Masa extensibila Kring Wow I, grosime PAL 54mm (review)

    Atunci când îți amenajezi bucătăria, de multe ori prima opțiune care îți vine în minte pentru zona de servit este masa. Pentru a obtine cat mai mult spatiu in locuinta ta, dar sa beneficiezi si de utilitatea unei mese pentru a servi mancarea de zi cu zi, ai optiunea alegerii unui model extensibil. Alege masa extensibila Kring Wow I pentru a mobila bucataria ta intr-un format inedit extensibil astfel incat sa beneficiezi de ambele avantaje, spatiu mai mare in interirul locuintei tale si o zona de stat si savurat mesele zinice, alaturi de familie sau prieteni. In functie de necesitatile de moment, prin forma sa extensibila cu blaturi suplimentare, masa Kring Wow I permite utilizarea acesteia de pana la 8 membrii. In forma cea mai extinsa masoara dimensiunile conform cu imaginea alaturata. 

Masa extensibila Kring Wow I, grosime PAL 54mm, grosime placi secundare 18mm, L 43 -200 / H 77 x A 95 cm, culoare optica beton(gri)

   Deoarece locul in care mancam e foarte important, trebuie  sa stii ca aceasta masa asigura un loc lejer pentru 8 persoane, fiind un element de mobilier care va asigura perfect partea functionala cat si cea estetica. Masa extensibila reprezinta o piesa de mobilier care ofera mai multe functionalitati. E bine sa o ai mereu in casa, atat pentru uzul curent, cat si pentru utilizari ocazionale. Aceasta pot fi folosita oriunde, fiind portabila, impresionand prin design si calitatea materialelor de constructie. In forma cea mai restransa, masa Kring Wow I, arata conform imaginii urmatoare: 

 

       Din punct de vedere al designului, masa masoara in dimensiuni 43/200 x 77 x 95 cm fiind realizata pe o structura rezistenta din MDF cu imbinari metalice la capete, cu blat din PAL. Pentru un aspect mult mai placut poti alege o fata de masa textila cu motive florale astfel incat aspectul interior al bucatariei sa fie unul mult mai deosebit. In cazul in care apar accidente si masa se murdareste, aceasta poate fi curatata cu usurinta datorita suprafetei metalice. 

      Masa Kring Wow I este atat un element util cat si unul care imbogateste aspectul bucatariei, dandu-i personalitate si eleganta. Una dintre cele mai importante piese de mobilier din bucatarie sau living este fara indoiala masa. In afara faptului ca trebuie sa fie rezistenta, stabila si confortabila, uneori masa trebuie sa aiba si alte caracteristici, cum ar fi versatilitatea in ceea ce priveste dimensiunile. 

Avantaje:

– pret atractiv
– structura rezistenta    
– forma extensibila

      Odata initiata comanda am primit acasa a doua zi coletul iar pana seara era deja montat, intreg proces fiind unul simplu si poate fi urmarit din fisa de instructiuni. Aceasta vine pe bucati fiind impartit astfel in mai multe parti componente pentru a facilita transportul mult mai usor.

Recomandare:

        Masa Kring Wow arata bine din toate punctele de vedere fiind o investitie atat calitativa cat si din punct de vedere estetic totul la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Deasemenea daca ai noroc, o poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

Masa extensibila Kring Wow I, grosime PAL 54mm, grosime placi secundare 18mm, L 43 -200 / H 77 x A 95 cm, culoare optica beton(gri)

Un comentariu la „Masa extensibila Kring Wow I, grosime PAL 54mm (review)<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-25f2789963ef0' data-rating='4.6' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

  1. Bună! Și eu sunt la renovarea bucătăriei de apartament, și m-ar interesa o astfel de masa. Întrebarea mea este dacă se pot schimba culorile, deoarece eu am bucătărie gri deschis cu gri antracit. Aștept răspuns. Mulțumesc mult!

    Răspunde

Lasă un comentariu