Bicicleta eliptica magnetica PODIUM OP13, performante (review)

       Renunta la curele de slabire prin infometare si aplica un exercitiu fizic regulat corpului tau si vei observa astfel in timp rezultate mult mai bune, rapid iar in acelasi timp te vei simti si bine. Nu spun acum ca ai putea manca orice si in cantitati mari, dar cu singuranta nici infometarea nu este solutia. Bicicleta eliptica magnetica PODIUM OP13 este alegerea perfecta in acest caz, un aparat de fitness complex care iti va pune la lucru toata zona inferioara a corpului tau. Sistemul de franare magnetic impune o rezistenta exercitiului incat tura de lucru sa fie una conforma cu abilitatile fizice individuale. Evolutia curenta va putea fi urmarita folosind computerul de bord care afiseaza in timp real progresele in exercitiu. Pentru a masura performantele in lucru pe o perioada de timp mai indelungata, aparatul genereaza mai multe statistici implementand valorile memorate pentru ultimile 10 sesiuni de lucru anterioare. Folosind bicicleta eliptica magnetica PODIUM OP13 vei observa o imbunatatire a starii de spirit si atfel vei fi mai energic, vei reduce riscul afectiunilor cardiovasculare, etc. Deasemena folosirea acesteia incetineste imbatranirea, imbunatateste activitatea cerebrala si mareste rezistenta la diverse boli.

Bicicleta eliptica magnetica PODIUM OP13

        Forma sistemului pedalier eliptic imbina avantajele mersului , alergatului cu cele ale ciclismului permitand o miscare uniforma pentru a pune la lucru toate grupele de muschi importante la nivel abdomen, picioare, fese, umeri si ale coloanei. Este recomandat inainte de inceperea oricarui exercitiu sa executi un procedeu de incalzire, trecerea la efortul sustinut sa fie unul progresiv. Deasemena in cazul in care nu esti invatat sa urmezi un program strict de antrenament si efort, iti recomand sa accesezi mai intai pana isi intra in ritm corpul sa accesezi primele nivele de dificultate.

Imagini pentru Bicicleta eliptica magnetica PODIUM OP13

     Greutatea volantei este de 3 kg, ceea ce este suficient pentru a creea o miscare lina si a oferi rezistenta la uzura in timp. Rezistenta pedalelor este mecanica, ceea ce inseamna ca o vei putea ajusta in 8 trepte, direct din comutatorul situat pe cadrul metalic al bicicletei elipice. Pedalele sunt reglabile, pentru a se potrivi fiecarui utilizator in parte, iar pentru un antrenament eficient, dispui de 12 programe diferite. Totusi, nu poti stoca in memoria aparatului si programe individuale. Fiecare utilizator in parte poate inregistra un profil personal, in care poate face diverse modificari care sa se potriveasca cu nevoile personale de lucru in timp (maxim 4 utilizatori se pot inregistra).

Imagini pentru Bicicleta eliptica magnetica PODIUM OP13

       Aparatul fitness vine dotat cu un computer bord central performant format din zona butoane de comanda si afisor cu display LCD in culori . Principalii indicatori ai computerului de bord fac referire la:  Puls, timp, viteza, distanta, calorii, RPM, scan, ceas, temperatura, THR, calendar si BodyFat.

   Tot in partea frontala, ghidonul poate fi reglat dupa preferintele utilizatorului, mai sus, in jos sau mai aproape de corp. Manerele de sustinere sunt prevazute cu mansoane din cauciuc rezistenta cu proprietate antiaderenta sub care se afla senzori de detectie puls. Datele obtinute in timpul exercitiului vor fi transferate astfel catre computerului de bord care va raporta totul in timp real. Greutatea maxima suportata de aceasta este de 110 Kg. Rolul voalantei de 3 Kg este aceea de a asigura o miscare cat mai lina datorita inertiei, exercitiul fiind unul mult mai sigur si eficient. Centrul de greutate al aparatului are o baza de sustinere ferma, aparatul avand in dotare opritori pentru o fixare mai buna pe orice suprafata. Deasemena sunt disponibile in sistem rabatabil mai multe roti de deplasare pentru o manevrare usoara dintr-o locuinta in alta, mai ales ca are o greutate de 27 Kg.

      Pedalele de dimensiuni mari iti permit sa ai o stabilitate excelenta in timpul exercitiilor, picioarele fiind fixate pe pozitie exacta chiar si atunci cnad incerci un sprint sau variezi comanda de lucru intr-o treapta superioara, pentru mai mult efort. Suprafata este una antiaderenta care iti va permite utilizarea aparatului de fitness cu sau fara pantofi adecvati pentru sport. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o bicicleta eliptica performanta dotata cu cele mai noi tehnologii pentru a te ajuta sa monitorizezi progresele facute in timpul andtrenamentelor acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret


       Daca ai noroc zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret avand un discount destul de semnificativ: Vezi pret actualizat

Bicicleta eliptica magnetica PODIUM OP13

Lasă un comentariu