Masa de tenis masa PPT530 EXTERIOR GRI PONGORI, review

   Atunci cand pasiunea pentru tenisul de masa este mare e cazul sa iti achizitionezi o masa de tenis profesionala pe care o poti folosi in partidele cu prietenii tai ori de cate ori doresti. In acest caz iti recomand masa de tenis PPT530 EXTERIOR GRI PONGORI pentru exterior ca fiind o alegere interesanta atat ca pret cat si din punct de vedere al modului in care aceasta se prezinta. Pogori este un brand propriu Decathlon, ce beneficiaza de o constructie stabila, sigura si rezistenta chiar si la intemperiile de la exterior. Atat cei mici cat si adultii pot petrece momente placute prin miscare si joc, alaturi de aceasta, in familie sau impreuna cu prietenii. Este modelul superior din gama, ce ofera un plus de calitate in privinta constructiei, cu puncte de indexare si fixare la capete si roti de deplasare cu frana de oprire. Cu masa de tenis PPT530 EXTERIOR GRI PONGORI poti da start jocului in familie sau cu prietenii.

MESE TENIS DE MASĂ EXTERIOR Sporturi cu racheta - Masă Tenis PPT530 Exterior  PONGORI - Mese de tenis de masa

    PPT530 EXTERIOR GRI PONGORI combina in mod optim punctele forte în domeniul concurentei si al petrecerii timpului liber. Alaturi de masa trebuie sa iei in considerare si achizitia echipamentului de joc, cu referire la paletele de tenis, mingii sau fileu. Pentru a deveni functionala, masa trebuie instalata, toate piesele fiind unele demontabile. Prima data se trece la instalarea cadrului suport cu rotile de deplasare, apoi se instaleaza orizontal suprafata de joc si in final se pune fileul.

MESE TENIS DE MASĂ EXTERIOR Sporturi cu racheta - Masă Tenis PPT530 Exterior  PONGORI - Mese de tenis de masa

     Masa de tenis PPT530 EXTERIOR GRI PONGORI este rezistenta la radiatiile solare la caldura si la umiditate. Acest model este un model entry level la capitolul de comercializare si incorporeaza destule facilitati de ansamblare pe un schelet stabil, cu un sistem manual de pliere si deplasare. In plus acest model se poate folosi si in pozitie semi-inchisa pentru un antrenament solo. Pentru a schimba masa in pozitia de solo sau de pliere a scheletului de sustinere articulat, se actioneaza comutatorul de culoare rosu al bazei automate, ce este localizat langa suportul de sustinere al fileului. Fileul și uneltele de montare sunt incluse (cu excepția șurubelniței cu formă în cruce). Paletele, mingile și husa nu sunt incluse. Fiecare suprafață are 4 bretele de blocare, pentru poziție deschisă sau închisă. 2 elemente de siguranţă permit blocarea/deblocarea rapidă a suprafeţelor de joc. Este posibilă plierea unei singure suprafețe, pentru a juca singur.

MESE TENIS DE MASĂ EXTERIOR Sporturi cu racheta - Masă Tenis PPT530 Exterior  PONGORI - Mese de tenis de masa

    Masa de tenis este destul de mare, construita din materiale de calitate si vine si cu plasa de joc in dotare. Suprafata de joc are urmatoarele dimensiuni: (L, l, H) cm:  274 x 152,5 x 76, iar dupa fiecare antrenament aceasta poate fi pliata si depozitata cu usurinta undeva ferit pana la urmatoare incursiune in lumea tenisului. Suprafata de joc este din placa din melamina de 5 mm cu rama metalica din profil rectangular. Pentru protectie si aspect, suprafata campului de joc este acoperita cu vopsea pe baza de rasina epoxidica, cu pigment incorporat de culoare verde, iar cadrul metalic este realizat din tubulatura de 40 mm. Picioarele de sustinere de culoare negru, sunt realizate la fel din tubulatura de 40 mm. Pentru o depozitare si mutare facila, fiecare jumatate de masa poate fi basculata la mijloc si mutata foarte usor. Acest model se poate asambla si dezasambla foarte simplu, datorita scheletului metalic articulat.

MESE TENIS DE MASĂ EXTERIOR Sporturi cu racheta - Masă Tenis PPT530 Exterior  PONGORI - Mese de tenis de masa

     Sistemul articulat de sprijin al acestui model cu baza automata, se pliaza in 2 jumatati, de aceea masa poate fi stocata intr-o zona relativ mica. Pentru a deplasa usor acest model dintr-o locatie in alta locatie masa are prevazut si un sistem de 4 roti mari cu diametrul de 25 cm cu axul de rulare al roti metalic. Masa de ping pong model PPT530 EXTERIOR GRI PONGORI, este ideala pentru jucatorii ocazionali, cu utilizare frecventa in randul tinerilor pasionati de tenis de masa si sportul scolar. 

Recomandare:

     O recomand tuturor iubitorilor de sport, o investitie care se va amortiza in timp, perfecta pentru dupa miezile de weekend impreuna cu prietenii: Verifica oferta pret

     Zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta de pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

     Acest model are o garantie de 2 ani impotriva defectiunilor produsului, plus livrare gratuita comanda aici

MESE TENIS DE MASĂ EXTERIOR Sporturi cu racheta - Masă Tenis PPT530 Exterior  PONGORI - Mese de tenis de masa

Lasă un comentariu