REVIEW:Trambulina agrement copii STATS Sports, 14FT-427 cm

    Nimic nu se compara cu senzatia de libertate pe care o simti atunci cand te dai intr-o trambulina, iar daca ai un spatiu la curte, alegerea uneia pentru distractia proprie este un must have. Daca esti convins ca vrei sa ai si tu una acasa, iti recomand modelul pentru agrement, STATS Sports, 14FT-427 cm. Aceasta este o trambulina care se adreseaza pentru copii, dar poate fi folosita si de adulti daca este indeplinit criteriul greutatii maxim suportate, mai exact, 100 Kg. Recomand totusi sa nu o testezi la maxim, undeva la 85 -90 Kg fiind limita la care consider ca nu ar trebui sa iti faci niciun fel de probleme, mai ales ca conform specificatiilor tehnice, rezista pana la greutati de 100 Kg. 

Trambulina agrement copii STATS Sports, 14FT-427 cm, culoare albastru

    Un astfel e obiect instalat în curtea sau în grădina ta, îi va atrage ca un magnet pe cei mici. Deoarece nu afectează articulaţiile, trambulina este potrivită pentru orice utilizator, cu excepţia persoanelor care suferă de afecţiuni cardiace, de dureri de genunchi sau de spate. Într-un cuvânt, trambulina este instrumentul perfect pentru a aduce buna-dispoziţie în întreaga familie! Trambulina STATS Sports, 14FT-427 cm este construita urmarind rigorile de securitate pentru protectie a utilizatorilor, calitatea materialelor fiind definitorie in acest angrenaj. Vedem elemente de siguranta, arcuri de prindere, plasa de protectie si un cadru metalic. Totodata aceste arcuri au functia de a asigura dilatarea zonei de sarituri pentru a prelua astfel din forta imprimata si astfel executia sariturii sa fie una perfecta si in siguranta.

Trambulina agrement copii STATS Sports, 14FT-427 cm, culoare albastru

    Aceasta are inclusa plasa de protectie astfel ca tu sa fii in deplina siguranta iar distractia sa fie asigurata la maxim. Avand un diametru de 427 cm, cei mici beneficiaza de un spatiu de joaca suficient de mare astfel incat distractie sa fie pe masura. Materialul din care este realizata este unul de foarte buna calitate fiind sustinuta de 6 picioare groase in forma de U pentru o stabilitate sporita. Deasemenea cadrul are prevazut o protectie extra dintr-un material de tip PVC. 

    Este recomandat folosirea acestei trambulinei in aer liber, nu in spatiul inchis al locuintei. Atat arcurile, cadrul, picioarele cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate. Materialul suprafetei de sarit este rezistent la razele UV. Greutatea maxima utilizator pe care o poate sustine este de maxim 100 Kg.

– Inaltime cadru: 2.73 m;
– Plasa elastica PP rezistenta UV;
– Pentru baieti si fete cu varsta 6 ani+;
– Cadru galvanizat Ø 38 mm;
– Arcuri 72 buc galvanizate  Ø3.0 x 141mm x 27N; 
– Picioare sustinere 34 x 1.2mm x 6pcs;
– Plasa protectie PE 3.65 m;
– Cadru galvanizat la căldură, tratat împotriva coroziunii si UV

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca doresti sa te distrezi maxim vara aceasta, sa faci miscare, sa slabesti: Vezi oferta pret

    Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la un pret redus, aceasta fiind inclusa intr-o campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Vezi reducerea actuala

Trambulina agrement copii STATS Sports, 14FT-427 cm, culoare albastru

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>