Trotineta aluminiu Kondition Urban Fastrack, pret, specificatii design

        Trotineta aluminiu Kondition Urban Fastrack este o alegere potrivita daca vrei sa iesi in evidenta circuland rapid in mediile aglomerate sau in trafic, folosind propria energie ce imprima forta de deplasare. Este un model ideal pentru deplasari atat pe distanta lungi sau scurte in interes de agrement sau pentru a fi folosit ca mijloc de transport in mod frecvent, zi de zi. Constructia ese una adaptata atat suprafetelor nivelate cat si pentru zone mai denivelate, asa cum se intampla cu majoritatea trotuarelor din marile orase. Principalele caracteristici oferite de aceasta fac referire la:

  • Ghidon ajustabil;
  • Manere pliabile, din spuma moale care asigura protectie termica;
  • Baza de sustinere aderenta, antialunecare;
  • Greutate maxima admisa: 100 kg;
  • Nerecomandata copiilor sub 5 ani;
  • Marime roata: 200/200 mm;
  • Dimensiuni: 91 x 13.5 x 107 cm.

Trotineta aluminiu Kondition Urban Fastrack , negru

       Cadrul are o constructie 100 % din aluminiu, un aliaj ce ofera rezitenta multipla la socuri dar si o greutate mai mica in transport, util mai ales atunci cand stai la bloc. Trotineta a fost proiectata pentru a sustine o greutate de pana la 100 Kg. Sistemul de tractiune este compus din 2 roti din spuma moale, un ghidon ajustabil care stabileste directia si o suprafata abraziva care are la suprafata striatii din cauciuc, pentru a preveni alunecarea piciorului.Sistemul de atenuare socuri pe ambele roti functioneaz foarte bine, trotineta reusind sa amortizeze cu succes denivelarile produse pe suprafata de rulat incat siguranta si confortul utilizatorului sa nu fie afectate.

    Sasiul trotinetei care are o distanta fata de sol de 14 cm, este dotat si cu o suprafata antiderapanta ce ne permit o echilibrare si o priza mai buna la picioare. Pentru siguranta si protectia noastra trotineta are in dotare si ochi de pisica cu iluminare pe aparatoarea de la roata din spate cu stop pe frana. Dupa fiecare folosire, trotineta Kondition Urban Fastrack se poate strange pentru a ocupa un spatiu mai restrans in locuinta proprie. Deasemenea in cazul in care esti un incepator, este recomandat sa porti genuchiere si casca de protectie pentru a nu te accidenta. O recomand tuturor care sunt in situatia deciziei de a alege un mode care sa se plieze perfect pentru nevoile de oras.

Recomandare:

          Ideala pentru oras, cu trotineta Kondition ajungi in siguranta si rapid oriunde ti-ai propus, acum si la oferta de pret: Verifica oferta pret


         Oferta curenta o aduce la un pret mai mic decat cel standard: Verifica pret redus

Trotineta aluminiu Kondition Urban Fastrack , negru

Lasă un comentariu