Laptop HP 15s-eq1006nq, pret, specificatii tehnice

    In conditiile in care lucratul de acasa devine o normalitate, alegerea unui laptop din noua generatie care sa sustina performantele devine un necesar pentru fiecare dintre noi. HP 15s-eq1006nq este o alegere interesanta daca ai in vedere achizitia unui model eficient in raportul pret – performante, un model ce foloseste componente din familia AMD, toate din noua generatie 2020. Designul e si el lucrat in conformitate cu cerintele actuale, laptopul arata foarte bine ca design, structura materialelor ii da aspectul unei suprafete semi-mate ce prezinta avantajul ca nu retine amprente sau alte urme inestetice. Cromiatica este aceeasi atat la interior cat si exterior, totul fiind uniform in zona de tastatura, ecran sau exterior. Cele doua balamale care prind ecranul de restul corpului, par a fi unele trainice, problemele de acest gen referitor la rezistenta in timp fiind rezolvata inca de la generatiile anterioare.

Laptop HP 15s-eq1006nq cu procesor AMD Ryzen™ 3 3250U pana la 3.50 GHz, 15.6", Full HD, 4GB, 256GB SSD, AMD Radeon™ R3 Graphics, Free DOS, Gray

   Performantele de lucru oferite de HP 15s-eq1006nq sunt unele mid-level, laptopul fiind optimizat pentru pune la cap detalii legate de navigare online, pachet office, email si entertaiment urmarind platformele de streaming video, Netflix si YouTube. Desigur prezenta SSD-ului pe post de unitate de stocare reprezinta un plus consistent daca e sa privim viteza de acces la informatie, stocare si punere in functiune sistem de operare. Sistemul de operare chiar daca nu vine preinstalat, utilizatorul poate alege fie o distributie Linux la indemana sau clasicul Windows 10.

    Spre deosebire de alte modele, acesta are o performanță ridicată și susține o productivitate foarte bună, fără a avea însă un preț exorbitant. De asemenea, acesta are un design ultra portabil și cântărește puțin. Prețul reprezintă aspectul atractiv final, laptopul fiind una dintre cele mai accesibile soluții business. Modelul are un design adaptat pentru transport, fiind foarte compact și având în același timp un aspect elegant. Carcasa este complet metalizata la exterior si interior fiind alcătuită dintr-un plastic semi-mat de calitate superioară. Tastatura oferă o viteză de lucru foarte bună, având tastele plate și apropiate. Laptopul are dimensiunile de 358.5 x 17.9 x 242 mm și o greutate de doar 1.69 kg, fiind mai mult decât ușor. Greutatea mica il face pe acesta sa fie aproape insesizabil in servieta de lucru, laptopul fiind un instrument de lucru rapid la care vei putea apela de fiecare data atunci cnad situatia o cere. Este un dispozitiv ideal pentru a-l tine si ca al doilea laptop atunci cand munca implica deplasari mai lungi, pretul sau de achizitie fiind un mare avantaj.

Laptop HP 15s-eq1006nq cu procesor AMD Ryzen™ 3 3250U pana la 3.50 GHz, 15.6", Full HD, 4GB, 256GB SSD, AMD Radeon™ R3 Graphics, Free DOS, Gray

        Design-ul este unul atractiv, nu apar elemente care sa impuna noutate, dar acest lucru nu trebuie sa ne deranjeze mai ales ca laptopul per total arata foarte bine. Finisajele sunt foarte bine realizate, la fel si coromatica care cu siguranta va atrage atentia multor utilizatori. Balamalele sunt rezistente datorita scheletului metalic si sunt suficient de rigide incat sa pastreze pozitia ecranului fara sa vibreze dar in acelasi timp sa permita deschiderea cu o singura mana. Laptopul HP 15s-eq1006nq iti va atrage atentia prin designul subtire, elegant si specificatiile sale la un pret irezistibil. Carcasa din plastic de culoare metalizata ii ofera aspectul unic si o senzatie tactila confortabila. La facultate, la o intalnire de afaceri sau in excursie, poti lucra rapid si eficient de oriunde.

