Review: Trambulina rectangulara agrement copii, 12x8FT-366×244 cm

     In functie de specificul curtii tale, trambulina aleasa trebuie sa prezinte un design apropiat dimensiunii spatiului de care dispui. Trambulina pentru agrement 12x8FT-366×244 cm in forma rectangulara este o alegere ideala in cazul curtilor de suprafata mica, un model ce preia o suprafata mai mica fata de modelele circulare. Te misti, te distrezi si te simti numai bine, in decorul curtii tale, greutatea suportata fiind de pana la 100 Kg.

Caracteristici trambulina:

  • Pentru baieti si fete cu varsta 6 ani+;
  • Abilitati dezvoltate: coordonarea si balansul;
  • Dimensiuni trambulina: 366 cm(L) x 244 cm(l) x 278 cm(H);
  • Greutate trambulina: 91 kg;
  • 4 picioare duble din tevi galvanizate interior-exterior;
  • Stalpi de sustinere pentru plasa;
  • Suprafata de sarit realizata din material durabil;
  • Greutate maxima suportata: 100 kg.

   Aceasta are inclusa plasa de protectie astfel ca tu sa fii in deplina siguranta iar distractia sa fie asigurata la maxim. Avand un diametru de 366 cm, cei mici beneficiaza de un spatiu de joaca suficient de mare astfel incat distractie sa fie pe masura. Materialul din care este realizata este unul de foarte buna calitate fiind sustinuta de 3 picioare groase in forma de „U” pentru o stabilitate sporita. Deasemenea cadrul are prevazut o protectie extra dintr-un material de tip PVC. 

Trambulina rectangulara agrement copii, 12x8FT-366x244 cm, culoare gri

 

   Arcurile funcționează individual, ceea ce înseamnă că utilizatorul trebuie să fie mai atent și mai controlat în salturi, deoarece nu vor fi redirecționați în mod automat spre mijloc.

    Este recomandata folosirea acestei trambulinei, model 12x8FT-366×244 cm, in aer liber, nu in spatiul inchis al locuintei. Atat arcurile, cadrul, picioarele cat si stalpii de sustinere pentru plasa de siguranta sunt de calitate superioara, galvanizate. Materialul suprafetei de sarit este rezistent la razele UV. 

– Inaltime cadru: 2.23 m; Arcuri 48 buc
– Plasa elastica PP rezistenta UV;
– Spumă groasă de protecție a arcurilor din PVC fără ftalați: 30 mm deasupra cadrului și 20 mm sub arcuri.
– Plasă interioară (în fața zonei cu arcuri) din polietilenă, închisă cu fermoar pentru siguranță maximă.
– Suprafață de sărit din polipropilenă tratată anti-UV pentru o rezistență optimă în exterior.
– Înveliș exterior, suprafață de sărit și plasă tratate anti-UV.
– Oțel galvanizat la căldură, tratat anti-coroziune. Tuburi: diametru= 48 mm/Grosime = 1,4 mm

   Deși poate părea floare la ureche să țopăi pe o trambulină, poți avea o surpriză atunci când te apuci de treabă. Săritul minute în șir îți poate pune probleme serioase în ceea ce privește menținerea echilibrului, însă cu timpul vei învăța cum să faci față. În plus, pentru cei cu probleme de echilibru, există și varianta atașării unor mânere trambulinei.      

  Folosirea acesteia nu implica o limita de varsta, singura problema fiind legata de greutate, aici unde apare si o limitare. Greutatea maxima suportata este de 100 Kg. 

Recomandare:

    Este alegerea perfecta daca doresti sa te distrezi maxim vara aceasta, sa faci miscare, sa slabesti: Vezi oferta pret

    Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la un pret redus, aceasta fiind inclusa intr-o campanie de reduceri noua: Vezi pret actualizat

Trambulina rectangulara agrement copii, 12x8FT-366x244 cm, culoare gri

Lasă un comentariu