Topper saltea Sweet Lavender Ted, pret, recomandari

    In timp, saltelele isi mai pierd din fermitate asa ca pentru a reface confortul la parametrii normali ai nevoie de un topper. Sweet Lavender Ted este alegerea potrivita, fiind un topper ce prezinta dimensiuni variate care se potrivesc unor stiluri variate de paturi si saltele. Daca amani, te vei alege cu un set de dureri chinuitoare in dreptul spatelui si un somn lipsit de profunzime pe intreaga durata a noptii. Chiar si cele mai bune saltele dupa mai multi ani intampina aceasta problema, care se rezolva usor cu un topper. TED Sweet Lavender este un topper saltea ce prezinta o forma inovatoare care permite un transfer eficient de aer la nivel de structura, avand o constructie inovatoare. Acest topper cu memorie de inalta densitate ofera suport suplimentar pentru intreg corpul. Poate fi folosita fie pe o parte sau alta, beneficiind de acceasi densitate material sau proprietati. Cu o utilitate multipla, topper-ul TED Sweet Lavender este special conceput pentru a-ti oferi un somn calitativ si odihna garantata. Este tratat cu lavanda, planta recunoscuta pentru proprietatile sale antibacteriene si relaxante

Topper saltea TED Sweet Lavender, 140x200x5cm

   Tesatura de acoperire tip poliester matlasat cu densitatea de 184 gr/ mp cu efect anti-alunecare are tratament antimicrobian. Acest material nanofibra cu o structura pufoasa din care este facuta husa saltelei impreuna cu tesatura din material este: hipo-alergenic, lavabil, se usuca mai repede decat puful natural si asigura o buna ventilatie a topperului. 

    Topperul este pastrat uscat prevenind aparitia transpiratiei, caldurii si umiditatii mai ales in zilele caniculare de vara. Baza acestuia este compusa din 2 straturi cu densitatii diferite din spuma poliuretanica indeformabila cu grosimea de 5 cm avand o densitatea 30 kg/mc si de 50 kg/mc, ce confera o sustinere anatomica a corpului si o pozitie corecta si sanatoasa a coloanei in timpul somnului. Decupajele in sectiune permit celor 2 straturi de spuma sa reproduca efectul arcurilor si permit o aerisire corespunzatoare a saltelei.

     Spuma din interior se adapteaza formei corpului in timp ce stai intins pe ea, ajutind la reducerea tensiunii articulatiilor. Aceasta topper a fost creat pentru a fi folosita de 2 persoane in cuplu. Acest lucru este posibil datorita tehnologiei avansate a spumei suport care impreuna cu cea a stratului cu memorie cu grosimea de 2 cm inclus pe o fata a husei impiedica propagarea miscarilor pe toata suprafata saltelei pentru a nu deranja partenerul in timpul somnului. Fata topper-ului va transforma salteaua intr-un mediu de dormit mai confortabil. Aceast topper cu profil special piramidal va oferi maxima sustinere si in acelasi timp va distribui uniform greutatea corporala. In plus husa are protectie Clean Effect contra ciupercilor, bacteriilor, acarienilor si se poate spala la 40°C. Fixarea topper-ului pe suprafata saltelei se face cu ajutorul unor benzilor elastice cusute pe colturile topper-ului. In plus topper-ul va protejeaza salteaua pentru o utilizare indelungata.

     Indiferent pe ce parte a saltelei alegeti sa dormiti straturile din spuma poliuretanica de densitatii diferite, ajuta la eliminarea a punctelor de presiune in timpul somnului (umeri, sezut, picioare) si relaxarea muschilor in timpul somnului. Structura saltelei cu memorie are beneficii anatomice excelente pentru circulatie si pentru coloana vertebrala. Acest material reduce punctele de presiune, imbunatateste fluxul de trafic si permite coloanei vertebrale si a articulatiilor sa se odihneasca intr-un mod natural, fara stres si tensiune musculara. Coloana este intotdeauna corectata si prin urmare acest model este excelent pentru cei care sufera de scolioza, hernie, col uterin si sciatica. Este o saltea cu nivel de fermitate bun 4 din 5 din cele 4 nivele de fermitate, ce poate suporta o greutate maxima de 100 Kg, fiind recomandata pentru toate pozitiile de dormit: pe spate, pe lateral si pe stomac.

     Acest model are dimensiunile variate, fiind disponibil avand urmatoarele dimensiuni: 90/200, 120/200, 140/200 si 160/200 cm. Acest model reprezinta o investitie pentru mai multi ani, iar calitatile sale il recomanda sa se pastreze cat mai mult timp fara sa se deformeze. Aceast topper este perfecta pentru persoanele cu alergii la materialele naturale de (ex. puf de gasca), dar care doresc confortul pufului natural. Acest tip de saltea se curata frecvent numai cu aspiratorul, iar cand se schimba lenjeria, este recomandat ca si salteaua sa fie lasata sa respire, intr-o camera aerisita.

    Dupa ce il primesti de la curier, vei fi surpins de volumul foarte mic al coletului, si de faptul ca o poti lua cu usurinta la brat deoarece nu cantareste foarte mult. Imediat ce am primit coletul, nu am rezistat pana nu am si probat-o. Imi place faptul ca beneficiaza de asa numitele bretele ce ii asigura o fixare pe pozitie fara sa se miste.

Recomandare: 

     Este o optiune interesanta pentru tine si familia, un model care indeplineste toate atuurile astfel incat sa reprezinte o alegere perfecta: Verifica oferta pret

     Zilele acestea acest model de saltea beneficiaza de o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

     Primesti garantie 24 luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

 

Topper saltea TED Sweet Lavender, 140x200x5cm

Lasă un comentariu