Televizor LED Smart Tech, 101 cm, LE-4019N (review)

  Daca iti doresti sa achizitionezi un televizor cu o diagonala de dimensiuni decente, poti rezolva aceasta problema cu ajutorul modelului Smart Tech, 101 cm, LE-4019N. Este un model din noua gama 2019, este accesibil ca pret si incorporeaza tehnologii actuale adaptate nevoilor curente, unei locuinte moderne ca a ta. Pretul dar si calitatea imaginilor sunt avantaje care vin in sprijinul acestuia, un model destul de bine structurat la nivel de caracteristici tehnice. Trebuie sa iei in calcul si faptul ca acest televizor se preteaza in cazul unei camere de mari dimensiuni, care va fi centrul de interes pentru cei care sunt pasionati de filme si seriale online. In teste acesta s-a descurcat destul de bine, raspunde bine la comenzi, atat in zona de interfata cat si televizor. Imi place ca este minimalista, de dimensiuni relativ mici si intuitiva in privinta functiilor de comanda. Setup-ul propriu de receptie canala si reglare sunet imagine este suportat si in limba romana, pentru ca tu sa intuiesti astfel mult mai usor optiunile ideale. Telecomanda proprie permite comanda acestuia de la distanta, intr-o arie de semnal de pana la 6-7 metri.

Televizor LED Smart Tech, 101 cm, LE-4019N, Full HD, Clasa A+

      Daca nu ai auzit pana acum de catre cei de la Smart Tech si esti un pic pe ganduri daca sa faci achizitia sau nu, iti spun ca acestia fac parte din peisajul autohton, fiind o firma de electronice de la noi din tara care produc produse calitative la un pret accesibil. Principalul atu al televizorului LED Smart Tech il reprezinta calitatea imaginii transpuse pe un ecran imens dar si pretul care sub ceea ce gasim la alte marci.

      Display-ul de 101 cm Ultra Slim suporta o rezolutie Full HD cu 1920 x 1080 pixeli cu un contrast nativ 5000:1 si o luminozitate de 250 cd/m2. Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, lucru care va face ca acestea sa fie apropiate de realitate si de culoarea lor naturala. Indiferent de unghiul de unde vei privi la televizor, vei avea surprinderea ca vei reusi sa destingi foarte bine fiecare imagine (unghi de vizibilitate pana la 178 de grade). 

       Sunetul clar, puternic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 16 W). Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD.

     Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitive prin cele 3 porturi HDMI, 1 port USB, intrare PC si slot CI+ pentru televiziune digitala. Televizorul cantareste aproximativ 7.6 Kg si are o putere consmata de 44 W. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB. Tunner-ul cu transmisie in banda DVB-T/C permite receptionarea tuturor posturilor tv, respectand standardele europene de transmisie prin cablu si analogic. Telecomanda este potrivita ca si marime, raspunde rapid la comenzi iar butoanele uzuale sunt asezate intuitiv. Posturile TV se schimba aproape instant, nu exista timp de asteptare, indiferent daca discutam despre cele HD sau cele digitale. Pentru ca este un model fara functii Smart, acesta este usor de configurat, chiar si de persoanele care nu sunt la curent cu tehnologia. Din acest punct de vedere Smart Tech este un TV perfect pentru persoanele in varsta.

 Recomandare:

     Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

     Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

Televizor LED Smart Tech, 101 cm, LE-4019N, Full HD, Clasa A+

Lasă un comentariu