Masina de spalat rufe Beko WUE6512BXST, pret, pareri

   Atunci cand avem probleme cu masina de spalat putem spune ca e ca si cum totul cade asupra noastra ca o povara greu de suportat. Si de cele mai multe ori o masina de spalat se defecteaza atunci cand te astepti mai putin asa ca ne prinde de multe ori cu planurile date peste cap si fara a avea un buget prestabilit. In categoria masinilor de spalat accesibile, cu multe programe de spalat adaptate nevoilor noastre este Beko WUE6512BXST. Masina de spalat rufe Beko WUE6512BXST face parte din gama 2020, fiind un model intrat in ofertele magazinelor online de curand. Aparatul in sine are o forma destul de compacta, este de culoare alb mat, singur element care atrage atentia asupra sa fiind panoul de comanda dotat la cele mai inalte standarde cu control electronic si afisor LCD. Parametrii de lucru vor putea fi monitorizati atent de utilizator cu ajutorul acestuia.

Masina de spalat rufe Beko WUE6512BXST, 6 Kg, 1000RPM, 15 programe, SteamCure, Clasa A+++, Alb

   Datele tehnice principale ce scot in evidenta acest model sunt capacitatea extinsa de stocare rufe de pana la 6 Kg si viteza de rotatie variabila de pana la 1000 rpm. Masina de spalat Beko WUE6512BXST se dovedeste a fi un aparat cu un design creativ de mici dimensiuni ce ii va permite incadrarea si in acele spatii mai restranse, modelul fiind unul Slim. Cei de la Beko reusesc astfel sa indeplineasca doua conditii esentiale, astfel avem un produs foarte bine dotat sub aspectul programelor, disponibil la un pret accesibil. Masina de spalat rufe Beko WUE6512BXST pare a fi un model inspirat si din punct de vedere al designului cu un exterior atent lucrat care subliniaza linii de contur elegante atat in zona panoului de comanda sau de-a lungul hubloului care face legatura cu interiorul. 

Masina de spalat rufe Beko WUE6512BXST, 6 Kg, 1000RPM, 15 programe, SteamCure, Clasa A+++, Alb

      Masina de spalat rufe Beko WMY71283LMB2 ofera o capacitate de stocare rufe la interior in limita a 6 Kg, nici foarte mult dar nici putin, fiind mai mult decat suficient pentru o familie formata din maxim 3 membrii. Raportul vitezei de rotatie este conform cu capacitatea de stocare, cei 1000 rpm fiind optimi pentru cantitatea acesteia. Usa ExtraLarge de 34 cm al masinii de spalat Beko suporta cu usurinta incarcarea articolelor mai voluminoase. Designul acestei masini de spalat rufe este diferit fata de gama anterioara. Beko WUE6512BXST are un aspect modern, cu un selector amplasat central si display generos pentru functii si personalizarea programelor amplasat in partea dreapta. Culoarea alba este contrastata de rama capacului cuvei care este cromata si la interior neagra. Daca vorbim de usa, aceasta este fixata usor diferit, in exteriorul carcasei. Pare ciudata aceasta alegere, dar nu afecteaza functionalitatea masinii de spalat. Cuva este destul de spatioasa, adancimea acestui model fiind de 54 centimetri.

      Panoul de comanda central cuprinde o multime de functii si programe ale caror parametrii sunt vizibili pe un ecran LCD generos pozitionat in zona centrala. Ecranul LCD te va ajuta sa faci o estimare corecta cu privire la timpul de spalare pentru time management personal eficient. Deasemena cu functia programare intarziata, poti intarzia pornirea programului de spalare cu cateva ore, pana la 24 H, pentru a fi sigur ca acest proces de spalare nu se suprapune cu alte activitati ale zilei setate. Modul de activare al acestor optiuni este unul relativ simplu, fiecare comanda fiind preluata in mod electronic intuitiv datorita pictogramelor specifice. Daca nu te ajuta nici acestea, oricand poti consulta mai departe manualul tehnic. Selectorul central este cel care face alegerea programelor de spalat prin rotirea in sensul acelor de ceasornic. Tot de aici se poate selecta si o optiune de siguranta care dezactiveaza toate functiile panoului de comanda – Child Lock ce  face imposibila accesarea butoanelor masinii de spalat rufe pe parcursul ciclului de spalare.

