Epilator IPL Braun BD3001 + Gillette Venus (REVIEW)

      Noua tehnologie IPL ofera numeroase avantaje atunci cand vine vorba de epilarea definitiva, astfel ca in ultimul timp au aparut pe piata mai multe astfel de dispozitive, la inceput mai scumpe, mai acesibile acum, asa cum se intampla si cu IPL Braun BD3001. Acesta ofera o solutie revolutionara de indepartare a firelor de par nedorite folosind tehnologia pulsatiilor luminoase IPL. Totul este simplu si nu implica durere si se potriveste oricarui tip de ten. Sistemul exclusiv Senso Adapt include un senzor  de citire a nuantei pielii care citeste si adapteaza intensitatea luminii la fiecare impuls, pentru un tratament sigur si eficient

Epilator IPL Braun BD3001 + Gillette Venus, 250.000 pulsatii, SensoAdapt, Alb

      Designul compact si greutatea redusa face ca acesta sa poata fi utilizat cu usurinta de oricine, inclus chiar in bagajul de calatorie fara a ocupa un spatiu foarte mare. Chiar pachetul comandat cuprinde o borseta din piele ecologica unde se vor regasi aparatul cat si accesoriile, pastrate in deplina siguranta. In functie de culoarea parului si a tenului, numarul de sedinte pe care trebuie sa le parcurgi pentru indepartarea firelor de par poate varia. Aparatul este mai putin eficient pentru parul blond aprins, roscat, gri sau alb unde cantitatea de melanina este scazuta si nu se absoarbe lumina intensa generata de epilator. Cel mai bine iti poti face o idee privind eficienta acestuia daca urmaresti atenta urmatoarea diagrama de performanta:

Epilator IPL Braun BD3001 + Gillette Venus, 250.000 pulsatii, SensoAdapt, Alb

¬† ¬† ¬†Principiul de actiune este urmatorul: emiterea unui puls luminos foarte intens care este absorbit de diferite structuri ale pielii, in cazul nostru radacina firului de par.¬†Tehnica IPL poate fi folosita pentru indepartarea definitiva a firelor de par (epilare progresiv definitiva).¬†Cu cat firul de par este mai inchis la culare, cu atat procesul este mai eficient. Nu toate firele de par sunt insa distruse in acelasi timp. Lumina pulsata actioneaza numai pe acele fire de par care se gasesc in faza de crestere. Parul creste in trei faze (anagen, catagen si telogen) dar nu poate fi distrus decit in anagen, care este faza de crestere activa. Pe masura ce se realizeaza mai multe sedinte, un numar din ce in ce mai mare de fire este distrus. In final, un procent de 80% pana la 90% din acestea sunt distruse definitiv.¬†Durata sedintei depinde de marimea zonei. Pentru zonele mici (fata, axila) nu dureaza mai mult de 5 -10 minute, iar pentru cele mari (membre, spate) se poate intinde pana la 1 ‚Äď 2 ore. Sedintele vor fi efectuate la un interval de 5 ‚Äď 8 saptamani, in functie de zona epilata (firele de par cresc cu viteze diferite in zone diferite ale corpului).¬†In urma primei sedinte de epilare cu lumina pulsata, parul va incepe sa cada (timp de 1-2 saptamani) fiind eliminate aproximativ 60% din totalul firelor de par. In timp, dupa cateva sedinte, incep sa creasca fire de par mai fine si mai deschise la culoare.¬†Dupa caderea parului va urma o perioada de lipsa de par de citeva saptamini, pana cand incep sa creasca noile fire de par care la momentul tratamentului nu erau in faza de crestere activa. In momentul in care se inmultesc suficient, dupa cca. 6-8 saptamini de la sedinta de epilare anterioara, se va efectua o noua sedinta.

