Televizor LED Allview, 55cm, 22ATC5000-F, performante (review)

    Televizorele accesibile sunt mereu la mare cautare, mai ales atunci cand se prezinta cu o imagine calitativa la standardul Full HD, cel mai bun exemplu fiind chiar Allview, 55 cm, 22ATC5000-F. Acesta este excelent pentru un apartament de dimensiuni medii, sau pentru a fi utilizat la bucatarie, pentru a anima atmosfera. Avand o diagonala de 60 cm, Allview 22ATC5000-F poate fi considerat o solutie viabila si in cazul acelora care doresc sa il utilizeze ca un al doilea monitor, conectat la laptop sau PC. Astfel poti urmari serialul/filmul preferat pe un ecran mai mare sau poti exersa aptitudinile personale in materie de gaming. 

Televizor LED Allview, 55cm, 22ATC5000-F, Full HD, Clasa A

    Allview 22ATC5000-F beneficiaza de un ecran in format plat care masoara in diagonala 55 cm, incadrat de rame din plastic ce ocupa o suprafata mica din dimensiunea acestuia, pentru a pune astfel in evidenta imaginile transmise. Privit din lateral rama are un format subtire, iar designul este unul potrivit pentru o locuinta moderna. Poate fi folosit si ca o alternativa perfecta in cazul unui monitor, conectat la un laptop sau unitate PC pentru a urmari filme si seriale online si de ce nu pentru a te juca jocuri impreuna cu prietenii. Acesta cantareste 2.1 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 21 W (clasa A). Cele doua picioruse pozitionare simetric ii asigura o pozitionare optima indiferent de suprafata, echilibrul fiind unul perfect.

     Display-ul de dimensiune 55 cm suporta rezolutii Full HD la o calitate a imaginii de 1920 x 1080 pixeli. Imaginile astfel redate beneficiaza de urmatoarele caracteristici de imagine: o luminozitate de 220 cd, un contrast dinamic de 3000:1 si un timp de raspuns de 8 ms. Deasemenea imaginea poate fi ajustata in functie de preferinte urmarind temperatura culorilor (Color Temperature), format imagine wide sau 16:9, ZOOM Modes (functie zoome imagine), luminozitate, contrast, culori etc. Luminozitatea oferita de ecranul de 55 cm ajunge la 220 cd/mp, o valoare potrivita pentru dimensiunea acestuia. Unghiul de vizibilitate de 178° face posibila vizualizarea emisiunii sau filmului preferat din aproape orice pozitie. Caracteristicile de imagine si filtrare, Digital Noise reduction si Comb Filter anuleaza zgomotele din timpul transmisiunilor pentru a avea astfel parte mereu de imagini clare si curate. Utilizand functia Time Shifting poti inregsitra continutul programelor favorite pe suport HDD, ca apoi sa poti reda sau derula continutul inregistrat pentru a parcurge informatia mult mai rapid. Daca vrei sa revezi o secventa anterioara, te poti intoarce la aceasta si poti opta intre a continua de la acel moment vizionarea sau a relua transmisiunea in timp real.

    Pentru ca experienta audio-video sa fie completa, televizorul dispune de sistem audio cu doua boxe, fiecare dintre acestea avand o putere RMS de 3 W.  Sunetul este clar, nu distorsioneaza, iar in cazul in care iti doresti o putere mult mai mare il poti conecta cu o mufa jack la un sistem audio extern. Televizorul beneficiaza si caracteristica “Child Lock” ce va permite sa blocati anumite programe, pentru a fi indisponibile vizualizarii de catre copii. Televizorul beneficiaza si de functie TELETEXT si Sleep Timer – ce permite o oprire automata selectand o durata de timp prestabilita.

     Tunnerul de selectie programe DVB-T/DVB-C va permite receptia programelor intr-un numar foarte mare, banda de selectie fiind una de lungime receptie extinsa. Deasemenea pentru cei care au in pachetul de cablu optiunea card CI+, acesta este prevazut si cu slot CI+ (permite decodificarea programelor automat). Slotul CI+  este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa elimini o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si puteti opta pentru decodorul pe slot CI+. De asemenea, capacitatea de stocare proprie a produsului este de 200 canale TV.

     O alta noutate pentru acest televizor o reprezinta asistentul vocal AVI, ce permite o interactiune inedita prin comenzi vocale direct de pe telefonul tau. Pentru aceasta functia ai nevoie sa folosesti un telefon Allview conectat la televizorul tau. Asistentul AVI AVI preia comanda vocala si o transpune, prin chromecast, pe televizor. Vei putea viziona la calitate maxima tot ce iti doresti, in materie de filme, emisiuni, videoclipuri sau imagini de orice fel.

      La capitolul conexiuni fizice acesta este prevazut cu 1 port HDMI, intrare USB 2.0, intrare casti si coaxial. Poti reada imagini sau urmari un film conectand stick-ul de date la portul USB 2.0, acesta avand integrat un sistem de redare automat fisiere video/imagini in format MPG,MPEG,DA,VOB,MKV,MP4,MOV,FLV,3GP,AVI,ASF,WMV. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu tehnologii de ultima generatie la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Profita zilele acestea de reducerea semnificativa de pret si achizitioneaza-ti televizorul dorit la un super pret: Verifica pret redus
Televizor LED Allview, 55cm, 22ATC5000-F, Full HD, Clasa A

Lasă un comentariu