Televizor Nei 40NE6700, pret, specificatii tehnice (review)

     Nei 40NE6700 este un televizor excelent daca iti doresti un model de calitate, ce permite vizualizarea imaginilor pe un ecran UHD de 100 cm, cu sistem de operare Linux. Face parte din generatia 2020, este un model Smart, fiind astfel si un centru de informare online la care ai acces folosind internetul. Interfata este un Linux custumizat, la care este aplicat un UI propriu ce se misca foarte bine, aplicatiile sunt sortate in categorii si exista si un centru propriu de aplicatii. Aplicatia TV iti permite sa vizionezi programe TV si sa faci setarile aferente: Netflix si Youtube sunt aplicatii ce vin in format preinstalat. Exista si un magazin propriu de unde poti instala si alte aplicatii, pe baza unui cont aferent adresei de email. Experienta in timpul utilizarii acestei interfete a fost una excelenta, totul se misca rapid, fluent, nefiind inregistrare interzieri semnificative in timpul navigarii sau interactiunii cu diverse aplicatii.

Televizor Nei 40NE6700, 100 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

Calitate imagine? Calitatea imaginilor este net superioara fata de distributiile inferioare HD/Full HD, dar apar unele limitari sub aspect cromatic, datorita prelucrarii nu foarte consistente (fara back pannel-light, fara sistem upscaller care sa faca scalare imagine la inaltul standard UHD in cazul transmisiunilor de calitate inferioara).

Design, aspect:

   Nei 40NE6700 beneficiaza de un ecran in format plat care masoara in diagonala 100 cm, incadrat de rame din plastic ce ocupa o suprafata mica din dimensiunea acestuia, pentru a pune astfel in evidenta imaginile transmise. Privit din lateral rama are un format subtire, iar designul este unul potrivit pentru o locuinta moderna. Poate fi folosit si ca o alternativa perfecta in cazul unui monitor, conectat la un laptop sau unitate PC pentru a urmari filme si seriale online si de ce nu pentru a te juca jocuri impreuna cu prietenii. Acesta cantareste 6.4 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 55 W (clasa A). Cele doua picioruse pozitionare simetric ii asigura o pozitionare optima indiferent de suprafata, echilibrul fiind unul perfect. 

Televizor Nei 40NE6700, 100 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

INTERFATA SMART:

  Unul dintre cele mai importante avantaje pe care il obtii la achizitionarea televizorului Nei 40NE6700, este interfata Smart, cu sistem operare Linux. Acest sistem primeste actualizari firmware prin OTA fiind o optiune testata la nivel de comunitate, mai ales ca este o varianta open-source. Comutarea dintre o interfata in alta se va face simplu prin accesarea unui buton de pe telecomanda procesul executandu-se foarte rapid. Bara de continut discreta iti va permite sa gasesti filmul, serialul sau videoclipul pe care il cautati rapid. Aceasta se activeaza prin simpla apasare de buton de pe telecomanda si poate fi personalizata cu iconitele care sa te duca la continutul asteptat si utiliat mai des de catre tine. Nei 40NE6700 este compatibil cu tehnologia chromecast, ce permite conectare unui device prin usb ce iti transforma interfata intr-un Smart Tv. Odată conectat, Chromcast preia aproape orice tip de conținut trimis de pe alte dispozitive (PC, laptop, telefon, tabletă) și îl redă pe televizor. Poți vedea filmele și serialele preferate, fără să mai ai nevoie de alte cabluri sau stick-uri. Mai mult, poți trimite imagini, muzică sau poți face mirroring (proiectezi întreg ecranul telefonului pe televizor). Funcția Auto TimeShift, prin care este înregistrat automat ceea ce vizionezi, este extrem de utilă pentru că îți permite reluarea scenelor favorite, printr-o simplă apăsare play/pause, fie că e vorba despre un film, un meci sau o dezbatere televizată. 

ECRAN MARE, GENEROS (100 CM)

  Display-ul de dimensiune 100 cm suporta rezolutii 4K UHD la o calitate a imaginii de 3840 x 2160 pixeli. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 220 cd, un contrast dinamic de 3000:1 si un timp de raspuns de 15 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, ZOOM Modes (functie zoome imagine), luminozitate, contrast, culori etc. Luminozitatea oferita de ecranul de 100 cm ajunge la 220 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia. Unghiul de vizibilitate de 176° face posibila vizualizarea emisiunii sau filmului preferat din aproape orice pozitie. Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Comb Filter anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor pentru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate.

SUNET, CALITATE (8 W), Nei 40NE6700

   Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio cu doua boxe, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 8 W.  Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mare il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern. Acesta poate fi modificat sub aspectul caracteristicii superioare, Egalizator, AVC si sunet Surround. Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita. 

     Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV. Telecomanda pe care o gasiti in cutie este una clasica, potrivita ca si marime, avand butoanele uzuale asezate intuitiv, dupa cateva ore de utilizare aproape ca le veti invata ordinea. Meniul este destul de simplu, fiind usor de configurat sau setat chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Posturile TV se schimba destul de rapid, nu exista timp de asteptare ridicat nici in cazul celor HD.

    La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 3 porturi HDMI, 3  intrari USB 2.0, intrare casti, slot CI+ si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini in format MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. Acesoriile incluse in pachetul comandat includ telecomanda, manualul de utilizare si cablul de alimentare. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus
Televizor Nei 40NE6700, 100 cm, Smart, 4K Ultra HD, LED

2 comentarii la „Televizor Nei 40NE6700, pret, specificatii tehnice (review)”

  1. Nu are posibilitatea din meniu de editare /gestionare canale preferential, sau cel putin eu nu amgasit o.
    La modele mai vechi fara 4 k exista aceasta optiune

    Răspunde

Lasă un comentariu