     Ecranul este acelasi display de 15.6 inchi, beneficiaza de caracteristica anti-reflexie, care permite o receptie buna a imaginilor si culorilor chiar si in conditii de luminozitate puternica. Ecranul de 15.6 inchi reda imaginile la o calitate Full HD, o acuratete foarte buna care iti va incanta de fiecare data ochii mai ales ca vorbim de un numar de pixeli de 1920 x 1080 px. Display-ul utilizeaza tehnologia SVA, tehnologie care scoate in evidenta naturaletea, claritatea culorilor si un plus de luminozitate, ceea ce va face ca experienta ta sa devina una memorabila. Ecranul NanoEdge ii confera modelului HP 15s-eq0046nq un spatiu de afisare vast pentru o experienta de vizualizare foarte imersiva, indiferent ca este vorba despre munca sau distractie. Ecranul sau FHD cu unghiuri largi de vizualizare este dotat cu un finisaj anti-stralucire pentru a reduce elementele de distragere nedorite cauzate de reflexii, astfel incat te vei putea concentra cu adevarat asupra imaginilor de pe ecran.

       Pozitionarea tastelor, este inteligent aleasa, astfel incat spatiul oferit sa fie unul suficient de mare, pentru o precizie buna la tehnoredactare. TouchPad-ul este responsive si este familiar cu functii ca drag and drop, multitouch, si scroll up and down. Blocul numeric din partea dreapta te va ajuta in schimb sa automatizezi mult mai bune calculele legate in operatiunile de contabilitate sau programare.

      La capitolul performante tehnice, HP 15s-eq1006nq beneficiaza de un procesor cu 2 nuclee, AMD Ryzen 3250U, care ruleaza la frecventa de 2.6 Ghz ce poate urca in Turbo Boost pana la 3.5 Ghz. La capitolul memorie dispune de 4 Gb DDR4, iar socarea de date se va face pe un SSD de capacitate 256 Gb. Este un laptop cu o configuratie medie, nu foarte performanta dar care sustine excelent sarcini obsnuite cum ar fi navigarea online. Il recomand pentru folosirea impreuna cu pachetele Office, la birou sau la facultate, fiind un aliat de nadejde. Pentru programare, gestiune baze de date si alte activitati casnice, laptopul se prezinta ca o investitie foarte buna. Puncte lipsa ar fi sistemul de operare care nu vine preinstalat si placa video care este un model integrat.

      Placa video este un model integrat pe placa de baza, deci nu ar trebui sa avem prea multe pretentii din acest aspect, dar chiar si asa va duce fara probleme anumite jocuri de generatie mai veche. Nu este un laptop gaming, prin urmare nu ar fi fost necesara prezenta unei placi dedicate. Placa video se descurca excelent cu filmele Full HD si chiar Ultra HD.

       La capitolul experienta audio, acesta dispune de doua difuzoare stereo, de 3 W, care folosesc tehnologia HP Audio, dezvoltata cu scopul declarat de a va oferi cel mai bun sunet disponibil in cazul unui notebook. 

     Pe partea de conectivitate, laptop-ul HP beneficiaza de numeroase porturi de conectare astfel: doua porturi USB 3.1 si altul USB 3.1 type C, o iesire HDMI, iesire audio, suporta bluetooth 4.2 si conexiune la internet prin LAN de pana la 1000 Mb/s. Bateria cu 3 celule onboard de capacitate 41 Wh ii ofera acestuia o autonomie ridicata pe baterie de pana la 7 ore. Pretul, raportat la beneficii spun ca merita, o investitie pe care ti-o recomand si tie daca vrei sa investesti o suma modica intr-un laptop nou. Transfer de fisiere cu dispozitivele din zona poti face prin intermediul adaptorului bluetooth 4.2. 

Recomandare:

       Este unul din modelele care l-as putea recomanda oricand tuturor, un sistem portabil performant, disponibil la un pret corect: Verifica oferta pret

       In plus, zilele acestea beneficiaza si de o reducere consistenta, pret care il pune pe lista celor mai bune produse din aceasta marja de pret: Verifica pret redus

Laptop HP 15s-eq1006nq cu procesor AMD Ryzen™ 3 3250U pana la 3.50 GHz, 15.6", Full HD, 4GB, 256GB SSD, AMD Radeon™ R3 Graphics, Free DOS, Gray

Lasă un comentariu