Biciclete fitness magnetica Tunturi Cardio Fit E35, review

   Sportul si miscarea sunt activitatile care ne-au lipsit cel mai mult in ultimul timp, asa ca ca pentru a compensa acest lucru am decis achizitia unui aparat de fitness magnetic profesional, Tunturi Cardio Fit E35. Este o bicicleta ideala pentru orice varsta, cu un grad variat de antrenament ce poate include atat persoanele incepatoare dar si cele mai avansate. Nu exista o reteta potrivita care sa te ajute sa slabesti sau sa mentii un tonus muscular perfect, fiind nevoie de un cumul de efecte si actiuni. Mai intai trebuie sa adopti o dieta corespunzatoare in deficit caloric, sa nu te infometezi, dar micile placeri sa fie lasate mai la urma, in zile stricte ce trebuiesc respectate. La fel, o dieta fara sport nu ajuta foarte mult, asa ca atunci cand ai timp, este recomanda sa faci cat mai multa miscare pentru rezultate vizibil rapide. In plus te vei simti mai bine, vei prinde energie iar starea generala se va imbunatati simtitor. 

Biciclete fitness magnetica Tunturi Cardio Fit E35, ergometru, volanta 7kg, greutate maxima utlizator 110kg

   Avantajele faptului de a face exerciții la tine acasă, în comparație cu faptul de a exersa la o sală de sport, sunt evidente. În primul rând, faci o mare economie dacă nu plătești lunar un abonament la sală, fără ca măcar să știi dacă vei merge de suficiente ori încât să merite bani. In al doilea rand te organizezi mult mai usor cu timpul sau poti chiar decala ora de antrenament. Spre exemplu, folosind bicicleta fitness magnetica Tunturi Cardio Fit E35 pot urmari in acelasi timp serialul preferat la televizor sau sa ascult muzica preferata de antrenament care ma motiveaza. Este un model perfect pentru locuintele urbane, apartament, mai ales ca vine intr-o constructie compacta, rezistenta, care poate fi pliata dupa fiecare antrenament incat sa ocupe un spatiu mult mai mic. Este compusa dintr-un cadru din otel, ce reprezinta structura de rezistenta generala, are o pereche de brate pentru sprizinul mainilor, sistem pedalier si un computer de bord. Modul de utilizare este unul simplu, functiile de antrenament fiind unele intuitive, usor de accesat din zona de comanda. In plus datorita suportului central, poti pozitiona o tableta in fata la, la dimensiunea de 9 inchi. Principalele carcacteristici fac referire la:

  • Ergometru cu afisare exacta a puterii / rezistentei;
  • 12 programe diferite;
  • Scaun confortabil;
  • Afisare functie ritmului cardiac;
  • Suport pentru smartphone si tableta la indemana.

    Tunturi Cardio Fit E35 de culoare negru/verde este un aparat de fitness care imbina avantajele mersului si alergatului cu cele ale ciclismului, ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model cu dimensiunile dupa ansamblare de: (L, l, H) cm 87 x 51 x 131 si cu sa reglabila in plan vertical de (72 – 93 cm) si in plan orizontal, are o greutate neta de numai 23 Kg si nu ocupa mult loc. Ghidonul este reglabil, folosind functia de inclinare mecanica.

Biciclete fitness magnetica Tunturi Cardio Fit E35, ergometru, volanta 7kg, greutate maxima utlizator 110kg

    Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele asemanatoare ca la o bicicleta normala este prevazut cu un sistem antiderapant cu curea reglabila care face ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 18 cm. In plus acest sistem de pedalare clasic are in dotare rulmenti sigilati de foarte buna calitate.    

   Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manere cu conectare la computerul bicicletei. Tunturi Cardio Fit E35 include o pereche de brate fixe cu sistem de reglaj al unghiului de inclinare, pentru a obtine un antrenament mai stabil. 

Biciclete fitness magnetica Tunturi Cardio Fit E35, ergometru, volanta 7kg, greutate maxima utlizator 110kg

     Acest model fiind construit din materiale de buna calitate este rezistent la greutati corporale de pana la 110 Kg. Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD, cu butoane senzitive care afiseaza informatii cu scanare la timp, viteza de deplasare virtuala km/h, numarul de pedalari pe minut, distanta totala virtuala parcursa, viteza caloriile arse, puls cardiac, scan. Computerul din dotare este programat manual cu functii de: timp, distanta, puls, calorii, recuperare si reglare dificultate pedalare. Aparatul are 16 nivele de rezistenta la manetele de pedalare, ce pot fi accesate de variatorul electronic de presiune cu sistem de franare magnetic de pe panoul de comanda, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un electromagnet, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. Acest model este alimentat de la reteaua electrica cu un adaptor AC de retea de 220 V.

     In plus acest model din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 28 cm, cu o greutate de 7 kg care determina miscarea intregii biciclete. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante cu reglaj de echilibrare ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. Dupa folosirea bicicletei ghidonul poate fi rabatat in plan orizontal pentru a ocupa un spatiu cat mai mic. Inainte de inceperea oricarui exercitiu se recomanda cateva minute de incalzire pentru a nu suprasolicita sistemul muscular la maxim. Deasemenea se recomanda o pauza intre zile, pentru refacere si evitarea febrei. In plus acest model este ideal si in cazul in care doresti sa te recuperezi dupa un accident, prin obtinerea unei mobilitati mai bune, dar la recomandarea medicului.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Primesti garantie 24 de luni iar transportul este efectuat in ziua urmatoare pana la tine acasa daca o comanzi de aici

    Noi am prins-o si la reducere, asa ca per total am fost multumiti ca am prins si un discount semnificativ: Vezi pret actualizat

Biciclete fitness magnetica Tunturi Cardio Fit E35, ergometru, volanta 7kg, greutate maxima utlizator 110kg

Lasă un comentariu