Living Irim Rust, 4 piese, Old Style, specificatii design (review)

   Un living inedit aceste acela in care designul pune accentul pe o nota definitorie aparte, care devine o caracteristica a stilului de viata a celor care locuiesc acolo. Daca esti mai de moda veche, vei aprecia cu siguranta un mobilier old style ce adopta stilul retro, acela care pune accentul pe textura, culoare lemn si detalii iesite in evidenta a materialelor de constructie. Irim Rust este un set de mobilier format din 4 piese ce adopta acest stil a designului unic, dat de culoarea inedita ce imita lemnul masiv proaspat lacuit. Irim Rust impresioneaza ca design fiind o piesa functionala din punct de vedere a posibilitatilor de pastrare a lucrurilor, pozitionare chiar si a unui televizor sau alte dispozitive Hi-Tech sau audio in preajma sa. 

Living Irim Rust 240x42,5x186 cm, 4 piese, culoare Old Style

    Acesta prezinta un design special, aerisit ce da senzatia de mai mult spatiu, dar in acelasi timp ofera numeroase optiuni pentru pastrarea lucrurilor personale care conteaza pentru tine, la interior si exterior. Corpurile geometrice amplasate in pozitii neasteptate creeaza un efect vizual deosebit in living. O viziune plina de creativitate si masuratorile corecte transforma livingul intr-un spatiu al inovatiilor de design, in care utilitatea si confortul merg mana in mana. Geometria este cea care ne ajuta sa avem o mobila de living moderna estetica, dar cu multiple solutii de stocare. Irim Rust plaseaza in mijloc zona dedicata pentru televizor, are un set de rafturi expandate la inaltime, si alte cateva dulapuri adiacente in partea de jos.

Caracteristici:

  • Comoda TV 128 x 42 x 48 cm; 3 spatii depozitare dintre care 1 cu usa;
  • Corp 50 x 33 x 185 cm cu vitrina si rafturi;
  • Corp 62 x 33 x 130 cm, cu 2 polite si 1 usa;
  • Polita suspendata 128 x 20 x 20 cm.
  • Spatiul pentru TV este de aproximativ 130×102,5 cm.

   In general, stilul retro este adeptul materialelor de origine naturala, insa accepta si imitatiile mai putin costisitoare ale lor. In cazul de fata, mobilierul Irim Rust include o structura formata in mai multe corpuri din PAL, cu ramforsari din stejar pentru o rezistenta sporita. Corpul superior expandat asigura locatii perfecte pentru depozitarea obiectelor de orice fel. Zonele de depozitare din imediata apropiere iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat livingul tau sa fie unul incapator in care sa ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. Livingul Irim Rust masoara in dimensiuni  L=240 cm; H=185 cm; A=42 cm avand o baza materiala din PAL. Fixarea corpurilor pe perete se face prin aplicarea de dibluri.

Living Irim Rust 240x42,5x186 cm, 4 piese, culoare Old Style

     Sunt multumita de alegerea facuta, sufrageria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Irim Rust promoveaza un stil de viata care imbina la confort si estetica de a trai cu mai putin. Desi pare usor, designul minimalist presupune un efort suplimentar. O casa functionala si frumoasa in acelasi timp necesita dorinta si mai ales disciplina. Irim Rust promoveaza o organizare eficienta si o alegere atenta a fiecarei piese care intra in decor livingului tau. 

Sfat: Pentru curatarea suprafetelor lemnoase se recomanda utilizarea unei lavete sau a unui prosop de hartie usor umed

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi sufrageria fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

     Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Living Irim Rust 240x42,5x186 cm, 4 piese, culoare Old Style

Lasă un comentariu