eMAG sarbatoreste majoratul la 18 ani cu reduceri consistente

     Maine 3 decembrie eMag sarbatoreste majoratul la 18 ani de cand activeaza pe piata din Romania si cu aceasta ocazie anunta o campanie de proportii cu reduceri totale in valoarea de 10 milioane de lei si carduri cadou cu valoarea de 10% din comanda.

   Pe 3 decembrie, se împlinesc 18 ani de la prima comandă online pe eMAG și vrem să sărbătorim evenimentul într-un mod memorabil. De ziua noastră, dăm cea mai tare petrecere și invitațiile vin cu extra reduceri de 10 milioane de lei! Clienții vor avea de ales dintr-o gamă largă de produse, la super prețuri, pentru că vrem ca toată lumea să se bucure de petrecerea noastră!

   Pentru a beneficia de voucherul cadou va trebui sa folosesti codul special eMAG18ANI, dar mai multe informatii gasesti in ghidul de cumparaturi disponibil la urmatoarea adresa: Ghid de cumparaturi eMAG 18 ani.

    E ocazia perfecta pentru a pune la cale cadourile de Mos Craciun mai ales ca nu mai e mult timp pana cand vin sarbatorile. Sfatul meu e sa verifici din timp preturile iar maine la prima ora daca observi ceva pe placul tau la un pret foarte bun sa actionezi rapid deoarece stocurile vor fi limitate. 
    Sunt de urmarit urmatoarele categorii de produse:

Telefoane mobile si accesorii


Televizoare si electronice


Electrocasnice si incorporabile mari


Produse de ingrijire personala


Articole de vestimentatie de sezon

   Daca luam in considerare actiunile din anii precedenti, vedem ca stocurile s-au epuizat rapid, iar in vederea disponibilitatii voucherelor cadou, a existat un contor grafic ce indica in mod grafic disponibilitatea voucherelor ramase ce se pot genera.

     Un alt sfat ar fi sa arunci un ochi si peste sectiunea resigilatelor, unde la fel pot aparea reduceri interesante la produsele reambalate si testate de specialistii eMag: Vezi promotii resigilate

 

Lasă un comentariu