Cuier hol Irim Fast, pret, specificatii design (review)

   Ne plac tuturor cuierele pentru haine si suportul de pantofi, deoarece in timp adunam haine si incaltaminte pe care de cele mai multe ori le purtam la ocazii, dar care trebuiesc pastrate in conditii propice pana la urmatorul eveniment. Desigur un cuier poate pastra la indemana si hainele cele mai des utilizate, cum ar fi cele groase pe care obisnuim sa le purtam in timpul sezonului rece. Cel mai ades utilizate sunt cuierele din hol, acolo unde ne este cel mai comod sa luam hainele potrivite, chiar in momentul in care ne hotaram sa iesim pe usa la o plimbare afara. Dealtfel atunci cand venim acasa, poate parea o misiune destul de grea sa asezi hainele din nou pe umeras si apoi in sifonier, astfel ca recurgi la cel mai apropiat obiect de mobilier din casa ta, cuierul. Aici rapid poti prinde de gaica sau pe rafturile adiacente hainele abia purtate, la indemana pana la urmatoarea ta escapada afara. Unui cuier modern nu trebuie sa ii lipseasca oglida. Este important ca atunci cand iesi afara, chiar daca ai studiat oglinda din camera zeci de minute in sir, sa mai arunci o ultima privire asupra look-ului propriu de ansamblu, din zona holului. Nu poti sti niciodata cu lumina care cade, mai bine, iti poate schimba perceptia asupra hainelor pe care le porti in momentul respectiv.

Cuier hol Irim Fast, 135x37.5x187 cm, Castan

    Ca tot am vorbit pana acum de importanta acestui obiect de mobilier, banal la prima vedere, car cat se poate de important dupa analiza de mai sus, nu ne-am uitat de un model potrivit care sa se incadreze perfect in decorul casei tale. Cuierul Irim Fast este recomandarea noastra, un obiect de mobilier semet, cu numeroase optiuni de depozitare haine, la interior si exterior si cel mai important o oglinda generoasa in care sa te vezi cu totul. Primul contact pe care îl are vizitatorul cu casa este holul, încăperea de trecere între camere. Estetica holului este primordială în amenajarea tuturor spațiilor din casă. Aceasta depinde de mai mulți factori: dimensiunea spațiului, care trebuie să cuprindă elemente de mobilier esențiale cum ar fi cuierul pentru haine, pantofarul pentru incăltăminte, suportul pentru chei. Irim Fast este o alegere interesanta prin prisma spatiilor numeroase de depozitare, fiind dotat cu 3 carlige de prindere haine la inaltime, 3 sertare cu usa de inchidere in imediata apropiere, un spatiu pentru depozitare generos in zona inferioara ideal pentru pantofi si alte instrumente de intretinere incaltaminte si un corp cu 4 rafturi care se inchide cu o usa prevazuta cu oglinda. Dimensiunile exacte si spatiile disponibile pot fi studiate conform cu figura urmatoare.

   Cuierul Irim Fast ofera o buna organizare a spatiului, fiind dotat cu numeroase zone de depozitare ce pot servi in diverse scopuri, in functie de necesitati. Este un obiect functional multiplu ce se impune si prin latura decorativa, fiind usor de incadrat datorita culorilor alb & maro ce ofera senzatia de interior spatios si modern. Acesta este confectionat din PAL melaminat si are urmatoarele dimensiuni: lungime 135 cm, latime 37.5 cm si inaltimea de 177 cm. 

     Deasemenea in cazul in care te-ai decis sa il comanzi, acesta soseste la curier dezasamblat, fiind nevoie de cateva ore de stradanie in care sa pui cap la cap fiecare piesa ca intr-un puzzle, ca intr-un final sa ia forma dorita. Deasemena beneficiaza de instructiuni de montare, toate piesele si suruburile sunt incluse in pachet, totul ca tu sa reusesti fara a apela la ajutor specializat. Cuierul Irim Fast îmbina stilul cu practicul, fiind un loc ideal pentru pastrarea hainelor la indemana zi de zi.

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 luni daca o comanzi de aici

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Cuier hol Irim Fast, 135x37.5x187 cm, Castan

Lasă un comentariu