Combina frigorifica Hansa FK261.4X, pret, specificatii tehnice

    Combina frigorifica Hansa FK261.4X reprezinta o solutie perfecta ca design si parte functionala pentru a acoperi nevoile optime de racire alimente dintr-o casa moderna, fiind disponibila la un pret accesibil. In cazul in care vechiul frigider nu mai da randamentul de alta data sau da semne de imbatranire, e timpul sa il inlocuiesti. Alegerea unei combine frigorifice nu este o operatiune tocmai usoara deoarece necesita timp de analiza si comparatii raportat la bugetul existent. In functie de buget poti alege intre combine frigorifice cu sistem de racire automat sau static, asa cum este si modelul in cauza, Hansa FK261.4X. Forma compacta o recomanda ca fiind perfecta pentru locuintele nu tocmai generoase in spatiu, in cadrul bucatariilor mici ale apartamentelor de o camera sau garsoniere. Desigur daca familia ta nu este una numeroasa, din maxim 2 persoane, este o optiune mult mai potrivita decat un model mare, deoarece consumul energetic este mai mic, pentru dimensiunile sale. Hansa FK261.4X este un model standard in categoria sa, ce beneficiaza de tehnologii avansate de racire adaptate pentru anul curent, 2019. 

   Aparatul Hansa despre care vorbim astazi este o combina frigorifica, avand dimensiunile  169.2 x 54,5 x 54.5 centimetri si o greutate de 56 Kg. Design-ul acestei combine frigorifice este unul foarte atragator ce iese in evidenta prin culoarea argintie moderna ce confera senzatia de nou si eleganta potrivindu-se perfect in orice colt al casei tale. Pentru o functionalitate maxima aparatul a fost proiectat ca in partea de sus sa fie plasat frigiderul iar in partea de jos sa se regaseasca congelatorul. S-a demonstrat ca frigiderul este mai des folosit decat congelatorul. Acest model are tehnologia de dezghetare automata a frigiderului si manuala a congelatorului. Senzori amplasati in interiorul frigiderului permit mentinerea temperaturii corecte si limiteaza  formarea ghetii pe peretii interiori. Hansa este o combina frigorifica practica dotata cu tehnologii de varf perfecta pentru o familie de marime medie, cu diverse preferințe culinare. Acest model cu tehnologie de racire statica in zona de refrigerare si congelare are un volum net generos pe frigider de 228 l precum și un compartimente special pentru fructe si legume. Zona de refrigerare cu dezgheţare automată, este construita astfel încât apa rezultată în urma dezgheţării se aduna într-un locaş special în partea de jos, de unde se scurge în afara frigiderului, într-o tăviţă aflată deasupra compresorului. De aici apa se evapora, ajutată fiind şi de căldura degajată de compresor în timpul funcţionării. Accesul la interior se face prin intermediul a doua usi, ce poseda caracteristica de reversibile, le poti seta sa se deschida fie spre dreapta sau spre stanga in functie de configuratia casei tale. Acest detaliu este important deoarece ajuta la pozitionarea corespunzatoare a produsului, in orice colt la incaperii in care intentionezi sa o faci.

Combina frigorifica Hansa FK261.4X, 228 l, Clasa A+, Control mecanic, H 169.2 cm, Inox

    Zona de la interior este partitionata intre mai multe rafturi si suporti pentru usa astfel incat pozitionarea alinetelor sa iti fie la indemana, iar spatiu sa fie ocupat cat mai eficient. Frigiderul dispune de 3 rafturi din sticla securizata care se curata usor si ofera o rezistenta sporita la greutati mari. Un mare avantaj al acestui model este ca pozitia rafturilor 3 din 4 poate fi ajustată după nevoi în trepte de maximum câţiva centimetri. Acest lucru este util deoarece se întâmplă frecvent ca această distanţă să fie cu câţiva milimetri mai mică decât înălţimea standard vaselor sau a borcanelor din comerţ. De asemenea, prezintă o protecţie la preaplin. Marginea ridicată din jurul rafturilor garantează că lichidul, de exemplu laptele care dă pe deasupra, rămâne pe raft şi nu curge pe rafturile de mai jos. In partea inferioara a combinei Hansa se afla compartimentul mare etans pentru fructe sau legume unde alimentele de natura vegetala isi pastreaza proprietatile sanatoase si aromele ca atunci cand sunt proaspete, imediat dupa cules. In plus, poti folosi acest compartiment pentru a decongela alimentele, aceasta fiind metoda optima de decongelare, recomandata de specialisti. In acest compartiment etans nivelul de umiditate se poate regla cu ajutorul unui buton culisant in functie de cantitatea de fructe si legume depozitate in acest spatiu de prospetime.

