Banda de alergare pliabila CITYSPORTS, pret, specificatii tehnice

   Banda de alergare pliabila CITYSPORTS este o solutie confortabila ca design si performante pentru a fi utilizata in spatii mai putin generoase cum ar fi un apartament, un aparat minimalist cu functii si tehnologii avansate. Fara ghidon, doar suprafata de alergare intr-un format generos ca design, aceasta asigura un antrenament complet la viteze variate pentru a experimenta ideea de sport in siguranta de acasa. Motorul de putere 500 W, asigura o viteza variata potrivita sportivilor de nivel diferit de pregatire, de la incepatori la avansati. In timpul exercitiilor esti delectat cu muzica, ai posibilitatea sa asculti muzica preferata sau orice alt gen care sa te motiveze in a urma un exercitiu cat mai longeviv. Sportul in general este recomandat la orice varsta, acesta imbunatatind simtitor starea de spirit starea fizica prin slabire, sau mentinerea unui tonus pozitiv pe tot parcursul zilei.

Banda de alergare pliabila CITYSPORTS, 500W, Viteza reglabila, Ecran LCD, Viteza 1-6 km/h, 147 cm x 59 cm x 15 cm, Negru

    Forma compacta iti permite acum sa o utilizezi oriunde in casa, acolo unde iti este cel mai comod, in camera de zi, dormitor sau living in fata televizorului. Avand un sistem de amortizare socuri de nivel avansat, vibratia si raspunsul suprafetei la efort este atenuat eficient de sistemul propriu de atenuare ce preia eficient atributul miscarii dinamice. Nu trebuie sa iti faci grija cum calci pe aceasta, rezistenta sporita a materialelor este garantata pana la o greutate maxima utilizator de pana la 110 Kg. 

     In plus sistemul magnetic de prindere la perete asigura pozitionarea fixa a acesteia. Acest sistem magnetic include doua spoturi magnetice in forma rotunda ce se prind de perete folosind un adeziv de tip superglue. Aceasta nu deranjeaza vizual si nu incarca spatiul din camera, nu domina vizual camera si cand ai nevoie de ea este acolo, te sui pe ea si merge din prima, fara apasare de butoane, fara setari si programe care pentru o persoana 100% sedentara este cel mai bun motiv de a face sport si miscare.

Banda de alergare pliabila CITYSPORTS, 500W, Viteza reglabila, Ecran LCD, Viteza 1-6 km/h, 147 cm x 59 cm x 15 cm, Negru

      Tehnic la interior se regaseste un motor electric ce pune in miscare un rotor care deplaseaza in ritm sustinul suprafata benzii de alergat, o viteza reglabila, la care se poate aplica mai multe nivele de dificultate in functie de conditia fizica. Nu a intampinat probleme fie atunci cand am folosit pantofii sport sau sosetele, dar pentru o senzatie mai comoda recomand varianta in sosete. Oricare ar fi nivelul tau sportiv, incepator sau avansat, banda de alergat se adapteaza oricarui stil de exercitiu, plusand atunci cand e nevoie de un efort sustinut mai intens prin setarea unei viteze variabile potrivite. Difuzoarele integrate Bluetooth se conecteaza la orice dispozitiv Bluetooth in cateva secunde. Datorita acestei functii, va puteti relaxa in timpul antrenamentelor pentru a pierde in greutate. 

Banda de alergare pliabila CITYSPORTS, 500W, Viteza reglabila, Ecran LCD, Viteza 1-6 km/h, 147 cm x 59 cm x 15 cm, Negru

    Aceasta banda de alergare a fost pre-lubrifiata inainte de a parasi fabrica. Pentru durata de viata si performanta produsului, uleiul lubrifiant trebuie adaugat in conformitate cu promptitudinea masinii. De fiecare data cand kilometrajul cumulat atinge 100 km, ecranul afiseaza un martor de realimentare in rosu.

      Este un model placut ca design, solid care beneficiaza de spatii bine delimitate astfel incat toate elementele unei benzi obisnuite sa fie integrate intr-un spatiu mai dens, respectand valorile compacte. Din punct de vedere constructiv cadrul metalic al acesteia este foarte rezistent suportand o greutate de pana la 110 Kg. Motorul este unul de 0.9 CP care ii va imprima o viteza maxima de pana la 6 Km/h. Viteza este una variabila si poate fi stabilita in functie de zona in care pasesti sau din telecomanda proprie, in zona din fata dispozitivul mareste viteza, in zona centrala viteza este mentinuta la un ritm constant, iar in ultima treime a benzii, viteza scade conform graficului de mai jos:

     Computerul de bord este dotat cu ecran LED ultramodern care va afisa multiple functii:  Puls, Timp, Viteza, Distanta si Calorii. Sistemul magnetic de amortizare a socurilor este articulat si ofera o experienta confortabila in timp ce se desfasoara. Covorul rulant pe care se desfasoara exercitiul masoara in dimensiune  115 x 41 cm, este confortabil si preia foarte bine impulsurile prin tasarea greutati corpului in miscare. Un alt avantaj al acestui aparat de fitness este si acela ca nu trebuie montata sau demontata, aparatul venind 100 % asamblat in cutia de comanda, fiind gata de utilizat imediat ce il primesti. Cartea tehnica nu este foarte stufoasa, modul de utilizare al aparatului fiiind unul simplu si intuitiv.

      Din punctul meu de vedere, CITYSPORTS este o banda de alergare foarte eficienta, ce ofera un antrenament sigur si stabil chiar in confortul propriei locuinte. Clientii sunt multumiti de ea si sustin ca functioneaza foarte bine, iar montajul a fost foarte rapid. De asemenea, apreciaza existenta programelor foarte bine gandite din dotare, precum si modul silentios de functionare. O recomand mai departe si sunt de parere ca raportul calitate/pret este foarte bun.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca va dorit un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

       Fiind ultimul model de pe stoc, beneficiaza de un discount semnificativ de pret: Verifica pret actualizat

Banda de alergare pliabila CITYSPORTS, 500W, Viteza reglabila, Ecran LCD, Viteza 1-6 km/h, 147 cm x 59 cm x 15 cm, Negru

Lasă un comentariu