Hota incorporabila decorativa Star-Light HADT-190SS, review

    Star-Light se remarca prin varietatea de produse pe care le pune la dispozitia utilizatorilor, iar electrocasnicele se afla printre acestea. Hota incorporabila decorativa Star-Light HADT-190SS, este produsa in Romania de producatorul de electrocasnice Star Light. Brandul Star Light a castigat in ultimii ani, o cota de piata din ce in ce mai importanta, mai ales pe segmentul de electrocasnice incorporabile. Produsele acestui producator se adreseaza in special clientii din Romania, carora le ofera o gama de electrocasnice caracterizate in primul rand de un foarte bun raport calitate pret. Aparatul Star-Light HADT-190SS despre care vorbim astazi este o hota electrica decorativa ce se incorporeaza in blatul mobilei de bucatarie, avand dimensiunile (IxLxA) mmm: 400-780 x 900 x 500 si o greutate de 15,5 Kg. Dimensiunile exacte conform fisei tehnice pot fi studiate in imaginea alaturata:

Hota incorporabila decorativa Star-Light HADT-190SS, Putere absorbtie 630.5 mc/h, 1 motor, 90 cm, Inox

      Hota are un design minimalist prevazut cu un panou de comanda cu actionare mecanic, este de culoare argintiu, iar materialul din care este construita este preponderent inox. Acest model iese de asemenea in evidenta si prin tehnologia avansata pe care se bazeaza, si care ii asigura performante inalte la evacuarea aerului viciat din bucatarie, cu cel mai mic consum posibil. Panoul de comanda cu actionare clasica pozitionat frontal, cu control mecanic, este actionat de cinci butoane push ce indeplinesc functiile de: setare treapta de aspiratie, comutator iluminare si comutator pornire/oprire. Această interfaţă cu butoane moderne, oferă acces direct la functionarea hotei in bune conditii.

Hota incorporabila decorativa Star-Light HADT-190SS, Putere absorbtie 630.5 mc/h, 1 motor, 90 cm, Inox

       Constructiv hota are un aspect robust, cu iluminare exterioara cu halogem 2 x 2,5 W cu clasa de eficienta iluminare B, fiind dotat cu un filtru de grasime cu eficienta de retinere de clasa E. Acest filtru reţine particulele de grăsime din aburi, care altfel s-ar condensa pe pereţii interiori ai hotei şi ai tubulaturii, după care ar începe să curgă ca o mâzgă lipicioasă. Acest filtru metalic se spală odată pe lună sau mai des dacă este necesar. Spălarea acestui filtru este simplă, necesită doar apă fierbinte şi detergent sau săpun lichid, ori poate fi introdus în maşina de spălat vase si vom fi atenţi să nu-l îndoim. Acest model are un sistem de ventilaţie cu functie dubla, care extrage vapori uniform si eficient, producand o aerisire rapida şi uniforma. Aerul viciat este extras si dispersat in exterior/interior de un ventilator printr-o tubulatura cu un diametru de 150 mm. În timpul funcţionării hotei cu evacuare afara este important să asigurăm pătrunderea în bucătărie a unui flux corespunzător de aer proaspăt din exterior. Pentru aceasta vom deschide geamul din bucătărie sau fereastra dintr-o altă încăpere şi crăpăm uşa bucătăriei pentru a permite intrarea aerului. Dacă nu se asigură volumul de aer necesar, hota nu-şi va putea îndeplini misiunea şi pe deasupra îi suprasolicităm motorul. In plus la acest model cu evacuare afara este recomandabil ca circuitul de eliminare a aerului să fie cât mai scurt şi drept, pe cât posibil fără coturi. Ca şi conductă de aer este preferabil să se folosească ţevi netede. Daca optam pentru modul de functionare cu evacuare prin recirculare in interior, aparatul trebue sa fie echipat si cu un filtru din carbune activ, care are rolul de a neutraliza mirosurile neplacute din bucatarie. Acest filtru din carbune activ va fi achizitionat separat de produs. Corpul hotei este prevăzută pe exterior cu o suprafaţă din inox perfect netedă, fără şuruburi sau nituri. Această soluţie înseamnă siguranţă sporită în utilizare şi curăţare mai uşoară. 

      Din punct de vedere energetic Star-Light HADT-190SS se remarca prin consumul energetic mic de 57 kWh/an facand parte din clasa de consum C. Acest lucru i se datoreaza motorului cu puterea de 88 W din dotare, cu tehnologii de izolare fonice unice care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. În ceea ce priveşte zgomotul, nu aveţi de ce să vă faceţi griji, acesta fiind un model destul de silenţios, hota produce un zgomot secvential de cele 3 trepte de ventilare de (575570dB, putand fi folosit fara probleme chiar si pe timp de noapte. Puterea de ventilare a acestui tip de hota cu 3 trepte, este de minim 134,4 mc/h si maxim 630.5 mc/h. Acest model de hota este suficient de puternic pentru a fi instalat intr-o bucatarie cu suprafata utila maxima de 15 – 20 mp.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti o hota performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

     Livrarea standard este gratuita iar garantia inclusa de 2 ani, daca este comandata online de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

Hota incorporabila decorativa Star-Light HADT-190SS, Putere absorbtie 630.5 mc/h, 1 motor, 90 cm, Inox

Un comentariu la „Hota incorporabila decorativa Star-Light HADT-190SS, review<span class='yasr-stars-title-average'><div class='yasr-stars-title yasr-rater-stars' id='yasr-overall-rating-rater-9a61e1c4dccf3' data-rating='4.9' data-rater-starsize='16'> </div></span>”

  1. Buna ziua! As vrea sa o folosesc fără tub afara ,cu recirculare ,dar nu mai am manualul și nu știu cum să procedez.Ma puteți ajuta? Ce trebuie sa fac și ce filtre îi trebuie?

    Răspunde

Lasă un comentariu