BICICLETĂ 14” 500 UNICORN COPII 3-5 ANI BTWIN (review)

    Prima bicicleta nu se uita niciodata, ramane o amintire placuta pentru toata viata, la fel si prima incercare de a merge pe 2 roti. Aceasta reusita nu este posibila fara o bicicleta de companie accesibila, solida dar si simpatica, asa cum este si modelul 14” 500 UNICORN Btwin. Acest model de culoare roz este recomandata pentru varsta 3 – 5 ani. Bicicleta 14” 500 UNICORN Btwin fete 3-5 ani BTWIN este un model de gama entry-level adaptat cerintelor de design coloristic pentru a se potrivi unei fete curajoase, care este gata sa invete mersul pe bicicleta.

     Daca aceasta este la prima lectie, se recomanda achizitia separata si a unui set de rori ajutatoare sau a unei casti de protectie pentru un plus de siguranta. Nu este usor la inceput, dar odata ce a prins indemanare, sunt sigur ca nu va mai renunta la bicicleta. 500 UNICORN Btwin supune la incercare toate simturile, cele legate de echilibru, contribuind la dezvoltarea spiritului de aventura, in natura si aer liber. Bicicleta este una autonoma, dandu-i copilului libertarea sa nu mai depinde de parinte in vederea deplasarii si a directiei. Acesta invata sa fie responsabil cu ceilalti participanti in trafic si sa ia decizii pe cont propriu. Deasemenea ca parinte il poti sustine in aventura pe bicicleta tot pe doua roti, intr-o echipa completa. 

BICICLETE INIȚIERE 3-5 ANI Ciclism - Bicicletă 14'' 500 Copii  BTWIN - Ciclism

     Echipata cu un sistem de franare clasic de tip V-brake (cantilever în față și frână tambur în spate), aceasta ofera o franare rapida si sigura indiferent de suprafata. Rotile pe 14 inchi dau o senzatie de libertate in cauza, viteza atinsa cu usurinta ajungand la 10-15 Km/h cu usurinta. Cauciucurile se prind bine asfalt, sunt stabile la drum lung oferind confort si directie in miscare precisa. Bicicletă are un cadru confortabil atât pentru fete, cât şi pentru baieti. Acest cadru CGF (Confort Geometry Frame) 100% otel este foarte confortabil și manevrabil. Înclinarea a fost studiată pentru a menţine spatele mai drept, iar baza din spate scurtă oferă agilitate în viraje. 

BICICLETE INIȚIERE 3-5 ANI Ciclism - Bicicletă 14'' 500 Copii  BTWIN - Ciclism

    500 UNICORN Btwin este intradevar o bicicleta ideala pentru stadiul incepator, pe care sa incepi sa iei primele lectii de mers. Daca nu ai avut curaj pana acum sa incerci mersul pe bicicleta, iti spun ca senzatia este una uimitoare, te simti liber, iar natura inconjuratoare devine prietenul tau de nadejde. Cei 8,7 Kg vor fi o povara doar in cazul in care stai la bloc si va trebui sa cobori bicicleta pe scari, dar priveste partea buna, iti vei face astfel incalzirea pentru aventura ce va urma dupa :). Aceasta suporta o masa corporala de 50 Kg, cadrul fiind unul rezistent oricarei provocari. Varsta recomandata este de 3-5 ani, dar totul depinde si de modul cum creste copilul dvs.

BICICLETE INIȚIERE 3-5 ANI Ciclism - Bicicletă 14'' 500 Copii  BTWIN - Ciclism

     Pipa frontala asigura o pozitie corecta, confortabila, fiind elementul de manevrare sigur ce il folosesti cel mai des. Aceasta are o constructie din otel cu o inaltime reglabila între 43,5 și 50,5 cm. Ghidon este din oţel, este adaptat pentru stabilitate şi control. Manșoane care imbraca manerele de sustinere sunt realizate din material „soft touch”, pentru aderenţă bună. Noul monobloc pedalier are un braț pedalier de 152 mm, care se adaptează lungimii piciorului copilului și asigură o demarare mai rapidă. Brațul pedalier este acoperit de o protecție, pentru a evita contactul cu partea metalică.

BICICLETE INIȚIERE 3-5 ANI Ciclism - Bicicletă 14'' 500 Copii  BTWIN - Ciclism

    Manetele de frânare sunt ușor de acționat cu doar 2 degete. Aparatorile fata-spate de noroi permit eliminarea riscului de murdarie in cazul suprafetelor umede, sau cu mal, fiind foarte eficienta si la drum lung.

BICICLETE INIȚIERE 3-5 ANI Ciclism - Bicicletă 14'' 500 Copii  BTWIN - Ciclism

   Bicicleta este prevazuta cu tot ce trebuie in materie de accesorii, cu claxon pentru avertizare participanti in trafic, catadioptri reflectorizanti pe roti (cum se mai numesc popular, ochi de pisica) si lumini pe fata si spate. Suplimentar, la acesta se pot cupara si un suport pentru bidon, geanta de sa sau chiar roti ajutatoare pentru cei care sunt abia la inceput in acest sport de miscare.

    In concluzie, 500 UNICORN Btwin este o bicicleta ideala daca ai sa o cumperi ca prima bicicleta, ideala in cazul incepatorilor si pentru exercitiu si miscare in aer liber in conditiile in care nu o supui unor teste de anduranta supreme. In acest caz trebuie sa te orientezi catre modele de clasa superioara. 

Recomandare:

    500 UNICORN Btwin este o bicicleta recomandata de majoritatea utilizatorilor care au comandat-o pana acum, avand un pret corect raportat la dotarile existente pe aceasta: Verifica oferta pret

  Cele mai multe preturi sunt variabile, asa ca daca prinzi si perioada de reduceri, poti cumpara bicicleta 500 UNICORN Btwin, mult mai ieftina: Verifica pret actualizat

BICICLETE INIȚIERE 3-5 ANI Ciclism - Bicicletă 14'' 500 Copii  BTWIN - Ciclism