Televizor Samsung 32T4002, performante tehnice (review)

    Samsung 32T4002 este modelul cel mai accesibil din gama acestui brand in 2020, asta datorita faptului ca nu bifeaza interfata Smart, fiind practic un clasic televizor de care te poti bucura inspatiile mai mici sau la bucatarie. Avand o diagonala de 80 cm, Samsung 32T4002 este capabil sa prezinta imaginile la o rezolutie HD. De mult timp nu am mai vazut astfel de televizoare, simple dar eficiente daca iti doresti ceva cu care sa intri in contact rapid, de la prima apasare de buton al telecomenzii. Persoanele in varsta, mia greu adaptabile la tehnologie vor aprecia acest feature, formatul simplu fiind pe placul multora ce nu vor sa se complice prin multe functii inutile ce le pot da batai de cap. Tot accentul cade pe imagine, una as spune destul de buna, pentru standardul de transmisie TV, care este unul SD/HD.

Design, aspect general:

    Samsung 32T4002 primeste o nota foarte buna din partea noastra la aspectul general, o contributie importanta avand-o calitatea materialelor utilizate si finisajele. Deasemenea puncteaza foarte bine si la aspectul subtire, fiind un model cu adevarat subtire, nu cum multe altele ce mai pastreaza deprinderi din trecut, cu margini mai groase si ecran ascuns de plastic. Ecranul iese in evidenta in mod clar, marginile care il inconjoara fiind discrete, incat focusul sa fie pe imagine. Cele doua picioruse pozitionate la cele doua extremitati ii ofera o stabilitate excelenta indiferent de suprafata. Modelul de fata este unul destul de compact, astfel ca iti da posibilitatea sa il urci si la inaltime, utilizand un suport Tv cu standardul VESA. 

   Ecranul de dimensiune 80 cm, este ideal pentru a se preta in diverse activitati, atat ca televizor, ca extended monitor, sau plasma pentru consola jocuri. Calitatea imaginii transmise de Samsung 32T4002 este una exceptionala pentru aceasta dimensiune, culorile sunt redate natural, in nuante bine definite sub aspect cromatic si luminozitate. Acesta este completat de un sunet pe masura, ce ajuta si mai mult la experienta traita.                       

    Tehnologia Dynamic Contrast ii ofera acestuia un spectru de culoare mai amplu, imaginile fiind astfel reproduse mult mai bogat sub aspectul culoare si detaliu. Tehnologia Hyper Real preia fiecare cadru prin comparatie cu cele mai inalte standarde emise de calitatea HD, cadre care apoi sunt imbunatatite prin adaugare de nuanta vibranta, luminozitate, contrast si imbogatire culoare, pentru o experienta cat mai apropiata de strandardul calitativ superior. Algoritmul complex folosit de acest televizor compara scenarii posibile in vederea oferirii unor culori ample care sa se potriveasca cu scena descrisa de imagini, in detalii de culoare si lumina.

       Sunetul stereo, emis de cele doua boxe frontale, este de putere 2 x 5 W, suficient de intens pentru o experienta completa, la volum maxim. Acesta beneficiaza de caracteristici superioare precum Dolby Digital Plus si Multiroom Link. 

    Pentru receptia canalelor, Samsung 32T4002 foloseste un tuner digital tip DVB-T/C,T2/C,T2/C(HEVC) capabil sa receptioneze toate canalelel venite din cablu sau satelit Tv cu antena corespunzatoare. In spate acesta este prevazut si cu intrare antena, conexiune RF in si Slot CI+.

    Porturile disponibile pentru conectare cu alte dispozitive media sau stocare sunt urmatoarele: 2 porturi HDMI, 1 port USB, o intrare VGA – pentru conectarea la calculator, etc. Deasemenea poti folosi portul USB si ca player media, acesta avand capacitatea sa citeasca fisiere video in format AVI, MKV, H.265 / HEVC, VOB, DAT, MP4, 3GP, ASF, WMV. In concluzie, Samsung 32N4302 este un televizor adaptat cerintelor din 2020, cu un design modern si un consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de functii sau optiunile utile sunt avantaje pe care te poti baza atunci cand doresti sa urmaresti programele preferate. 

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

     Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus

Televizor Samsung 32T4002, 80 cm, HD, LED

Un comentariu la „Televizor Samsung 32T4002, performante tehnice (review)”

  1. Buna ziua. Am 4 intrebari.
    Pornirea se se poate face de la oricare buton de pe telecomanda sau doar de la butonul on-off?
    Daca tin apasat butonul up-down, programele se schimba cursiv? Sau doar cate unul la fiecare apasare?
    Are in spate sau lateral posibilitate de control (joystick sau butoane) in caz ca pierd sau stric telecomanda?
    Are in meniu optiune de rearanjare a programelor si sau transfer import export lista canale?

Comentariile sunt închise.