Living Irim Ella Negru Lucios/Alb Neted, specificatii design

   In ultimul timp se promoveaza din ce in cea mai mult mobilierul cu aspect minimalist. Livingul Irim Ella este definit de formele minimaliste, de functionalitate si de finisaje simple. Este o alegere perfecta daca nu doresti sa supra-aglomerezi inutil spatiul din sufragerie, un obiect versatil si practic. Atunci cand ne gandim la amenajarea livingului, minimalismul nu este definit prin amplasarea a doua-trei corpuri de mobilier si atat. Este vorba despre o simplitate studiata, despre un design bazat uneori chiar pe simetrie, cu structuri repetate, geometrice, care nu incarca. Amenajarile minimaliste creeaza iluzia de spatiu si sunt reconfortante vizual. Acestea sunt elegante si, indiferent de cromatica, vor fi intotdeauna de bun-gust daca sunt accesorizate discret. Irim Ella prezinta aceste calitati care il definesc ca o piesa de rezistenta ce ofera un contrast comatic perfect, fiind eficient in distribuirea lucrurilor tale pe suporturi la inaltime. 

Ansamblul este compus din 4 piese:

  • Comoda TV 190 x 35 x 43 cm;
  • Vitrina 50 x 28 x 178 cm;
  • Vitrina 70 x 28 x 134 cm;
  • Raft suspendat 120 x 17 x 25 cm.

Living Irim Ella 240x35x178 cm, Negru Lucios/Alb Neted

    Acesta prezinta un design special, aerisit ce da senzatia de mai mult spatiu, dar in acelasi timp ofera numeroase optiuni pentru pastrarea lucrurilor personale care conteaza pentru tine, la interior si exterior. Corpurile geometrice amplasate in pozitii verticale creeaza un efect vizual deosebit in living. O viziune plina de creativitate si masuratorile corecte transforma livingul intr-un spatiu al inovatiilor de design, in care utilitatea si confortul merg mana in mana. Geometria este cea care ne ajuta sa avem o mobila de living moderna estetica, dar cu multiple solutii de stocare. Irim Ella plaseaza in mijloc zona dedicata pentru televizor, are un set de rafturi expandate la inaltime, si alte cateva dulapuri adiacente in partea de jos.

   In general, stilul minimalist este adeptul materialelor de origine naturala, insa accepta si imitatiile mai putin costisitoare ale lor. In cazul de fata, mobilierul Irim Clement include o structura formata in mai multe corpuri din PAL, cu ramforsari din stejar pentru o rezistenta sporita. Corpul superior expandat asigura locatii perfecte pentru depozitarea obiectelor de orice fel. Zonele de depozitare din imediata apropiere iti vor asigura confort si functionalitate, astfel incat livingul tau sa fie unul incapator in care sa ai totul la indemana si sa te simti ca acasa. Livingul Irim Ella masoara in dimensiuni  L=240 cm; H=178 cm; A=35 cm avand o baza materiala din PAL. Fixarea corpurilor pe perete se face prin aplicarea de dibluri.

     Sunt multumita de alegerea facuta, sufrageria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite. Irim Ella promoveaza un stil de viata care imbina la confort si estetica de a trai cu mai putin. Desi pare usor, designul minimalist presupune un efort suplimentar. O casa functionala si frumoasa in acelasi timp necesita dorinta si mai ales disciplina. Irim Ella promoveaza o organizare eficienta si o alegere atenta a fiecarei piese care intra in decor livingului tau. 

Sfat: Pentru curatarea suprafetelor lemnoase se recomanda utilizarea unei lavete sau a unui prosop de hartie usor umed

Recomandare:

     Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi sufrageria fiind o structura de mobilier impresionanta. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

     Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buy: Verifica pret redus

Living Irim Ella 240x35x178 cm, Negru Lucios/Alb Neted

Lasă un comentariu