        Un alt lucru de luat in seama este si clasa energetica superioara A+++ care o pozitioneaza in randul electrocasnicelor cu un consum foarte mic. (cca 0.72 kW/per ciclu spalare). In ceea ce priveste consumul de apa in timpul unui an, ajunge undeva la valoarea de 8799 litri. Raftul special de incarare cu detergent da posibilitatea prin prisma compartimentelor alimentarea masinii atat cu detergent lichid cat si in forma solida. Tot la spalarea rufelor cat mai eficienta ajuta si tehnologia Aquawave, creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda, fara miscari ce ar putea afecta tesatura. Conturul unic al cuvei si forma paletelor permit o miscare fluida a rufelor in timpul spalarii, imitand ritmul natural al valurilor. Astfel, camasa ta preferata va arata ca noua la fiecare spalare.

      Programele de spalat, 15 la numar acopera o arie larga de necesitati dupa cum urmeaza: program bumbac, jeans, lana, usor de calcat, program consum redus, delicate etc. Nu este nevoie neaparat sa incarci de fiecare data cuva cu rufe pana la refuz deoarece in cazul in care cantitatea de rufe este mai mica, masina de spalat isi va optimiza atat consumul de energie, apa si detergent la cantitatea de rufe detectata de senzori. Pentru camasi ai la dispozitie programul de spalat „Shirts” ce utilizeaza o spalare la temperatura medie de 40 de grade Celsius ce permite o protectie a tesaturii pe deplin si o usoara calcare a rufelor odata ce le scoti gata spalate. Optiunea de spalare la temperaturi joase, poarta numele de Hygiene Steam Cure –pentru articolele de imbracaminte care necesita o spalare profunda, iar datorita aplicarii aburului inaintea inceperii programului, hainele vor avea un nivel ridicat de igiena. Daca consideri ca nu este suficient, Aqua perfect 40°C foloseste o spalare moderna ce include un tratament cu infuzie de apa proaspata a hainelor la temperatura de 40 de grade. Rufele sunt trecute prin mai multe serii de clatiri succesive ca intr-un final sa arate impecabil. Desigur din lista programelor standard nu puteau lipsi cele adaptate tipurilor de tesaturi, delicate, bubac, sintetice, MIX, lana, etc. Pentru hainele delicate poti folosi la fel de bine un program Short, sau Gentlecare 20°C ce utilizeaza un grad scazul la nivel de centrifugare si temperatura de 20 de grade Celsius. Programul Baby Protect ofera o tratatie diferita a hainelor copiilor prin sesiuni specifice de clatire suplimentare pentru a elimina urmele de detergent, la temperaturi ridicate. Programul wool/sau manual cum mai este cunoscut asigura o spalare delicata a hainelor din lana, fara a le deteriora. Printr-un control inteligent al cuvei masinii de spalat si al aportului de apa, hainele din lana nu se vor deforma si te vei putea bucura din nou de puloverul preferat. 

       Programul Dark Wash actioneaza cu atentie in cazul rufelor inchise astfel incat culoarea sa ramana la nuanta de negru intens pentru o perioada de timp indelungat. Pentru hainutele celor mici recomandat este programul Baby Care – elimina agentii alergeni din tesaturi iar pentru o curatare intensa poti adauga inca un ciclu de clatire. Tehnologia OptiSense asigura consumul optim de apa si de energie necesare pentru fiecare spalare, prin intermediul celor 4 senzori speciali: 3 senzori sunt dedicati ingrijirii hainelor, iar cel de-al 4-lea senzor prelungeste durata de viata a masinii de spalat rufe.

