Pat Kring Solitary, pret, specificatii design (recomandare)

   Acum ceva timp am fost in vizita la prietena mea din Brasov si am fost nevoit sa dorm o noapte la ea acasa. Pentru ca apartamentul era unul mic, pentru astfel de situatii, ea a cumparat un pat accesibil, mai exact Kring Solitary, in care am dormit in seara respectiva. Bineinteles nu am rezistat tentatiei iar a doua zi de dimineata primul lucru care am intrebat-o a fost de unde a fost achizitionat patul si daca mai sunt in stoc, deoarece acesta sa dovedit a fi foarte comod, oferind un somn pe deplin odihnitor. Kring Solitary este un pat inalt, cu design simplu, care nu da deloc impresia cum ca ar fi o improvizatie, fiind o solutie excelenta pentru a preintampina situatiile in care ai vizitatori pe acasa, si doresti sa le oferi un spatiu de dormit confortabil. Acesta este un pat single, de dimensiune 120 x 200 cm, ce poate fi achizitionat in doua variante de culoare, maro deschis sau inchis.

Pat Kring Solitary,120x200, culoare sonoma

     Ei bine, tehnica a evoluat in timp, iar studiile facute pe diverse modele ne arata ca se poate din ce in ce mai bine, iar Kring Solitary ne demonsteaza acest lucru. Este un produs complet care are un cadru din PAL, cu o forma si structura compacta. Mi-a placut si faptul ca acest pat vine dotat si cu tablie ce impiedica astfel alunecarea pernei in timpul somnului. Acest pat are o forma clasica, nu ies in evidenta elemente de design remarcabile fiind construit pentru a oferi o solutie accesibila pentru zona de dormit.

Pat Kring Solitary,120x200, culoare sonoma

    Sustinerea la sol o fac cele 4 picioruse inalte ce iti permit cu usurinta sa parcurgi suprafata de sub el pentru a face curatenie cu ajutorul unui aspirator. Pentru o aranjare propice in spatiul locuibil, este important sa cunoastem si dimensiunile acestuia: 120 x 200 cm si are o inaltime sedere de 32 cm.

 

Recomandare:

     Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bunVerifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Pat Kring Solitary,120x200, culoare sonoma

Lasă un comentariu