      Aparatul are iluminare Eco Led sus ce ofera lumina mai puternica, cu mai putina caldura degajata si consum energetic de 7 ori mai mic. Pentru a regla temperatura Hansa are la interiorul frigiderului un termostat cu reglare manuala. Din volumul total de 228 litri, pentru spatiul frigiderului sunt rezervati 166 litri, restul de 64 litri deservind zona de congelator. Corpul de congelare este pozitionat in partea inferioara a combinei avand 3 compartimente tip sertar din plastic etanse unele fata de altele. Compartimentele de congelatorului ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Rafturile sunt retractabile pentru o mai bună vizibilitate, flexibile și convenabile, aceste rafturi oferă acces ușor la alimente. Fiecare produs alimentar este vizibil și la îndemână. Puterea de congelare a aparatului este de 3 Kg de carne sau alte produse in 24 de ore. Usa congelatorului este la randul ei reversibila cu maner vertical si cu deschidere spre dreapta. Aceasta combina frigorifica este prevazuta cu o garnitura antibacteriana care are rolul de a impiedica formarea mucegaiului si patrunderea bacteriilor in interior mentinand prospetimea alimentelor pentru o perioada mai indelungata.

     Frigiderul ofera un interval cuprins intre 3°C si 9°C, in timp ce temperatura din congelatorul de 4 stele poate varia intre -10°C si -18°C. Acest model a fost proiectat pentru a functiona normal si fara risipa de energie in anotimpul calduros intr-un spatiu cu temperatura mediului ambiant avand clasa climatica: ST fiind proiectat sa functioneze economic in intervalul de temperaturii fara sa se suprasolicite de la +16°C in regim de iarna până la +38°C in regim de vara. Este un aspect foarte important la achiziţionarea unui astfel de aparat şi mai ales la alegerea locului de amplasare a acestuia în locuinţă, fiind preferabil evitarea încăperilor calde, cum ar fi de exemplu bucătăria.   

Clasa climatica Temperatura ambianta
(oC)
SN Temperat extinsa + 10 ÷ + 32
N Temperat + 16 ÷ + 32
ST Subtropical + 16 ÷ + 38
T Tropical + 16 ÷ + 43

  Combina frigorifica Hansa FK261.4X ofera un grad de izolare foarte bun printr-o autonomie de a rezista fara curent electric de pana la 18 ore. Nu de multe ori se intampla sa mai existe pene de curent, astfel ca in perioada de timp de maxim 18 ore, daca nu deschizi usa, racoarea de la interior este pastrata in tot acest interval de timp. Alimentele sunt pastrate la interior in conditii de rece de lunga durata, fapt ceea ce certifica buna izolare a aparatului si constructia capabila sa faca un transfer termic cu mediul extern minim. Pe partea de functii si tehnologie Hansa FK261.4X detine: o tava de gheata integrata in zona de congelare unde se produc cuburi de gheata. Deasemenea folosind functia Freezer Boxes specifica spatiului de congelare sertarele pot fi detasate in caz de nevoie pentru a mari spatiu de depozitare in cazul alimentelor mai voluminoase.

   Congelatorul este constuit in stil clasic, cu functie de congelare manuala, astfel ca in timp pentru a mentine buna functionare si eficienta racirii este nevoie sa il decongelezi. Sistemul Antibacterian de la Hansa cu ioni de argint incorporat pe suprafata de refrigerare si congelare protejează alimentele şi produsele din frigider împotriva bacteriilor şi formării mucegaiului, care ar putea cauza mirosuri neplăcute şi reduce timpul de depozitare. Sistemul Antibacterian păstrează alimentele proaspete pentru mai mult timp. Peretele interior al frigiderului este acoperit cu o suprafata care protejeaza impotriva dezvoltarii bacteriilor si previne aparitia mirosului neplacut.

    Eficienta energetica oferita de combina frigorifica Hansa este foarte buna, avand clasa A+, cu un consum anual de energie este de 234 kWh/an. Acest lucru i se datoreaza si compresorului universal care face totul posibil ca energie consumata sa fie mica. Acest model fiind dotat cu un sistem de suspensie foarte bun este si foarte silentios, avand un nivel de zgomot foarte mic de 40 dB. Agentul frigorific utilizat de compresor R600a, este nepoluant si nu pune in pericol stratul de ozon din atmosfera. Aceste prezentari de date tehnice sunt utile si lasa la latitudinea dv. pentru a achizitiona un produs de calitate, ce va contribui in mod sigur la un mod de viata cat mai bun. 

Recomandare:

      Este alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica performanta care sa faca fata cu brio indiferent de situatie si cerinte la un pret foarte bunVerifica oferte pret

    Primesti garantie 2 ani daca o comanzi de aici

     Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere, avand un discount semnificativ:  Verifica pret redus

 

Combina frigorifica Hansa FK261.4X, 228 l, Clasa A+, Control mecanic, H 169.2 cm, Inox