     Pentru haine usor murdare iti recomand programul de improspatare sau oricare altul la o temperatura de pana in 40 de grade. Pentru camasi, masina de spalat beneficiaza si de functie antisifonare care impiedica formarea de cute iar cu functia programare avansata poti stabili intervalul de functionare in care aceasta sa spele rufele. Programul Hygiene permite curatarea hainelor colorate si din bumbac, la temperaturi scazute, de pana la 20°C, folosind cu 70% mai putina energie fata de programele obisnuite, in timp ce utilizarea temperaturilor de peste 60°C elimina 99% din alergeni.

Masina de spalat rufe Beko WUE6512BXST, 6 Kg, 1000RPM, 15 programe, SteamCure, Clasa A+++, Alb

       Programul tesaturi din lana va putea fi folosit in cazul rufelor realizate din tesaturi delicate sau din lana. Printr-un control inteligent al spalarii si al aportului de apa fibrele vor fi protejate in tot timpul programului. Programul Handwash permite spalarea delicata a unor materiale precum matasea sau casmirul. Programul “spalare manuala” foloseste o cantitate mult mai mica de apa, evitandu-se astfel absorbtia in exces a apei, ceea ce poate rezulta in deteriorarea hainelor. Programul Daily Express este destinat articolelor din bumbac usor murdare, nepatate sau in special purtate o singura data. Prespalarea este necesara numai pentru haine foarte murdare. Renunţand la prespalare economisiţi energie, apa, detergent şi timp. Daca sunteti o persoana care face mult sport masina are in dotare programe speciale de sport cu spalare la 40°C concepute pentru spalarea echipamentului si incaltamintei de sport. Cu programul Xpress Super Short poti spala in 14 minute cateva dintre hainele pe care vrei sa le porti imediat. Programul este destinat hainelor usor murdare si nepatate. Cu functia speciala pentru camasi, mai exact pentru a preveni sifonarea lor excesiva. Acest model spala cu aceasta functie camasile care vor fi mai putin sifonate, datorita unor tehnici speciale de miscare a cuvei.

      Datorita sistemului de reglare automata a consumului vei putea spala rufele chiar si atunci cand nu este atinsa cantitatea maxima de rufe de 7 Kg, acest sistem optimizand consumul de apa, energie si detergent in functie de cantitatea de rufe detectata in interiorul cuvei cu ajutorul unor senzori speciali. Designul special proiectat al cuvei in forma Aquawave creeaza conditii optime de spalare pentru rufe si asigura o curatare eficienta dar blanda fara sa deterioreze tesaturile hainelor. Eco Drum Clean este un ciclu de curatare ecologica proiectat pentru a indeparta rezidurile si depunerile de detergent. Eco Drum Clean este un cliclu care trebuie executat o data la 40 de spalari.

      Functiile speciale au rolul de a coordona mult mai bine actiunile utilizatorului si de a asigura un nivel de siguranta optim pentru tot ceea ce inseamna siguranta in a spala la cel mai inalt nivel astfel: afisare timp spalare, sistem control exces apa -asigura protectia prin oprire asistata in caz de inundatie si scurgeri de apa necontrolate, sistem electronic de control al balansului – elimina din vibratiile produse in timpul spalarii, Child Lock – blocheaza functiile panoului de comanda si usa de acces la cuva ca masura de protectie la copii mici si avertizare sonora la sfarsit de program. Luand in considerare toate cele spuse mai sus, consider ca Beko WUE6512BXST merita toata atentia ta, iar investitia intr-o masina ca aceasta nu va dezamagi. 

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Masina de spalat rufe Beko WUE6512BXST, 6 Kg, 1000RPM, 15 programe, SteamCure, Clasa A+++, Alb

Lasă un comentariu