Bicicleta orizontala Nautilius R628, pret, performante tehnice (review)

     Bicicleta orizontala Nautilius R628 avand caracteristici high-tech, este ideala pentru persoanele indiferent de varsta, femei si barbati, care doresc sa isi mentina mobilitatea si a scapa de kilogramele nedorite. Folosind acest aparat zilnic puteti realiza exercitii pentru toata grupa de muschi ai corpului uman care sunt pusi in miscare simultan si va vor ajuta sa: Reduceti senzatia de intepenire; Va ajuta sa va miscati mai usor; Aveti mai multa energie si pofta de viata; Reduceti riscul de accidente vasculare; Reduceti riscul bolilor metabolice. Acest aparat este eficient atat in recuperarile medicale, cat si pentru persoanele in varsta, care doresc sa faca putina miscare, reusind sa reduca intr-o oarecare masura senzatia de intepenire. Pedalarea se realizeaza destul de usor, in ambele sensuri, nu va fi nimic solicitant. In plus, acestea au fost prevazute si cu o curelusa ce va fixa foarte bine piciorul prevenind astfel eventualele accidentari.

Bicicleta orizontala Nautilius R628, 29 programe, greutate maxima utilizator 148kg

     Bicicleta orizontala Nautilius R628 este un aparat de fitness care imbina avantajele ciclismului ce va permite o miscare uniforma punand astfel in miscare toate grupele de muschi importante atat la nivelul abdomenului, picioarelor si feselor. Acest model de culoare negru/gri are dimensiunile de: (L, l, H)cm 171 x 67 x 124 si o greutate de numai 43,6 Kg. Ca modalitate de protectie la accidente, pedalele sunt prevazute cu un sistem antiderapant cu curea reglabila care fac ca piciorul sa ramana fix pe toata perioada exercitiului. Distanta dintre pedale este de 24 cm.

Bicicleta orizontala Nautilius R628, 29 programe, greutate maxima utilizator 148kg

     Acest model are in dotare senzori de puls incorporati in manerele de sprijin de la sa cu conectare la computerul bicicletei. Cu acest aparat puteti sa pedalati in ambele directii. Nautilius R628 include si o pereche de brate fixe de pe ghidon, pentru a obtine un antrenament comod si mai stabil. Acest model fiind o constructie ramforsata sub sezut pentru o stabilitate si rezistenta sporita, este rezistent la greutati corporale de pana la 148 Kg. Saua (scaun) de la acest model cu spatar comod din buret are in dotare un sistem de ajustare pe orizontala modificand lungimea cadrului in functie de inaltimea fiecaruia. Ajustarea pe orizontala a sei se face de la minim 60 la 90 cm in spate. Distanta de la sezut la podea in plan vertical este fixa de 45 cm. Datorita acestor reglaje distanta de la sezut la pedale pe diagonala este intre minim 70 cm si maxim 120 cm.Bicicleta orizontala Nautilius R628, 29 programe, greutate maxima utilizator 148kg     Bicicleta este dotata cu un panou de comanda cu display LCD care afiseaza informatii referitor la scanare: distanta, viteza, calorii, detectare puls. Cu tasta START/STOP puteti activa sau dezactiva panoul de control. Calculatorul  dispune de 8 trepte de selectie dificultate. Pentru a alege gradul de dificultate selectați programul folosind tasta UP/DOWN a selecta unul dintre cele 8 nivele disponibile. Atunci cand este prea cald, utilizatorul poate actiona ventilatorul in 3 trepte de viteza sa asigura o ventilatie corespunzatoare pentru a putea continua exercitiile in lucru.

     Dupa ce selectati programul de antrenamen presetat, puteti derula in sus si jos pentru a seta obiectivele de antrenament. Iar cu tasta ENTER va introduceti in programul selectat. De exemplu cand selectați programul T.H.R. din meniul principal la fel apasati tasta UP/DOWN pentru a intra in setari si selectati programul in procente de dificultate intre 55%, 75% și 90% sau alegeti T.H.R. pentru a seta timpul de desfasurare a programului. Apasand tastele cu sageti in sus sau in jos putem seta nivelul de rezistenta la pedale. Computerul afiseaza si programul de recuperare medicala al ritmului cardiac de la F1, F2 … pana la F29. (F1-F29 reprezinta coeficientul Fitness, iar F1 indica cel mai bun rezultat). Utilizatorul poate continua exercitiul pentru a imbunatati starea de recuperare a ritmului cardiac. (In acest sens se apasa din nou pe tasta RECOVERY pentru a reveni la afisajul principal). Cu tasta RESET puteti reseta printr-o apasare mai lunga functia setata mai inainte. Cu acest computer de antrenament prin monitorizarea ritmului cardiac din timpul antrenamentului va puteti indeplini 3 obiective: Pierderea in greutate prin menținerea unui regim cardiac in procente intre 60% si 75% prin consumul de calorii in surplus fara eforturi mari; Imbunatatirea capacitatii respiratorii prin mentinerea unui regim cardiac in procente intre 75% și 85% intarind astfel plamani care lucreaza in regim anaerob; Imbunatatirea capacitatii cardiovasculare: prin mentinerea unui regim cardiac in procente intre 85% si 100% ce poate imbunatatii functionarea cordului in regim anaerob. Computerul din dotare cu tastatura avand membrana rezistenta la umezeala, este programat manual avand ca sursa de energie un alimentator cu conectare la o priza de 230 V.

