Bucatarie Kring Oana, pret, specificatii design (review)

    Bucataria este un spatiu important al casei si de aceea ea trebuie să fie practică, confortabilă, luminoasă, să ofere posibilitatea de a te mișca în voie si sa aiba suficient spatiu pentru a lua masa impreuna cu familia. Bucataria Kring Oana este o alegere perfecta ca viitoare achizitie daca intentionezi sa mobilezi bucataria iar bugetul este unul mai limitat, un mobilier ce acorda o atentie sporita zonelor de depozitare de diferite dimensiuni. Urmatorul aspect pe care trebuie sa il verifici daca il indeplineste setul de mobilier Kring Oana este acela al dimensiunilor. Dimensiunile exacte pot fi comparate conform cu desenul tehnic de mai jos:

Bucatarie Kring Oana, 200x195,5x60 cm, alb lucios / rosu lucios

   Rolurile și importanța pe care o bucătărie le are într-o gospodărie nu trebuie neglijate, pentru că într-un final efectele sau consecințele se vor răsfrânge asupra ta. Bucătăria trebuie mobilată și echipată ținând cont de toate funcțiile pe care aceasta le are. Timpul petrecut în bucătărie poate fi o experiență mult mai plăcută dacă mobila de bucătărie este bine concepută, mai ales acum când bucătăria a preluat câteva din atribuțiile camerei de zi. Kring Oana este un mobilier care te face sa te simti bine in jurul sau deoarece beneficiaza de numeroase spatii de pastrare la indemana. Setul de bucatarie Kring Oana este disponibil in doua variante de culori, alb imaculat sau rosu si alb.

Atunci cand vrei sa ai o bucatarie practica, dar nu esti dispus sa compromiti partea sa estetica, trebuie sa analizezi configuratia spatiului si sa iti creezi un “plan de atac”. Pozitionarea mobilierului in spatiu este un criteriu care face diferenta intre o bucatarie bine organizata si una extrem de aglomerata, atat fizic cat si vizual. Asadar, primul pas in amenajarea bucatariei tale este sa iti imaginezi cum anume ar trebui sa fie dispus mobilierul.

Bucatarie Kring Oana, 200x195,5x60 cm, alb lucios / rosu lucios

    Fiind confectionata din PAL, un material tratat chimic, este rezistenta la umezeala si are un pret accessibil. Combinatia cromatica contrastanta, dintre rosu si alb sau alb imaculat faciliteaza integrarea acestui mobilier in orice tip de decor. Acest mobilier cuprinde mai multe spatii de depozitare astfel: 5 spatii de depozitare superioare si alte 5 in zona inferioara, toate respectand aceeasi cromatica contrastanta, rosu/alb sau alb imaculat in functie de modelul ales. Corpurile inferioare au blat dintr-o bucata, nedecupat, de grosime 16 mm, realizat din 2 placi de PAL dublat. Spatierea este una foarte buna, iar daca privesti multitudinea de rafturi si zone de depozitare, vei gasi cu siguranta un loc potrivit pentru oricare instrument de gatit din bucataria ta. Constructia mobilierului include spatii dedicate ce asund la interior chiuveta, aparatele incorporabile sau chiar hotele de bucatarie.

    Usile din zona de jos a blatului de bucatarie sunt echipate cu manere metalice prinse in suruburi astfel incat sa reziste presiunii unei utilizari de lunga durata. Blatul care se desfasoara deasupra sertarelor, este unul foarte gros si tratat cu lac special care ii confera un luciu si rezistenta sporita la zgarieturi. Aici e si zona care va fi supusa de cele mai multe ori uzului, asa ca acest tratament al lemnului va limita din efectul utilizarii.

   Mobilierul ideal pentru o bucatarie mica este cel compact si multifunctional, cu spatii inteligente de depozitare, care nu ocupa foarte mult spatiu. De aceea, este recomandat sa eviti mobila masiva si grea si sa te orientezi spre astfel de piese de mobilier de bucatarie, usoare, dar de calitate superioara, care vor oferi spatiului un aspect aerisit si ordonat. Gandeste in avans designul bucatariei tale, inclusiv directia si modul in care se vor deschide usile dulapurilor, astfel incat sa salvezi cat mai mult spatiu. In zona superioara utilizatorul beneficiaza de avantajele unui corp suspendat care cuprinde o multime de spatii de depozitare. Rafturile sunt trainice, rezistenta la sarcini de pana la 25 Kg. 

   Sunt multumita de alegerea facuta, bucataria acum arata extraordinar cu noua mobila, aspectul general fiind unul modern si functional, avand acces rapid la toate lucrurile necesare unei familii obisnuite.

Recomandare:

    Consider ca este o solutie perfecta daca vrei sa iti redecorezi bucataria fiind o structura de mobilier ce va spori impresia de volum. Mobilierul degajat nu va sufoca încăperea si va ajuta la crearea unei senzaţii de spaţiu liber: Verifica oferta pret

   Daca reusesti sa il achizitionezi si cu reducerea de pret care este prevazut acum in magazinele online consider ca este un best buyVerifica pret redus

Bucatarie Kring Oana, 200x195,5x60 cm, alb lucios / rosu lucios

Un comentariu la „Bucatarie Kring Oana, pret, specificatii design (review)<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-db0cc10657e69' data-rating='5' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

Lasă un comentariu