Masina de gaurit cu percutie (bormasina) Steinhaus PRO-ID750 (review)

     Pentru cei dintre voi care preferati sa faceti lucrurile singuri, fara sa apelati la ajutorul mesterilor sau a vecinilor, masina de gaurit cu percutie Steinhaus PRO-ID750 este o alegere potrivita pentru o utilizare de tip hobby. Cu Steinhaus PRO-ID750 ai la indemana intotdeauna solutia ideala sa executi numeroase operatiuni intr-un mod profesionist si simplu. Acesta masina de gaurire demonstrează că puterea şi deservirea simplă pot fi îmbinate în mod ergonomic. Construcţia specială în L, cu un mâner principal amortizat la vibraţii, garantează un punct de greutate perfect poziţionat. Mânerul suplimentar poate fi rotit fără trepte în 360°, fapt ce asigură deservirea optimă, chiar şi în spaţii înguste. Masina de gaurit cu percutie PRO-ID750, pe langa design-ul confortabil se prezinta cu urmatoarele avantaje ce o diferentiaza de multe alte produse din categoria sa:

– Este dotata cu mandrina de 13 mm, cu bucsa dubla, fara cheie, pentru schimbarea usoara a accesoriilor;
– Are functie de oprire percutie pentru lucrari “delicate” de gaurire sau insurubare;
– Functie de inversare a sensului de rotatie;
– Buton de blocare pentru functionare permanenta;
– Buton de selectie a turatiei pentru preselectarea turatiei dorite;
– Maner lateral cu posibilitate reglare in orice pozitie pentru un control sigur cu ambele maini;
– Limitator pentru reglarea adancimii, usor de fixat pentru a prestabili adancimea de gaurire;
– Numar percutii (bpm): 44800;

      Masina de gaurit Steinhaus PRO-ID750 este prevazuta cu un comutator cu ajutorul caruia poti sa setezi sa fie functionala cu percutie fie fara percutie. Folosind manerul grip suplimetar ce se monteaza in punctul de sprijin din zona varfului, ofera o precizie mai buna in manevrarea aparatului la vibratii. Aparatul se foloseste alimentat la retea, nu exista posibilitatea atasarii de baterii sau acumulatori, deci trebuie sa iei in considerare existenta unei surse de alimentare electrica conventionale. Poate fi folosita pe suprafete de lucru de tip lemn, metal, zidarie si plastic. Pentru acest lucru ai nevoie de un set de burghie ce respecta dimensiunile recomandate standard astfel:

– Set 3 burghie pentru gaurire in lemn (Ø 6/8/10 mm);
– Set 3 burghie pentru gaurire in zidarie (Ø 6/8/10 mm);
– Set 3 burghie pentru gaurire in metal (Ø 4/5/6 mm).

   Masina de gaurit Steinhaus PRO-ID750 este dotata cu comutator Lock On (pentru functionare continua), iar carcasa cutiei de transmisie are o circumferinta mica ce permite o prindere confortabila si acces in zonele inguste. In interiorul masinii de gaurit avem insa adevarata eficienta a acesteia care se datoreaza mecanismului de percutie pneumatica ce asigura o putere mare de rotatie de 2800 rpm, cu o energie de percutie de 9 J (aprox 44800 bpm). Aceasta turatie este variabila, si poate fi varia in putere prin alegerea unei intensitati de apasare al tragaciului aparatului de gaurit Steinhaus. 

    Prezenta tehnologiei SDS-Plus este inca un avantaj pe care acest produs il ofera si care va permite sa schimbati intr-un mod rapid si foarte usor fiecare accesoriu. Chiar daca este vorba despre un produs semiprofesional rezultatele utilizarii sunt unele foarte bune si care se masoara prin posibilitatea de a da gauri in zidarie cu un diametru de 32 mm. 

     Un accesoriu practic pentru toate lucrările de găurire este opritorul de adâncime inclus în furnitură, care nu doar că permite respectarea adâncimii de găurire dorite sau executarea de găuri multiple cu aceeaşi adâncime, ci şi ajută profesioniştii la a economisi bani. Dacă de ex. se vor executa 500 de găuri pentru dibluri, cu o adâncime mai mare cu 6 mm decât cea necesară, ar rezulta 3 mm uzură inutilă a burghiului, cu necesitate pretimpurie de înlocuire. Puteţi profita de avantajele acestu găuritor şi la găuririle carotate pentru instalaţiile sanitare şi electrice, căci mecanismul puternic de lovire asigură rezultate eficiente, mai ales la utilizarea burghielor coroană cu un diametru mare.

     Steinhaus are o greutatea de doar 4,5 kg ce permite manevrarea si utilizarea fara probleme iar dimensiunea de 3 m a cablului va ajuta in ceea ce priveste utilizarea si manevrarea.

Recomandare:

    Analizand caracteristicile cu care este prevazut iti recomand sa-l cumperi cat mai repede pentru a nu pierde cel mai bun pret: Verifica oferta pret

    Reducerile si promotiile reprezinta oferte limitate datorita stocului din magazin si perioadei mici de timp in care este valabila oferta: Verifica pret redus

Masina de gaurit cu percutie (bormasina) Steinhaus PRO-ID750, 750W, 2800 RPM, Mandrina rapida 13 mm, 9 Burghie incluse

Lasă un comentariu