     Astfel ca indiferent daca programului de antrenament are scopul de a arde stratul adipos sau de a intari sistemul cardiovascular, cheia pentru obtinerea celor mai bune rezultate este de a mentine un ritm cardiac adecvat pentru fiecare program de antrenament. Sistemul de radioterapie a inimii va va permite sa monitorizați continuu ritmul cardiac in timpul exercitiilor fizice, ajutandu-va sa va atingeti obiectivele de fitness personale. Inainte de a incepe un program de antrenament, este bine sa consultati medicul. Acest lucru este deosebit de important pentru persoanele de peste 35 de ani sau persoanele cu probleme de sanatate preexistente. De mentionat este si faptul ca acest monitor al pulsului cardiac nu este un dispozitiv medical. Bicicleta de fitness cu spatar-orizontala, de recuperare Nautilius R628 functioneaza precum o bicicleta stationara si va permite sa efectuati exercitiile in propria locuinta, pe terasa, afara in curte sau hoteluri si sali de fitness cu trafic redus. 

Bicicleta orizontala Nautilius R628, 29 programe, greutate maxima utilizator 148kg

    Aparatul are un sistem de franare de tip electromagnetic cu 16 nivele de reglare a rezistentei la manetele de pedalare. Sistemul de franare poate fi accesat de variatorul electronic de pe panoul de comanda, fara a opri antrenamentul. Acest model foloseste un electromagnet, care poate fi ori apropiat sau indepartat rezultand o rezistenta diferita. Acest mecanism de rezistenta/franare, implica gradul de dificultate cu care vei pedala in functie de modul in care este acesta ajustat. In plus acest model, din punct de vedere tehnologic este dotat cu o volanta avand un diametru de 35 cm, cu o greutate de 9 kg care determina miscarea intregii biciclete. Masa oscilanta de 10 Kg indica performante optime pentru exercitiile de tip cardio, care solicita muschii tuturor membrelor si ai torsului. Rolul volantei este de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, iar efectele se vor resimti asupra organismului, protejand articulatiile, cat si asupra aparatului in sine, care va avea o durata de viata mai lunga. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma cu dispozitive antiderapante si reglaj de planeitate, ce nu permit deplasarea bicicletei in timpul antrenamentului. 

     Aparatul se foloseste in felul urmator: Inainte de a un program de antrenament este întotdeauna bine sa faceti niste exercitii usoare pentru incalzire pentru a incalzi corpul si pentru a pregati cordul si aparatul pulmonar. Dupa incalzire programul de antrenament il incepeti la viteza redusa si cresteti in timp intensitatea antrenamentului pana cand bataile inimii ating valoarea de prag stabilita. In continuare mentineti frecventa cardiaca constant in functie de obiectivul pentru care va antrenat si anume: (pierderea in greutate, imbunatatire capacitatea respiratorie sau imbunatatirea capacitatii cardiovasculare). In primele saptamani de utilizare, sesiunea de antrenare nu trebuie prelungita mai mult de 20 de minute. Astfel ca o data ce increderea si capacitatile de antrenare sunt dobandite, sesiunile de antrenament pot sa fie efectuate pana la 60 de minute. La sfarsitul sesiunii de antrenament, va puteti relaxa prin efectuarea unor exercitii usoare de intindere. Folosind acest produs cu programul preferat de antrenament pedalati pentru o viata mai sanatoasa. 

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca va doriti un stil de viata sanatos: Verifica oferta pret

     Campania curenta, o viata activa indiferent de zi, aduce o reducere consistenta in dreptul aparatului de fitness Nautilius astfel: Verifica pret actualizat

 

Bicicleta orizontala Nautilius R628, 29 programe, greutate maxima utilizator 148kg

Lasă un comentariu