Canapea Kring Ecuador, pret, specificatii design (review)

     Canapeaua extensibila Kring Ecuador cu lada de depozitare este o piesa de mobilier functionala ce ofera multiple modalitati de petrecerea timpului in spatii de locuit restranse, fiind destul de populara la bloc, acolo unde stim cu totii ca spatiu va fi intotdeauna o problema. Aceasta serveste drept loc placut de relaxare, ofera confortul unui pat si mai presus de toate economiseste spatiu. Canapeaua extensibila Kring Ecuador este solutia practica pentru casele si apartamentele mici dar si pentru familiile care gazduiesc deseori oaspeti. Daca o achizitionezi nu va mai trebui sa iti faci griji atunci cand vor veni musafirii, iar acestia din urma se vor bucura de un somn odihnitor. Calitatea materialelor ce intra in constructia ei este un alt lucru de apreciat creand confort si contribuind pozitiv la designul de interior al casei tale. Kring Ecuador este un model versatil ce aduce multa culoare casei tale, dar puncteaza si la confort, fiind locul dupa care vei tanji dupa o lunga zi de munca. 

Canapea Kring Ecuador, 202x99x84

    Structura interna are rame din lemn uscat din foioase controlate de umiditate. Canapeaua Kring Ecuador este tapitata cu o stofa rezistenta in culoare variata de gri/negru ce va putea fi usor integrata intr-un design interior fie el clasic sau modern. Sezutul este realizat din plasa de arcuri tip relaxa, un strat din burete poliuretanic de inalta calitate si un strat de vatelina, pe structura din lemn de PAL. In zona de spatar se regasesc 3 perne moi si pufoase mari si alte 2 perne de dimensiuni mai mici. Acestea vor asigura un confort sporit, toate fiind incluse in pachetul comandat.

Canapea Kring Ecuador, 202x99x84

   Cadrul canapelei este realizat din PAL si cuprinde elemente de articulatie foarte rezistenta care ii permit acesteia sa devina extensibila. Accesoriile din metal, arcuri si bride metalice, unelte multi-functie de pozitie, creeaza un confort ridicat si permit o postura buna si relaxanta atat in pozitia de sezut, cat si in cea de dormit. La interior Kring Ecuador beneficiaza de un compartiment pentru depozitare perne si lenjerie de pat, astfel incat sa le poti masca in timpul zilei in cazul in care o transformi in format canapea. Canapeaua aceasta e de trei locuri si are o lungime de 202 cm, o latime de 99 cm si o inaltime maxima de 84 cm. Ea este dotata la baza si cu lada de depozitate, ceea ce poate fi un mare plus, deoarece vei avea mai mult loc pentru diverse lucruri. 

Canapea Kring Ecuador, 202x99x84

     Odata initiata comanda am primit-o acasa a doua zi iar pana seara era deja montata, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Ea vine pe bucati fiind impartita astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor. 

Recomandare:

       Arata foarte bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Canapea Kring Ecuador, 202x99x84

Un comentariu la „Canapea Kring Ecuador, pret, specificatii design (review)<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-56d062f602651' data-rating='4.5' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

  1. Bună ziua!! Spuneți mi va rog dacă salteaua pe care te sprijini când nu este întinsă canapea are placaj sau doar material. Am văzut astfel de modele și mi se par foarte incomode întrucât era obligatoriu sa folosești pernele pentru a sta sprijinit. Mulțumesc!

    Răspunde

Lasă un comentariu