Banda de alergat electrica BodyFit F3000, specificatii tehnice

     Banda de alergare de alergat electrica BodyFit F3000 este o solutie confortabila ca design si performante pentru a fi utilizata in spatii mai putin generoase cum ar fi un apartament, un aparat minimalist cu functii si tehnologii avansate. Avand un ghidon minimalist, spatiul ocupat dupa pliere este unul mult mai mic, ghidonul reusind sa ajunga in pozitia perpendiculara cu restul corpului pentru a incapea in spatii cat mai restranse. E adevarat, antrenamentul cardio pe o banda de alergat la o intensitate medie si constanta este eficient in felul sau, dar pentru rezultate cu adevarat vizibile trebuie sa-ti fortezi limitele si sa maresti treptat nivelul de dificultate al exercitiilor sau durata acestora. Sportul nu inseamna doar mentinere in forma, ci si o evolutie a rezistentei la efort fizic! Daca vei trece la nivelul de antrenament HIIT (High Intensity Interval Training), nu vei mai avea niciun motiv sa te plangi ca nu slabesti. Pentru inceput este nevoie de stiut faptul ca banda de alergare BodyFit F3000 este un model adaptat nevoilor de lucru, atat pentru cei incepatori cat si avansati. In functie de nivelul de pregatire, poti adopta un exercitiu potrivit ca intensitate ce poate fi personalizat pe parcurs.

Banda de alergat electrica BodyFit F3000, motor 1.5 CP, viteza pana la 12 km/h, display multifucntional

     BodyFit F3000 este o banda de alergat de foarte buna calitate atat pentru soliditatea structurii, cat si pentru versatilitatea antrenamentelor care pot fi alese multumita multitudinii de functii oferite de acest dispozitiv, toate concepute special pentru cele mai bune rezultate.

    Atunci cand te afli pe banda de alergat BodyFit F3000, te relaxezi prin miscare imbunatatind astfel starea de spirit generala. La interior cat si la exterior in timpul exercitiilor au loc schimbari generale ce implica arderi mai rapide si antrenament cardiovascular. Dupa fiecare exercitiu cu banda de alergat BodyFit F3000 te vei simti mai bine, plin de energie, la fel in fiecare zi. Aceasta ofera o pozitie corecta a corpului in timpul exercitiului beneficiind de numeroase elemente de ajustare, atat la nivel de viteza cat si inclinatie. Banda de alergat electrica BodyFit F3000 este dotata cu sistem de amortizare ,ceea ce ofera confort si va protejeaza articulatiile in timpul antrenamentului. Aceasta banda este produsa dintr-un material rezistent avand o structura solida si un motor de 1.5 CP oferindu-i o viata indelungata. Dupa fiecare antrenament, aceasta poate fi pliata intr-o forma mult mai compacta, manual, astfel incat sa nu ocupe spatiu inutil in casa. 

Banda de alergat electrica BodyFit F3000, motor 1.5 CP, viteza pana la 12 km/h, display multifucntional

  Puterea motorului de 1.5 CP, impune o viteza de parcurs de pana la 12 km/h , ce se poate schimba dintr-o singura apasare de buton , oferindu-va un antrenament divers pentru toate categoriile. Schimbarea vitezelor se poate face electronic folosdind optiunile din consola de bord sau tastele rapide pozitionate pe ghidonul de sprijin. Viteza este variabila in intervalul  de 0.8-12 km/h (viteza poate fi schimbata cu o singura apasare de buton). Modificarea are loc gradual, de la 1 Km/h in 12 trepte diferentiale. Greutatea maxima suportata de acest aparat este de 100 Kg, dar recomandarea este sa nu atingi niciodata acest maxim, fiind nevoie sa iei in considerare o abatere de 5-10 % pentru a fi sigur ca nu te incadrezi la limita. 

   Aparatul poate fi cu usurinta deplasat dintr-o locatie in alta locatie si datorita faptului ca tehnic are in dotare 2 roti rezistente.  Alimentarea motorului si a computerului din dotare se face cu energie electrica luata din reteaua de 220 V. In pozitia de lucru acest model rezistent are un cadru tubular vopsit, rabatabil in pozitie verticala, echipat cu o pereche de manere de sprijin cu priza foarte buna pentru mana din neopren. Acest model este dotat tehnic pe bara de rezistenta a cadrului cu un computer de antrenament LCD avand aplicatii cu afisare a: 12 programe de antrenament presetate, cu monitorizare a urmatoarelor valori de: timp, distanta, viteza calorii si bataile inimii

Banda de alergat electrica BodyFit F3000, motor 1.5 CP, viteza pana la 12 km/h, display multifucntional      In jurul consolei principale se regasesc doua spatii de depozitare unde poti pune diverse lucruri, de la sticla de apa, batoane energizante un ipod pentru muzica sau chiar telefonul. Banda de alergat electrica cu dimensiuni suprafata alergare (covor rulant) 110 x 38 cm este foloseste si un sistem de siguranta printr-o cheie magnetica ce permite oprirea automata a benzii in cazul in care va dezechilibrati.

      Acest aparat dotat cu un procesor puternic ne ajuta sa monitorizam tot timpul principalii parametri biologici umani. Aceasta banda de alergare functioneaza foarte silentios si asigura un antrenament eficient si celor mai performanti atleti. Pentru a modifica gradul de dificultate, utilizatorul poate selecta 3 trepte al nivelului de inclinatie, in mod manual. 

    Manerele usor curbate spre interior permit o priza buna la maini, astfel incat antrenamentul sa decurga in mod normal in siguranta si fara prea mult efort din partea dumneavoastra pentru mentinere a echilibrului. Mansoanele ofera un bun control si o priza la aderenta cu suprafata acestora, nu aluneca si nici nu se simt rigide. Sub aceste mansoane se regasesc senzorii de detectie batai de inima, dispozitive precise ce masoara in mod exact bataile inimii in timpul exercitiului. Sistemul de pliere are la baza un cilindru care asigura un punct de sprijin atunci cand doresti sa extinzi sau sa depozitezi banda de alergare astfel incat sa nu ocupe un spatiu mai mare in locuinta ta. Este o functie foarte utila mai ales ca nu dorim sa avem un spatiu asa mare de neutilizat in casa noastra.

Materialele de o calitate excelenta si optiunile controlate datorita computerului de la bord, cum ar fi posibilitatea de a alege tipul de program sau inclinatia dorita, permit performante mai bune, mai sigure si mai versatile.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

    Mai mult, acesta este momentul ideal pentru a profita de reducerile de sezon la toată gama de aparate fitness și echipament sportiv: Vezi pret actualizat

Banda de alergat electrica BodyFit F3000, motor 1.5 CP, viteza pana la 12 km/h, display multifucntional

Lasă un comentariu