Dulap Irim Vegas, pret, specificatii design (review)

   Un dulap este un spatiu ideal pentru a pastra hainele dintre sezoane, intr-o forma ingrijita fara a se sifona, fiind gata de purtat atunci cand vremea este de asa natura. Daca te gandesti la un dulap clasic, accesibil ca pret dar care sa ofere suficient spatiu pentru pastrarea lucrurilor personale de vestimentatie, Irim Vegas, este o alegere de luat in seama. Ca sa iti faci o idee asupra locurilor de depozitare de la interior, scheletul intregului ansamblu este disponibil in figura de mai jos.


      Dupa cum se poate observa, in dreapta se regasesc 4 zone de depozitare cu rafturi suprapuse unde poti aseza cu usurinta lucrurile de casa, ploverele, pe diverse categorii, sau jeansi frumos impaturiti. Pentru hainele mai groase din categorie paltoane, geci sau camasi, in partea din stanga se regaseste un spatiu optim, unde le vei putea aseza frumos pe umeras. Sifonierul beneficiaza de doua usi cu deschidere stanga dreapta cu deschidere pe sina. Manerele metalice de culoare argintie incorporate ofera o sustinere ferma in procesul de deschidere spre stanga-dreapta in ambele directii. Nu exista spatiu care sa comunice cu restul compartimentelor din stanga. 

 

    Irim Vegas este un dulap inalt, ideal pentru camerele inalte si spatiile care nu sunt atat de generoase ca dimensiune, putand fi pozitionat atat pe hol sau in una din camerele de dormit. Odata comandat acesta vine in proportie de 90 % asamblat, nemaifiind nevoie de cine stie ce cunostiinte ingineresti, singura problema fiind cum il vei urca pe componente pana sus la tine la apartament. Spatiile de la interior sunt generoase si corect partitionate incat sa poti lua in calcul depozitarea lucrurilor mai voluminoase.

     Culoarea sa crem inchis (nuc) il recomanda ca fiind o solutie echilibrata din punct de vedere cromatic pentru casele de tip open space, materialele folosite in constructia sa fiind PAL lacuit pe toata suprafata sa. Odata montat pe pozitie, este confortabil sa il folosesti, toate rafturile fiind plasate la semiinaltime astfel incat o persoana de 1.60 – 1.70 m sa ajunga cu usurinta la inaltime. In dimensiuni acesta masoara 191 cm inaltime, 180 cm latime si 59 cm adancime, avand o greutate de 129 Kg. Sifonierul Irim Nevada este unul din modelele cele mai populare, pentru ca se potriveste de minune in dormitoarele nici prea mici, dar nici prea mari. Culoarea difera in functie de model, astfel poti alege intre 3 nuante, mai deschise sau mai inchise: nuc, sonoma sau stejar.

Recomandare:

        Un produs bun raportat la pretul de achizitionare si in acelasi timp o alegere inteligenta pentru pastrarea hainelor in bune conditii: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Dulap Irim Vegas 180x59x191 cm, usi glisante, culoare Nuc Amiral

Lasă un comentariu