Review: Laundry Dryer ReFresh – Uscator electric pliabil pentru rufe

     O solutie optima care sa te ajute in mod eficient sa usuci rufele dupa spalare este uscatorul de rufe Laundry Dryer ReFresh. Acest aparat electric foloseste puterea unei brize calde emise de ventilatorul integrat la interior care genereaza un flux continuu de aer cald. Este mult mai econom in comparatie cu o masina de uscat din categoria electrocasnice, nu ocupa nici foarte mult spatiu si usuca cantitati mari de rufe in doar cateva minute de la expunere. Îmbrăcăminte mare sau mică, bluzecămăși sau pantaloni, prosoape, perdele sau lenjerie de casă, toate încap pe acest suport de haine cu suprafață mare de uscare cu 12 bare: 2 nivele, plus 2 suporturi pentru umerașe. Aceasta problema a uscarii rufelor este cu atat mai dificila atunci cand vremea se raceste afara, timpul de uscare necesar in cazul expunerii pe ranghie fiind chiar si de cateva zile. Daca doresti sa porti hainele gata spalate la scurt timp dupa scoaterea din masina de spalat, foloseste acest uscator electric Laundry Dryer ReFresh. 

     Acest model de uscator in afara de pretul accesibil este si foarte versatil. Aparatul poate fi transportat si depozitat foarte usor, dupa folosire acest model putand fi pliat si depozitat pur si simplu pe un raft in debara, fara ca sa ocupe mult spatiu. Uscătorul electric pliabil pentru rufe ventilează hainele și le usucă mult mai rapid decât un uscător de rufe convențional. În plus, cu ajutorul celor 2 suporturi pentru umerașe, vei putea usca până la 20 de articole de îmbrăcăminte. Datorită piciorușelor rotative prevăzute cu sistem de rotire 360 °C, iti este usor sa il manevrezi prin casa, la stanga sau la dreapta, sa asezi rufele si apoi sa le colectezi dupa ce s-au uscat.

     Aparatul din punct de vedere constructiv este alcatuit dintr-un schelet de sustinere din tuburi telescopice din duraluminiu ce suporta o greutate de maxim 15 kg de rufe umede. Tot acest ansamblu face legatura cu un pilon din duraluminiu cu baza de sustinere pe un grup motor aeroterma foarte silentios, cu 4 puncte de sprijin. 

     O data montat acest ansamblu ingenios de uscare rufe, putem sa introducem in interiorul suprafetei de uscare, rufele pe care le agatam cu ajutorul umeraselor de partea superioara a scheletelui. Odata terminata insiruirea de rufe pe umeras setam modul de functionare prin apasarea butonului pornit, semnalizat printr-un LED de culoare rosu. Traseul aerului cald este ascendent colectand pe parcursul traseului umezeala din rufele agatate pe umeras si pe care o evacueaza intensiv afara din uscator. Temperatura de uscare este de 75°C, iar aerul cald umed este evacuat afare in partea superioara a uscatorului printr-un sistem de deschideri calibrate care mentin o mica suprapresiune in interiorul uscatorului. Locul de amplasare al uscatorului este bine sa fie facut intr-o incapere cu sistem de aerisire afara pentru a nu creste gradul de aer umed in casa mai ales cand uscatorul functioneaza la capacitate maxima de 15 kg de rufe.

     Aeroterma din punct de vedere tehnologic are in dotare un temporizator electronic cu 5 trepte de reglaj de la minim 30 de minute la maxim 180 de minute, in functie de cantitatea de rufe puse la uscat pana in 10 kg. Toate componetele acestui model sunt confectionate din duraluminiu plastic si material sintetic. Datorita motorului si a elementului incalzitor din dotare cu puterea de 24W/h, acest model este si foarte silentios, nivelul de zgomot emis nu depaseste 32 dB. Acest aparat cu sistem stabil, are o greutate totala de 5,23 Kg si dimensiunile pe (diagonala x inaltime) cm: 92 x 68.5 x 150 cm ne va bucura inca de la prima folosire.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un uscator performant care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Lasă un comentariu