Televizor LED Smart Allview, 62cm, 25ATS5000-F, performante (review)

    Allview, 62 cm, 25ATS5000-F este un televizor din noua generatie dotat cu sistem de operare Android ce iti permite sa ai acces rapid la o multime de aplicatii din Market. Este o solutie ideala in cazul in care doresti sa faci o achizitie cat de curant, mai ales ca beneficiaza de avantajul interfetei smart, pentru a fi conectat la informatie in timp real, retele sociale si mult mai cunoscutele aplicatii de streaming video, Netflix si YouTube. Sistemul de operare baza pe Android ofera utilizatorului libertatea de a instala numeroase aplicatii Tv de streaming online, retele sociale sau chiar jocuri online. Android iti ofera accesul la o bibleoteca vasta de aplicatii pe care le poti instala daca ai un cont valid in Google App Store. Interfata disponibila televizorului Allview ofera o experienta de navigare fluenta, nu apar interferente vizibile experienta fiind una cat se poate de interactiva. Poti seta un numar de 4 aplicatii pe care le poti accesa rapid din bare de scurtaturi. 

Televizor LED Smart Allview, 62cm, 25ATS5000-F, Full HD, Clasa A

    Ca dimensiuni acesta se potriveste ideal unei camere de suprafata mai mici sau la bucatarie. Imagineaza-ti sa il ai la bucatarie, iar in timp ce gatesti sau urmaresti pe YouTube modul de preparare al unei retete pe care tu o experimentezi chiar in acel moment. Deasemenea poti urmari filmele si serialele preferate sau stirile care conteaza in timp cat gatesti. Intr-o camera de dimensiuni mai mici, sau in dormitorul copilului, acesta reprezinta o alegere perfecta. Imaginile exprimate de ecranul de 62 cm, in format Full HD, sunt unele bine conturate la aspectul culoare, contrast si luminozitate. 

Televizor LED Smart Allview, 62cm, 25ATS5000-F, Full HD, Clasa A

    Designul sau in mod general este unul placut, fiind compact dar nu in formatul cel mai slim, dar nu este clar un dezavantaj asta. Cele doua picioruse asezate in pozitiile de limita ecran ii ofera stabilitate oriunde, pe orice suprafata. Ramele ce inconjoara ecranul preiau o mica parte din acesta, lansand la libera vedere cea mai mare parte din suprafata sa frontala 95%, partea mai groasa fiind observata in zona de jos, la imbinarea cu suportul de sustinere. Poti alege sa pozitionezi acest televizor undeva la inaltime, folosind un suport de tip VESA, avand standardul de 100 x 100. In mare nu ar trebui sa fie asta o mare problema, deoarece Allview, 62 cm, 25ATS5000-F este un model compact ce masoara 566 x 367 x 169 mm, avand greutatea de 2.88 Kg.

1. CALITATE IMAGINE, Allview, 62 cm, 25ATS5000-F

    Calitatea imaginii ar trebui sa fie punctul de reper care sa ne intereseze cel mai mult, Allview 25ATS5000-F fiind decis sa ia toate punctele si la acest capitol. Ecranul cu diagonala de 62 cm suporta o rezolutie Full HD (1920 x 1080 pixeli), fiind suficient pentru a avea parte de o experienta buna in privinta transmisiunilor prin cablu standard. Ceva limitari apar doar la continutul video platit, acolo unde sunt disponibile si stardarde superioare de imagine UHD ce nu pot fi reproduse pe ecranul acestuia. Bineinteles pastrand proportiile pretului de achizitie pe care il are, as spune ca acesta isi face datoria corect fata de utilizator, avand o exprimare foarte clara in raport cu imaginile transmise. 

   Cateva lucruri sunt importante la acest model atunci cand vine vorba de imagine: Unghiul de vizualizare de pana la 178 de grade – indiferent de zona de unde il vei privi, televizorul nu da impresia de ecran care lucreste, detaliile fiind un aspect destul de important, – timpul de raspuns de 8 ms – televizorul reactioneaza rapid si transmite fara sa aiba intreruperi toate informatile pe ecranul de 62 cm. Este un detaliu important care se va fi vizibil in timpul transmisiilor de evenimente sportive sau filme de actiune. 

    Imaginile sunt active pe ecran avand urmatoarele caracteristici de redare: luminozitate 200 cd/mp, contrast nativ 5000:1 si aspect imagine 16:9. Caracteristicile superioare de imagine De Interface impiedica pierderile de informatie in cazul imaginilor ce se succed rapid, in timp ce Picture enhancements asigura o cromatica optima imaginilor transmise pe fond intunecos sau luminos, modificand intensitatea luminilor si aducand o corectie a contrasului, culorii si luminozitatii.

  Sunetul va fi redat prin doua difuzoare stereo ce livreaza putera totala de 5 W. Nu este un sunet foarte intens, dar raportat la o camera de dimensiuni mai mici, este perfect. Pentru mai multa calitate poti achizitiona separat un soundbar pe care sa il conectezi la acesta. Modificarea caracteristicilor de sunet sau imagine se poate face cu ajutorul telecomanzii din dotare. Aceasta este unica atat pentru zona de televizor cat si interfata Tv. Semnalul are o arie de eficienta de pana la 7-8 metri.

2. Conectivitate:

     La partea de conectivitate, putem spune ca acesta nu duce lipsa de mai nimic, este un model optimizat pentru tot felul de activitati care implica redarea dupa dispozitive externe: beneficiaza de 3 intrari HDMI, 2 porturi USB, intrare casti, intrare PC si Slot CI+. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau reusind sa eliminati o buna parte din cabluri. Astfel, nu mai ai nevoie de decodorul clasic folosit de distribuitorii de televiziune prin cablu si poti opta pentru decodorul pe slot CI+. Elementele de conexiune se regasesct toate pe o singura parte conform cu imaginea urmatoare:

Televizor LED Smart Allview, 62cm, 25ATS5000-F, Full HD, Clasa A

     Conectarea la internet se va putea atat prin wireless cat si LAN, acesta fiind dotat cu un adaptor de retea internet Wi-Fi. Memoria interna este de 1 Gb in timp ce HDD-ul unde vor fi stocate mare parte din aplicatii are o capacitate de 8 Gb.

Recomandare:

        Este un televizor care il recomand tuturor, o investitie excelenta, nu este foarte scump,iar calitatea este garantata: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de o reducere destul de consistenta zilele acestea, asa ca iti recomand sa verifici pretul din oferta chiar acum: Verifica pret actualizat

Televizor LED Smart Allview, 62cm, 25ATS5000-F, Full HD, Clasa A

Lasă un comentariu