Storcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo, review

      Toamna este anotimpul perfect in care fructele si legumele sunt in abundenta, asa ca trebuie profitat la maxim de acest moment pentru a manca cat mai sanatos si a consuma sucuri naturale. Pentru a pune in valoare fructele sezoniere, pentru pregatirea sucurilor naturale ai nevoie de un storcator performant care sa faca fata unor cantitati mai mari sau mai mici de alimente vegetale. Tefal ZC150838 Juiceo de culoare negru/rosu este alegerea perfecta daca ne dorim un storcator de fructe performant dotat cu cele mai noi tehnologii de pe piata capabil sa ofere reteta celor mai bune sucuri naturale pragatite intr-un timp record. Fructele si nutrientii care pun in valoare masa de vitamine atat de benefica corpului nu pierde deloc din proprietati datorita sistemului de presare la rece.

Storcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo, 150 W, 80 Rpm, presare la rece, 1 filtru, Rosu/Negru

     Tefal ZC150838 Juiceo este prevazut cu un orificiu generos pentru alimentarea cu fructe intregi, avand o putere de functionare de 150 W. Este un aparat de tip storcator ce dezvolta o eficienta sporita atat pentru fructe cat si legume. Motorul aparatului cu o singura viteza este unul extrem de puternic și durabil și are sistem de protecție contra supra-încalzirii, deci, este fiabil. Acest model are sistem de filtrare în două etape cu ajutorul sitelor din inox monobloc care asigura o stoarcere uniforma și o textura fina și deosebita pentru sucul obtinut. Acest model este foarte silentios (zgomotul produs în timpul funcționării nu depășește 70 de decibeli). In plus acest model este ușor de asamblat/dezasamblat/curațat datorită sistemului inteligent de atașare al pieselor și a construcției lor monobloc.

Storcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo, 150 W, 80 Rpm, presare la rece, 1 filtru, Rosu/Negru

     Tefal are o versatilitate deosebită, stoarce cu aceeași eficiența fructe moi (citrice, kiwi), mere, fructe de pădure (mure, afine, zmeură), rodie, radacinoase (morcov, hrean, ghimbir), frunze (iarba de grau, frunze de mesteacan, spanac), varza etc. Mai intai fructele sunt zdrobite cu ajutorul lamelelor din inox apoi presate la rece foarte eficient pana la ultima picatura cu ajutorul a două axe canelate construite integral din inox pentru a stoarce și ultima picătura din fructele, legumele și frunzele din dotare. Aparatul stoarce, la 100 de rotații pe minut, nu încalzeste și nu oxideaza sucul, beneficiind si de un sistem de protectie, fiind un aparat destul de robust. Calitatea materialelor și eficiența stoarcerii face din Tefal un etalon în acest domeniu, fiind aparatul preferat al celor obsedați de perfecțiune. Acesta are doua recipiente de 1 litri, unul pentru pulpa iar celalalt pentru suc. 

    Tefal ZC150838 Juiceo este dotat cu mai multe functii importante printre care:

– Acc impingere – functie utila in special atunci cand folositi fructe sau legume ce opun rezistenta la presare
– Sistem de siguranta – blocheaza automat accesul la lamele astfel ca sa nu va raniti
– sistem ati alunecare – sistem de prindere pentru ca aparatul sa nu se dezechilibreze in timpul functionari
– functie reverse – miscare in sens invers al acelor de ceasornic
– sistem anti-picurare – izoleaza recipientul de scurgere ca sa nu se mai prelinga picaturi din acesta. Pentru protectia noastra aparatul este dotat cu cleme de siguranta care au rolul de a stabiliza partile componente si de a bloca functionarea aparatului in conditii anormale. Parțile active din compunerea aparatului care intra în contact cu sucul sunt construite integral din inox care nu permit dezvoltarea bacteriilor.

    Tefal ZC150838 Juiceo are sistem de prevenire a accidentelor și a deteriorarii aparatului: sistem automat de oprire în cazul în care axele canelate se deplasează mai mult de doi centimetri de corpul motorului si pentru situația în care clema de siguranța nu a fost închisă corespunzător. Panou de comana cu hidroizolație pentru a preveni electrocutarea.Storcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo, 150 W, 80 Rpm, presare la rece, 1 filtru, Rosu/Negru

     Pachetul primit include: 2 pahare de 800 ml (cu separator de spuma pentru paharul de suc); 2 filtre din otel inoxidabil, pentru suc de fructe si legume, pentru sos Coulis. Dispozitiv anti-picurare. Cu acest model cu o greutate de 3.6 kg obtinem cu pana la + 35% mai mult suc, + 30% mai multe vitamine, + 75% mai multi antioxidanti fata de un aparat traditional. La finalul sesiuni de stoarcere partile componente pot fi introduse in masina de spalat vase. Acesta este mereu prezent pe masa din bucatarie, utilizat din placere modul de operare simpli si intuitiv fiind usor de parcurs de oricine.

 Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca ne dorim un storcator de fructe/legume performant capabil sa faca faca cu brio in orice situatie, puternic si la un pret bun: Verifica oferta pret

           Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, avand un discount important: Verifica pret redus

Storcator de fructe si legume Tefal ZC150838 Juiceo, 150 W, 80 Rpm, presare la rece, 1 filtru, Rosu/Negru

Lasă un comentariu