Televizor LED Smart Hyundai 43 HYN 6450 B, review

   Hyundai Hyundai 43 HYN 6450 B este unul dintre cele mai accesibile modele de televizoare de mari dimensiuni, 109 cm, din gama 2017, care primeste acest avantaj suprem de a avea o interfata Smart. Cu ajutorul interfetei Smart, ai acces rapid la oricare informatie, online, sau poti utiliza aplicatii cu continut video dedicat, pentru filme si seriale online, esti in contact direct cu retelele sociale si ai acces rapid la casuta de email. Dintre cele mai apreciate aplicatii prezente, enumaram doar cateva: Netflix, Kodi, Hulu, Youtube, VLC Player. Avand in vedere evolutia in timp de migrare a intregului continut in online pe platformele pay per view, interfata Smart devine un feature care acum se regaseste pe cele mai multe televizoare. Urmareste serialele, videoclipurile si emisiunile online preferate direct pe televizor la o calitate vizuala si audio superioara.

       Televizorul arata foarte bine ca design, este subtire, iar ramele care inconjoara ecranul ocupa o suprafata mica din acesta, dand impresia de la distanta ca ar fi inexistente. Cele doua picioruse laterale ii vor oferi stabilitatea necesara indiferent de suprafata unde il vei pozitiona. Pentru control de la distanta are in dotare si telecomanda (meniu programabil in limba romana).

     Sistemul audio propriu este unul decent, in limita de putere 2 x 6 W, dar nu foarte extraordinar, fiind singurul minus pe care l-ar putea remarca o persoana mai exigenta. Desigur, cu un sistem audio dedicat, rezolvi aceasta problema daca doresti calitate suprema si la acest capitol. Per total sunetul se aude decent, este stereo, iar asta chiar si la volum maxim.

      Ecranul de dimensiuni medii, de 109 cm se potriveste perfect in cazul unui apartament, culorile sunt bine definite, lucru la care contribuie rezolutia Full HD care beneficiaza de aportul celor 1920 x 1080 pixeli. Poate fi folosit si ca o alternativa perfecta in cazul unui monitor, conectat la un laptop sau unitate PC pentru a urmari filme si seriale online si de ce nu pentru a te juca jocuri impreuna cu prietenii. Acesta cantareste 12.7 Kg, consumul mediu inregistrat fiind de aproximativ 68 W (clasa A). In Stand By consumul scade la 0.5 W. Caracteristicile de imagine Comb Filter si Digital Noise Reduction contribuie la eliminarea distorsiunilor cauzate de transmisie si semnal slab, oferind cea mai buna versiune a semnalului prin amplificare si eliminare zgomot de fond. In plus functia Digital Noise Reduction elimina intereferente ce se reproduc in mod general atunci cand imaginile sunt transmise intr-un ritm alert, cum ar fi cazul filmelor de actiune sau evenimente sportive. 
     
     1. Caracteristici imagine:

     Cateva lucruri sunt importante la acest model atunci cand vine vorba de imagine: Unghiul de vizualizare de pana la 178 de grade – indiferent de zona de unde il vei privi, televizorul nu da impresia de ecran care lucreste, detaliile fiind un aspect destul de important, – timpul de raspuns de 8 ms – televizorul reactioneaza rapid si transmite fara sa aiba intreruperi toate informatile pe ecranul de 109 cm. Este un detaliu important care se va fi vizibil in timpul transmisiilor de evenimente sportive sau filme de actiune. 

    Imaginile sunt active pe ecran avand urmatoarele caracteristici de redare: luminozitate 300 cd/mp, contrast nativ 4000:1 si aspect imagine 16:9. Alte functii disponibile pentru acest model sunt: Mod hotel – ce permite un consum echilibrat energetic, control parental cu blocarea anumitor programe tv si functie setare inchidere automata. 

      2. Conectivitate:

     La partea de conectivitate, putem spune ca acesta nu duce lipsa de mai nimic, este un model optimizat pentru tot felul de activitati care implica redarea dupa dispozitive externe: beneficiaza de 2 intrari HDMI, 2 porturi USB, intrare casti, intrare PC si Slot CI+, VGA, etc. Slotul CI+ este si el prezent. Acest slot este unul foarte important, prin intermediul sau ai posibilitatea sa elimini o buna parte din cabluri. Porturile de conectare se regasesc in zona laterala a acestuia.

   Este un Smart Tv veritabil cu functii avansate, acesta integrand mai mult aplicatii generaliste care iti da posibilitatea sa verifici adresa de mail, retele sociale si cateva jocuri integrate. Aplicatiile pe care le poti descarca si instala in interfata smart se gasesc in Google Play, un depozit distribuit pentru aplicații Tv care rulează pe sistemul de operare Linux. Comutarea dintre zona de televizor si interfata Smart este un proces rapid, care se executa instand, aceasta functie fiind disponibila din telecomanda. Utilizatorul are posibilitatea sa iti seteze aplicatiile cele mai des utilizate pe bara de scurtaturi ce se activeaza rapid din butonul telecomenzii. Deasemenea telecomanda este dotata si cu buton dedicat aplicatiei de video streaming Netflix, pozitionat in zona centrala.

   Conectarea la internet se va putea atat prin wireless cat si LAN, acesta fiind dotat cu un adaptor de retea internet Wi-Fi si port RJ-45. Memoria interna este de 1 Gb in timp ce HDD-ul unde vor fi stocate mare parte din aplicatii are o capacitate de 8 Gb. Procesorul este unul de tip A9/ Mali400, pe care l-am intalnit si pe unele telefoane mobile lansate de curand, foarte fiabil dealtfel, capabil sa produca surprize placute, de natura performante.

Recomandare:

        Este un televizor care il recomand tuturor, o investitie excelenta, nu este foarte scump,iar calitatea este garantata: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de o reducere destul de consistenta zilele acestea, asa ca iti recomand sa verifici pretul din oferta chiar acum: Verifica pret redus

Televizor LED Smart Hyundai 43 HYN 6450 B ,109 cm, FHD , WIFI integrat, Clasa A

Lasă un comentariu