Pat Kring Intense, pret si specificatii de design (review)

     Spatiul de dormit este important pentru toata familia, iar aici nu sunt acceptate compromisuri deoarece un somn odihnitor iti va oferi toata energia necesara unei zile de lucru. Un pat bun ar trebui sa indeplineasca aceasta conditie, iar daca esti si tu in cautarea modelului ideal, cel mai bun exemplu este Kring Intense. Asadar daca ai decis sa faci aceasta achizitie, vom vedeam in continuare care sunt avantajele pe care le ofera patul Kring Intense. Acesta ofera un spatiu optim pentru 2 persoane fiind ideal pentru a fi utilizat intr-un dormitor.

Pat Kring Intense,160x200, sonoma

    Kring Intense este un pat excelent pentru orice locuinta, un model compact, rezistent, care iti va fi prietenul cel mai bun in zilele in care cauti sa te relaxezi sau sa prinzi un somn bun dupa o zi istovitoare la munca. Modelul de fata, de culoare maro (sonoma), se potriveste perfect cu acele camere ce se doresc a fi elegante si moderne, avand urmatoarele dimensuni: 160 x 200 cm. Patul vine dotat si cu o tablie de inaltime 80 cm deoarece designul acestuia este menit sa asigure cel mai bun confort utilizatorului. Patul Kring Intense poate fi comandat in doua variante de dimensiuni: 160 x 200 (pat dublu) sau 140 x 200, pentru un pat de o singura persoana. Chiar si culoarea poate fi aleasa dintre cele doua nuante, maro (sonoma) si maro inchis (wenge). Noua personal ne-a placut mai mult varianta sonoma deoarece se potriveste mult mai bine cu restul mobilierului din dormitor.

   Structura de rezistenta a acestuia ofera siguranta deplina utilizatorului, are o structura interna din rame din lemn peste care este pozitionata zona de saltea. Materialul de constructie este PAL melaminat cu cant din ABS. Dedesubt patul beneficiaza de un spatiu de depozitare unde poti depozita plapuma ferit de ochii lumii. Desi in imaginile de prezentare acest pat apare ca si cum ar avea si saltea inclusa, aceasta este utilizata doar cu titlu de prezentare si nu este inclusa in pachetul comandat.

Recomandare:

      Recomand aceast pat tuturor celor care isi doresc un produs de calitate, aspectuos, disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Profita de reducerile in curs de saptamana aceasta si achizitioneaza patul Kring Intense la un pret mult mai mic: Verifica pret redus

Pat Kring Intense,160x200, sonoma

Lasă un comentariu