprijin sunt robuste si se pot regla pe inaltime, conferind siguranta necesara unei utilizari indelungate.

      Cu un suport ergonomic pentru mijloc si gat, acest scaun iti asigura confortul necesar fara a fi nevoie de prea multe ajustari. Gradul de rigiditate si faptul ca se poate inclina pe spate ar trebuie sa suficient pentru un utilizator normal, in ceea ce priveste numarul de reglaje posibile. La acest confort contribuie si cotierele ce au un design elegant. Scaunul poate fi reglat astfel incat sa ne balansam fata spate foarte lin sau nu (scaunul sa ramana intr-o pozitie anume cu spatarul). Bratele sunt fixe, nu pot fi reglate pe inaltime. 

      Scaunul prezinta un mecanism cu sistem hidraulic, ce permite reglarea in inaltime a sezutului, pentru o pozitie cat mai ergonomica la birou. Inaltimea este una ajustabila in functie de preferinta folosind mansonul de reglare situat la baza scaunului, conform cu imaginea de mai jos.

Scaun de birou ergonomic Kring Atlas, cu suport lombar si tetiera, PU, Negru/Maro

      Cat despre celelalte componente, scaunul de birou ergonomic Kring Atlas are un picior in forma de stea,  unde fiecare brat este facut din crom. La capatul fiecaruia este cate o rotita mobila, silentioasa, ce nu zgaraie parchetul si care e capabila sa se roteasca 360 de grade. Atat rotitele cat si amortizorul rezistent ating cel mai inalt standard de calitate. La livrare, produsul este in stare demontata. Datorita materialelor foarte bune, confortului excelent, acest scaun este o optiune mult mai buna fata de scaunele de gaming in acelasi pret.
Acest scaun va rezista in timp foarte bine. In concluzie, merita din plin, cumparati cu incredere.

Recomandare:

         Scaunul de birou ergonomic Kring Atlas este exact ceea ce imi trebuia un dispozitiv confortabil care sa ofere un confort deplin intreaga zi de munca: Verifica oferta pret

         Il pozti achizitiona zilele acesta avand o reducere destul de consistenta, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, oferta pe care o consider un best buy: Verifica pret redus

Scaun de birou ergonomic Kring Atlas, cu suport lombar si tetiera, PU, Negru/Maro

Lasă un comentariu