Casti audio Bluetooth A+ SBG5, specificatii tehnice (review)

    La munca in pauza de dupa masa, cel putin 10-15 minute stau si ascult muzica, ma relaxez dupa care urmeaza sa pregatesc planul de lucru pentru a doua parte din zi. Cert e ca pana acum ma foloseam de castile originale primite de la Samsung, impreuna cu un Note 8, dar in timp s-au deteriorat. Am vazut insa ca amicul meu de peste birou foloseste niste casti bluetooth, interesante, dar destul de scumpe, peste buget, asa ca am zis sa fac un research sa studiez un pic piata, sa vad care e marja de pret la care trebuie sa ma orientez. Astfel am dat peste modelul A+ SBG5, model ciudat de ieftin, incat m-a pus pe ganduri daca sunt calitative sau nu. Prima data am studiat review-urile de pe site, majoritatea pozitive, asa ca am zis ca merita sa ma risc sa le incerc, fiind ieftine, iar daca nu erau pe placul meu pana la urma le puteam returna in cel mult 30 de zile de la achizitie. 

Casti audio Bluetooth A+ SBG5, Negru

 Avantajul este unul considerabil daca doresti sa devii independent de cablul de conectare jack, si sa poti asculta astfel muzica in aria de semnal atribuita tehnologiei bluetooth. Se simt foarte bine, nu sunt deloc incomode chiar si dupa o utilizare de lunga durata. Imi plac ca ergonomie deoarece nu te incurca in miscare, iar cel mai important calitatea sunetului este una exemplara. Fiind o persoană căreia îi place să urmareasca filme la televizor si sa joace jocuri la PC, m-am bucurat când am aflat că aceste căști vin cu o reducere zilele acestea: Vezi pret actualizat

Casti audio Bluetooth A+ SBG5, Negru

   Pe casca dreaptă găsim și butonul de On/Off, capacul unde se ascunde portul MicroUSB pentru încărcare și cele 2 LED-uri, unul ce indică nivelul bateriei prin diferite culori și altul ce indică disponibilitatea Bluetooth. Acumulatorul castilor A+ SBG5 au o capacitate de 100mAh, ce va permite 3-4 ore de redare continua a muzicii sau 9-10 ore de convorbire. Timpul de standby este de 120 de ore. Castile wireless se reincarca rapid (1-2 ore).

   Per total castile arata chiar bine, sunt prevazute cu butoane de comanda volum +/- si raspuns sau inchidere apel telefonic. A+ SBG5 ofera o experienta audio extraordinara, de inalta fidelitate. Dispune de tehnologia Bass X care permite furnizarea unui bas bogat imbogatit. In plus, A+ SBG5, prin designul sau dinamic ofera o izolare fonica superioara. Personalizarea adaptorului pentru izolarea intreguIui zgomot din exterior va oferi o experienta sonora imbunatatita si o fixare generala sigura. 

  Pentru conectare acestea trebuiesc imperecheate cu dispozitivul mobil, aria de actiune semnal ajungand pana la 7-8 metri distanta. Se aud tare dar la fel de clar. Conexiuea bluetooth mi se pare cel mai important atuu al acestui model, fiind recomandat astfel pentru portabilitate, chiar si pentru momentele sportive. Am sesizat o oarecare distorsiune atunci cand bateria era aproape descarcata, dar totul s-a reglat atunci cand le-am incarcat la loc. Atunci cand bateria este gata sa se descarce, primesti un sunet discret specific care te va anunta de acest aspect.

Recomandare:

  Daca te-am convins ca acestea sunt o alegere potrivita pentru tine, poti vedea oferta de pret actualizata aici

       Zilele acestea beneficiaza de oferta de sezon, avand un discount semnificativ, oferta valabila pentru stoc limitat: Verifica pret actualizat

 

Casti audio Bluetooth A+ SBG5, Negru

Lasă un comentariu