Epilator IPL Braun BD3001 + Gillette Venus, 250.000 pulsatii, SensoAdapt, Alb

 

¬† ¬† Trebue precizat ca rezultatele nu sunt imediate, iar rezultatele individuale difera de la o persoana la alta persoana. Majoritatea utilizatorilor vor √ģncepe sa observe rezultatele la 1 saptamana sau 2 saptamani de la iniŇ£ierea tratamentului. √én acest timp, este posibil sa aveti impresia ca parul inca creste, insa, de fapt, acesta este √ģmpins √ģn afara. Folosind epilatorul cu lumina intens pulsata Braun BD3001 sunt necesare pana la 3 sedinte astfel incat durata intregului tratament se poate intinde pe o perioada de jumatate de an, sau mai mult pentru persoanele cu nuante de piele mai √ģnchise la culoare.¬†Cele mai bune rezultate se obtin ¬†cu acest aparat daca firul de par este mai inchis la culoare si mai gros si pielea cat mai alba. Lumina pulsata sau lumina laserului trebuie sa fie absorbita cat mai putin la trecerea prin piele (de aceea este important ca aceasta sa fie cat mai alb posibila), dar trebuie sa se absoarba cat mai mult in radacina parului, de catre melanina (pigmentul) continut in acesta, pentru a-l putea incalzi pana la dezactivare. Lumina pulsata ¬†poate fi utilizata cu succes in orice combinatie de culori ale pielii si parului ‚Äď mai putin pentru parul alb.

¬† ¬† ¬†Epilarea cu ceara este interzisa pe toata perioada sedintelor de foto-epilare. Intre sedinte se va folosi doar rasul sau tunsul. Pielea ar trebui sa fie cat mai alba cu putinta, deci expunerea la soare ‚Äď bronzatul ‚Äď trebuie evitate incepind cu 30-45 zile inainte de tratament, precum si pe toata perioada tratamentului. Daca tratamentul implica zone expuse la soare in mod curent ‚Äď fata, gambe etc. este recomandata folosirea unei creme protectoare cu factor de protectie cat mai ridicat. Dupa ce am prezentat pe scurt aceste indicatii ale tratamentului de indepartare a surplusului de par am sa prezint acest aparat de top care nu o sa va dezamageasca dupa folosirea lui. Pentru picioare durata de epilare recomandata este de 20 minute, in zona bikinilor se recomanda o folosire de maxim 5 minute, pentru brate 8 minute iar la axile 3 minute.¬†

        Aparatul emite un impuls luminos foarte intens care apoi este absorbit de diferite structuri ale pielii radacina si fir de par, procedeu care daca este urmat 7-8 sedinte la interval de 1 saptamana duce la caderea in timp a parului inestetic. Efectul este unul de lunga durata si da rezultate cu atat mai bune daca firul de par este inchis la culoare, de regula negru. Poti selecta si un nivel de intensitate al luminii potrivit pentru pielea ta, in cazul de sensibilitate la nivelul pielii recomand sa folosesti treapta 1 pe care o poti varia pana la o valoare maxima la treapta 2. Eficacitatea epilarii prin tehnologia IPL depinde de tipul si culoarea pielii si a parului. Detectorul de culoare a pielii blocheaza impulsul luminos atunci cand pielea este prea inchisa la culoare. Aparatul poate fi folosit fara oprire, fara a depinde de autonomia din baterie, acesta beneficiind de o alimentare directa la priza.

Epilator IPL Braun BD3001 + Gillette Venus, 250.000 pulsatii, SensoAdapt, Alb

 

        Flash-ul luminos cuprinde o zona suficient de mare astfel incat un epilat complet sa nu dureze mai mult de20 de minute, in functie de priceperea fiecaruia. Aparatul de epilat poate fi folosit conectat la priza sau pe baterie, autonomie fiind de aproximativ 600 de flash-uri la o incarcare completa. Lampa de inalta performanta pe baza de quartz are o capacitate maxima de 4 x 75.000 impulsuri de lumina.

        Epilatorul Braun BD3001 asigura un tratament sigur si eficient pentru fata, brate, subrate, picioare si zona inghinala. In toata aceasta perioada de folosire, medicii recomanda sa nu expui zonele tratate la soare. Alimentarea sa se face doar la retea, aparatul nefiind functional pe baterie. In pachetul promo comandat, primesti pe langa aparatul Braun BD3001, un incarcator, iar ca bonus soseste si un aparat de ras Gillette Venus. 

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv cu adevarat revolutional capabil de cele mai bune rezultate in cel mai scurt timp posibil: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea avand o reducere consistenta, pret la cate consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Epilator IPL Braun BD3001 + Gillette Venus, 250.000 pulsatii, SensoAdapt, Alb

LasńÉ un comentariu