Bicicleta seniori Tunturi Dual Trainer, pret, pareri

  Tunturi Dual Trainer ofera o formula ideala pentru persoanele in varsta care nu mai pot folosi aparatele fitness profesioniste decat la recomandarea medicului, un model excelent pentru a exersa miscarea de acasa. De la o varsta miscarea impune probleme, nu mai poti apela la miscari complexe dar chiar si asa un simplu mers la pasa sau alergator este recomandat pentru oricine, indiferent de varsta. Tunturi Dual Trainer este o bicicleta excelenta pentru varsta a doua, pentru seniorii ce doresc sa faca miscare de acasa indiferent de vreme sau situatie, cum a fost perioada din pandemie cand am fost nevoiti sa limitam deplasarile implicit miscarea. Comod din fata televizorului, de pe canapea, folosind aceasta bicicleta pui in miscare circulatia sanguina si obtii astfel o mobilitate mai buna. 

Bicicleta seniori Tunturi Dual Trainer, alb

     Bicicleta Tunturi Dual Trainer va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor feselor, mainilor, umerilor si coloanei.  Are o greutate de numai 8 Kg si nu ocupa mult loc fiind pliabila. Poti pedala si in acelasi timp sa faci mscare a bratelor. Pentru picioare ai la dispozitie pedalele, iar pentru brate coarnele cu functie de rasucire, setate la un anumit grad de dificultate rasucire.

    Bicicleta Tunturi Dual Trainer functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile din fotoliul dumneavoastra preferat sau de pe canapea. Aparatul are 8 nivele de rezistenta la manetele de pedalare de la maini si de la picioare, ce pot fi accesate de variatorul de presiune de pe cadrul aparatului. Aparatul e simplu de utilizat, avand o structura tubulara reglabila, astfel incat sa aduci pedalele de mana spre tine.

    Pedalarea se poate executa in ambele sensuri in functie de preferintele dumneavoastra. Aparatul se foloseste in felul urmator: Va asezati confortabil pe canapeaua preferata; Ajustati inaltimea aparatului si nivelul de rezistenta din butonul cu functia de variator de presiune, de la maini si picioare si pedalati pentru o viata sanatoasa. In plus aparatul la baza de sustinere este dotat si cu doua role cu care putem sa efectuam o sedinta de presopunctura ce activeaza toti centri nervosi ai corpului.

 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta portabila performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul exercitiilor acum la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


     Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount de semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un comentariu