Aparat de vaslit RW-105, pret si specificatii tehnice

   Vaslitul si sportul de caiac este poate dintre cele mai eficiente metode de miscare pe care le poti include in rutina zilnica, miscari complexe ce antreneaza o gama variata de muschi. De aceea daca doresti sa tratezi un sport de miscare la modul cel mai eficient si sa nu te joci, iti recomand un echipamentul de vaslit indoor, asa cum este si RW-105. Aparatul de canotaj RW-105 dispune de o șină dubla din aluminiu care funcționează ușor, produce un zgomot relaxant chiar și atunci când vine vorba despe un antrenament extrem de intens. Pedalele bine poziționate, mânerul ergonomic și scaunul confortabil creează o experiență de vâslit deosebită. Este ușor de folosit datorită constructiei ce include un design intuitiv. Datorită faptului că are un impact redus asupra încheieturilor, posibilitățile de accidentare sunt reduse la minim.

Aparat de vaslit RW-105

    Aparatul lucrează toate grupele principale de mușchi, antrenând până la 84% din masa musculară. Chiar si fara monitor de lucru, acest aparat de vaslit permite amplasarea pe suportul special creat al telefonului mobil de unde poti urmari lectii de antrenament sau poti asculta muzica preferata care sa te motiveze in lucru. Dupa fiecare antrenament, aparatul permite strangerea sa intr-o pozitie verticala incat sa ocupe mai putin spatiu in zona de locuit. Aparatul de vaslit este caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 

Lungime 121 cm
Latime 57 cm
Inaltime 19 cm
Greutate 14.3 Kg

     RW-105 nu face niciun compromis cand vine vorba de confort. Pedalele sunt asigurate cu sigurante cu bretele anti-alunecare, intre acestea gasindu-se si un suport pentru a pozitiona apa. Scaunul confortabil cu forma ergonomica si rulmentii montati pe role asigura o miscare perfecta de-a lungul sinei centrale. Computerul de bord te va informa cu privire la progresele pe care le-a trecut in timp cu date concrete despre calorii, distanta parcursa, distanta totala si calculator.

    Acest aparat este recomandat atat in cazul incepatorilor, cei care au mai practicat sportul intr-o sala de fitness sau cei care practica sportul de performanta. Nu este un aparat care sa fie folosit in cazuri medicale, este recomandat si pentru mentinerea unei siluete definite, daca doresti sa mentii un tonus fresh al corpului simuland mecanica din sportul de canotaj foarte bine.

     Miscarea bratelor prin rularea exercitiilor specifice vaslitului pun la lucru intreaga gama de muschi din zona bratelor, a trunchiului si picioarelor, utilizatorul avand parte de o experienta completa, care acum poate fi urmata acasa. Modul de lucru poate fi ajustat astfel incat sa ofere un nivel de rezistenta variat, astfel incat in timp evoluand din punct de vedere fizic, sa fi supus unor noi provocari. 

     Sarcina maxima utilizator suportata de acesta este de 110 Kg. Deasemenea in caz de apar probleme de sanatate si nu mai poti opri mecanismul in siguranta, acesta beneficiaza de oprire de urgenta cu sistem de franare electronic. Toate elementele tapitate sunt realizate din burete durabil si tapiterie din piele ecologica. Vei observa primele rezultate inca din prima saptamana de lucru, te vei simti din nou puternic iar increderea in fortele proprii va fi din nou aceiasi ca din tinerete. Se recomanda inceperea oricarui exercitiu cu o sesiune de  incalzire de 3-5 minute (pentru initiere este recomandat un timp de incalzire mai mare) pentru a evita neplacerile de a face intindere sau febra.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui aparat de fitness performant care sa iti puna la lucru majoritatea grupelor de muschi, totul la un pret excelent: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Aparat de vaslit RW-105

Lasă un comentariu