Masa Air Hockey Action One Warrior, review, pareri

   Chiar daca sportul de societate Air Hockey nu este atat de intens mediatizat la noi in tara, fiind mai degraba rarisim intalnit in putinele centre de agrement, el poate fi o componenta distractiva la tine acasa impreuna cu prietenii ori familia. Masa joc Air Hockey Action One Warrior beneficiaza zilele acestea de o reducere consistenta, fiind unele dintre putinele modele ce vine cu un pret foarte bun pentru dimensiunea sa, un model ce se recomanda jucatorilor de orice nivel, incepator sau avansat. Am vazut ca unele firme mai occidentale chiar obisnuiesc sa creeze spatii dedicate angajatilor proprii unde pot sa se relaxaze si lege noi relatii sociale, de prietenie si cunoastere. Masa joc Air Hockey Action One Warrior se numara printre cele mai bune mese de hokey pe care le poti achizitiona din magazinele online. Avantajul modelului de fata este ca beneficiaza de dimensiunile standard, nu in miniatura, fiind destinata uzului atat pentru adulti si copii. Niciodata nu este tarziu sa incepi sa experimentezi un nou joc, ce include atat miscare, atentie si dexteritate. 

Reguli joc:

  • Jucatorii stau pe laturile opuse ale mesei.
  • Fiecare jucator foloseste un instrument special din plastic, care indeplineste rolul rachetei pentru a lovi discul
  • Scopul jocului este de a plasa discul in poarta adversarului.

Masa Air Hockey Action One Warrior, 122x61x76 cm

CARACTERISTICI, MASA JOC Air Hockey Action One Warrior:

– Material: MDF (E1) cu dimensiunile (L x l x h) cm 122 x 61 x 76 cm
– Sistem de ventilatie: UL si SGS;
– Alimentare: 110V/240V;
– Accessories: 2 x puc + 2 crosa.

      Masa joc Air Hockey Action One Warrior este usor de utilizat, este distractiva si acapareaza chiar si pe cei mai neexperimentati jucatori. Chiar daca nu ai auzit de acest joc, merita sa il incerci, totul pornind in primul rand de la invatarea regulamentului, care este destul de simplu de retinut. Important este sa ai o pereche care sa fie la fel de doritor de distractie, iar restul vine de la sine, la fel si invatatul regulilor, care se face din mers. Modelul va sta fara probleme in camera copiilor sau intr-un alt spatiu al locuintei. In jurul sau va trebui sa existe un spatiu de cel putin 200 x 160 cm, pentru ca fiecare jucator sa se poata misca in voie. In cazul in care modelul ti-a atras deja atentia, te vei bucura sa afli ca ofera un raport calitate-pret avantajos. Masa de joc Air Hockey Action One Warrior este un model multijocuri, fiind ideala pentru copii si adulti, deopotriva. In plus, este un obiect solid, iar durabilitatea si adaptabilitatea acestuia sunt motive insemnate care sa te convinga ca merita investitia.

Recomandare:

    Pentru o perioada de timp limitata, masa de joc Action One Warrior poate fi achizitionata la reducere de pret, oferta ce poate fi consultata aici: Verifica pret actualizat

    Ca orice produs online, aceasta beneficiaza de garantie si transport gratuit, daca o comanzi de aici

 

Masa Air Hockey Action One Warrior, 122x61x76 cm

Lasă un comentariu